9 Masks of Fire

Spilleregler

• Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

• Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Regler for wild-symbol

1. Wild-symbolet er et wild-symbol.
  2. Wild-symbolet kan erstatte alle symboler undtagen Maske- og Gratis spin- symboler.

Regler for Maske-symboler

1

1. Maske-symbolet er et scatter-symbol.
  2. Når tre eller flere Maske-symboler vises et hvilket som helst på skærmen, finder udbetalingen sted.
  3. Kun den højest betalende tælling af Maske-symboler udbetales.
  4. Udbetalinger af Maske-symboler beregnes ved at gange med det samlede bet.
  5. Scatter-gevinster tilføjes linjegevinster.

Regler for funktionen Gratis spin

1

• Når tre Gratis spin-scatter-symboler bliver vist hvor som helst på hjul 2, 3 eller 4, aktiveres Gratis spin- hjulfunktionen.
  • Hjulet snurrer en gang og giver en enkelt monet, der indeholder et antal gratis spin og en multiplikator.
  • Alle linjegevinster and gevinster fra Gratis spin-scatter-symboler, der vindes ved gratis spin, multipliceres af hjul- multiplikatoren.
  • I løbet af gratis spin multipliceres gevinster ved Maske-symboler ikke med hjulmultiplikatoren.
  • Tre Gratis spin-scatter-symboler hvor som helst på hjul 2, 3 eller 4 genaktiver funktionen.
  • Genaktivering giver flere gratis spin tilsvarende antallet, der oprindeligt blev tildelt med samme multiplikator-niveau.
  • Scatter-gevinster tilføjes linjegevinster.

Regler for betting og udbetaling

1. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination på hver linje.
  2. Linje-vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre, så mindst ét af symbolerne skal vises på første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst. Disse symboler skal være ved siden af hinanden på en linje.
  3. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline.
  4. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en payline, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
  5. Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet. Linje-bettet er det samlede bet divideret med antallet af spillede linjer.
  6. Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver kombination.
  7. Antallet af vundne jetoner afhænger af linje-bet. Linje-bet er det samlede bet divideret med antallet af spillede linjer.
  8. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Spiludbetalinger

• Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.

Linjeudbetalinger

• Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet.
  • For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vindede linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:
    • Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en payline.
    • Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre, en vindende paylinekombination skal begynde med payline-placeringen yderst til venstre og fortsætte til de tilstødende postioner af paylinen.

Udbetaling for Gratis spin-symboler

• Gevinster for Gratis spin-symboler udregnes ved at multiplicere udbetalingen for antallet af Gratis spin-symbolkombinationer med det samlede bet.
  • Gevinster for Gratis spin-symboler føjes til linjegevinster. I tilfælde af gevinst med Gratis spin-symbol og en og linjegevinst, udbetales begge gevinster, da Gratis spin-symbolet ikke behøver at optræde på en payline for at give gevinst.
  • For at en kombination af Gratis spin-symboler kan udgøre en scatterkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:
    • Tre Gratis spin-symboler dukker op på hjulene.
    • Gratis spin-symboler kan ikke erstattes af Wild-symboler.

Udbetalinger af Maske-symboler

• Gevinster for Maske-symboler udregnes ved at multiplicere udbetalingen for antallet af Maske-symbolkombinationer med det samlede bet.
  • Gevinster for Maske-symboler føjes til linjegevinster og Gratis spin-symboler. I tilfælde af gevinst med Maske-symbol og en linjegevinst udbetales begge gevinster, da Maske-symbolet ikke behøver at optræde på en payline for at give gevinst.
  • For at en kombination af Maske-symboler kan udgøre en scatterkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:
    • 3+ Maske-symboler dukker op på hjulene.
    • Maske-symboler kan ikke erstattes af Wild-symboler.

Udbetaling for gratis spin

• 3 Gratis spin-symbols udløser et spin på Gratis spin-hjulet.
  • Hver monet på Gratis spin-hjulet giver et antal gratis spin og en multiplikatorværdi.
  • Alle bets, der spilles under gratis spin er de samme, som det spin, der udløste gratis spinfunktionen.
  • Udbetalinger af Gratis spin-linjer og Gratis spin-symboler multipliceres med den udløsende multiplikatorværdi.

Ikoner

Nedenfor ses ikonerne, der bruges spillet igennem, og beskrivelser af dem.

Ikoner

Beskrivelser

3 1

Hovedmenu

4

Tilbage

4

Dekrement

5

Inkrement

4

Bet

31

Hurtigt spin

32

Dæmp/ Fjern dæmp

4

Ansvarligt spil

4

Spillerbeskyttelse

4

Loyalitet

4

Spilhistorik

4

Transaktionshistorik

4

Bank

4

Indstillinger

4

Udbetalingstabel/ Information

4

Hjælpefiler

4

Lobby

4

Kassér

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

• Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de fremkomne vinderkombinationer.

Sådan spiller du:

• Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
  • Sådan vælger du dit bet-beløb:
    • Skrivebordets indstillingspanel
      • Åbn Menuen ved at klikke på 3 1ikonet..
      • Klik på Bet4ikonet..
      • Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.
      • Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.
      • Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.
    • DSkrivebordets konsolbjælke
      • Tryk på bet-området.
      • Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.
      • Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.
      • Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.
    • Mobil
      • Åbn Bet-panelet ved at trykke på 4-ikonet.
      • Tryk på den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.
      • Swipe op eller ned i Bet-panelet for at se flere valgmuligheder.
      • Tryk sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.
  • Tryk på Spin for at dreje hjulene. Du kan også trykk på hjulene for at spinne (kun mobil). Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan du trykke på mellemrumstast for at spinne (kun computer).
  • Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vindende kombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinst-feltet.
  • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Autospil

• Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

• Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
  • Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.
  • Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
  • Autospil stopper, hvis du udløser jackpot-funktionen.

Indstillinger

• Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

Computer

1. Åbn Menuen ved at klikke på3 1 -ikonet..
  2. Klik på Indstillinger4 ikonet.

Mobil

1. Åbn Menuen ved at trykke på3 1 -ikonet..
  2. Tryk på Indstillinger 4ikonet..

Du kan vælge, hvad du vil tænde og slukke for.

• Introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved start (kun på mobil).
  • Hurtigt spin øger spinhastigheden på slothjulet.
  • Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • Spillyde styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og -sekvenser.
  • Bagrundsmusik styrer baggrundsmusikken.
  • Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast (kun computer).

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
  • Spillyde og Baggrundsmusik er kun aktiverede, hvis Alle lyde er slået TIL

Udbytte til spiller (UTS)

• Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb. UTS er fast og ændres ikke.
  • Dette spil har en UTS på 96.24 %.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er £ 250.000 eller 10.000xBet - alt efter hvad der nås først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan være gældende).

Seneste opdatering: 12-01-2020