Perfect Catch

SPILLEREGLER

Perfect Catch

• Perfect Catch er en videospillemaskine med 5 hjul, 3 rækker og 20 indsatslinjer. Spillet omfatter fiskesymboler, der tilføjer ekstra funktioner til spillerunden, og bonusspillet Perfect Catch Free Spins.

Indsats

• Indsatser udføres i din valuta.

• Indsatsniveauet kan ændres ved at trykke på indsatsfeltet (eller i indsatsmenuen på mobile enheder).

• Den valgte indsats visesi indsatsfeltet og er den samlede indsats over alle indsatslinjer.

Spil

• Tryk på Spil-knappen for at starte en spillerunde med det valgte indsatsniveau.

Gevinst

• Enhver samlet gevinst fra en spillerunde udbetales i overensstemmelse med udbetalingstabellen og visesi gevinstfeltet.

• Udbetalingstabellen viser gevinsten pr. indsatslinje i din valuta for den faktiske indsats.

• Gevinster fra indsatslinjer udbetales, hvis de kommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre.

• Kun den højeste gevinst pr. indsatslinje udbetales.

Hurtigrunde

• Anvend hurtigrunde (">>") for at muliggøre hurtigere spillerunder.

• Hurtigrunde-funktionen er ikke tilgængelig i nogle jurisdiktioner.

Hurtigt stop

• Du kan hurtigt stoppe et spil ved at trykke på spil-knappen igen, mens der spilles.

• Hurtig stop-funktionen er ikke tilgængelig i nogle jurisdiktioner. • Du kan forlade en vedvarende gevinst-animation ved at trykke på hjulområdet.

Autospil

• Autospil (når tilgængeligt) spiller et antal spillerunder lige efter hinanden.

• Vælg et antal runder - på mobilen trykkes der på "+"-tegnet ved siden af spil-knappen. På en stationær computer trykkes der på ">"-knappen på tastaturet.

• Avancerede indstillinger (når tilgængelige), du kan indstille valgfrie stopgrænser for autospil. Måske påkræves det, at du indstiller "Hvis balancen mindskes med" for at starte autospil.

• Vedvarende autospil kan stoppes ved at trykke på den firkantede stop-knap

Specielle symboler

• WILD - Dette symbol føjes til hjulene ved hjælp af fiskesymbolerne. Symbolet erstatter alle andre symboler undtagen FREE SPINS-symbolet for at give den højeste gevinstudbetaling.

• En blå fisk føjer 1 eller 2 ekstra WILDS til hjulet og forvandler derefter sig selv til et WILD-symbol.

• En gul fisk tildeler en ekstra gevinst på 1 - 25 gange din indsats og forvandler derefter sig selv til et WILD-symbol.

• En rød fisk tildeler en gevinstmultiplikator, der ganger gevinsten med 2 - 5 gange og forvandler derefter sig selv til et WILD-symbol. Der kan fremkomme flere multiplikatorer, som vil tilføre hinanden.

• Fiskesymboler fremkommer i grundspillet og i bonusspillet Perfect Catch Free Spins på hjul 2, 3 og 4.

Bonusspillet Perfect Catch Free Spins

• Et FREE SPINS-symbol hvor som helst på det sidste hjul i grundspillet udløser bonusspillet Perfect Catch Free Spins. Antallet af gratis spil vælges tilfældigt mellem 8, 12, 20 eller 30 spil.

• I bonusspillet Perfect Catch Free Spins fremkommer fisk oftere på hjulene.

Indstillinger

• Lyden kan tændes og slukkes.

Andet

• Teoretiske udbetalinger til spillere er 96,32%

• I tilfælde af teknisk funktionssvigt ugyldiggøres alle indsatser og gevinster.

• Ufuldstændige spil afsluttes automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster som følge af automatisk afslutning betales til spillerens konto.

• Opdateret: 11-01-2019

Sidste spillerunde

• Tryk her for at se sidste spillerunde.

Seneste opdatering: 10-02-2022