Hot Chilliways

SPILLEREGLER

Hot Chilliways

Skru op for varmen, vind op til 30.000x og eksperimenter med nogle ekstremt pebrede gevinster i HOT CHILLIWAYS.

WILD CHILLI-symboler ændrer antallet af måder ved at øge antallet af symboler på hjulene. WILD RED CHILLI-symboler ændrer hjulet til 7 symboler og WILD GREEN CHILLI-symboler ændrer hjulet til 6 symboler.

En WILD RED CHILLI i grundspillet tilføjer også en x2 til den samlede multiplikator. I GRATIS SPINS kan WILD RED CHILLI have en multiplikatorværdi på mellem x2 – x100. Den samlede multiplikator anvendes på den samlede gevinst for spinnet.

GRATIS SPINS udløses af 3 eller flere GRATIS SPINS scatters i GRUNDSPILLET. Før du kommer til GRATIS SPINS, kan du vælge at satse. Du kan satse op til 30 GRATIS SPINS

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.01%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

GEVINSTKOMBINATIONER

Gevinstkombinationer starter ved 729 måder at vinde på. Udbetalinger sker i henhold til gevinsttabellen (værdier i x Bet)

GEVINSTKOMBINATIONER beregnes fra venstre mod højre og kun ad sidestillede hjul. Kun en GEVINSTKOMBINATIONS højeste gevinst udbetales.

WILD CHILLI-symboler ændrer antallet af måder med op til 117.649 måder.

WILD RED CHILLI symbol

WILD RED CHILLI symbolet ændrer antallet af måder ved at øge antallet af symboler til 7 på hjulet. De 3 symboler på hjulene falder til bundpositionen, og 4 symboler tilføjes ovenover. Efter at alle hjul er justeret, fungerer WILD RED CHILLI som et WILD-symbol, der erstatter alle symboler undtagen FREE SPIN scatter-symboler. Det næste spin nulstiller alle hjul tilbage til 3 høje.

En WILD RED CHILLI i grundspillet tilføjer også en x2 til den samlede multiplikator.

Den samlede multiplikator anvendes på den samlede gevinst for spinnet. Multiplikatorer fra RED CHILLI-symboler bliver lagt sammen og lagt til gevinsten for det pågældende spin.

WILD GREEN CHILLI symbol

WILD GREEN CHILLI symbolet ændrer antallet af måder ved at øge antallet af symboler til 6 på hjulet. De 3 symboler på hjulene opdeles og fordobles inklusive GREEN CHILLI. Efter at alle hjul er justeret, fungerer GREEN CHILLI som et WILD-symbol, der erstatter alle symboler undtagen FREE SPIN scatter-symboler. Det næste spin nulstiller alle hjul tilbage til 3 høje.

SCATTER SYMBOLER

GRATIS SPINS tildeles, hvis tre (3) eller flere SCATTER-SYMBOLER lander i en synlig position.

GRATIS SPIL GAMBLE

Før du kommer til GRATIS SPINS, kan du vælge at spille. Spillehjulet er en sand repræsentation af oddsene for spillesucces.

Du kan vælge GRATIS SPINS eller SPILLE. SPILLE vil lande hjulet på grønt eller rødt. Grøn vil give flere GRATIS SPINS med mulighed for at tage dem eller spille videre. Rød vil reducere GRATIS SPINS og starter funktionen. Hvis GRATIS SPINS reduceres til 0, vil du vende tilbage til grundspillet uden nogen GRATIS SPIN-runde.

GRATIS SPINS-funktion

I GRATIS SPINS tilføjer symbolet WILD RED CHILLI en samlet multiplikator på mellem x2- x100.

KØB BONUS FUNKTION

Hvis man køber funktionen, vil 3 eller flere SCATTER-SYMBOLER lande og udløse GRATIS SPINS.

Funktionen SUPERSTAKE

Mens SUPER STAKE er aktiveret, placeres der flere SCATTER-SYMBOLER på hjulene, hvilket øger chancen for at udløse GRATIS SPINS.

MENU

 

GENERELLE INDSTILLINGER

 

 

INTRO SKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTRO SKÆRM (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

MELLEMRUM SPIL (valgfri)

Standardindstilling for MELLEMRUM SPIL er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUM tasten.

SPILLELYDE

Standardindstilling for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstilling for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL

BLADRE BERØRING

For din komfort kan du vælge hvor SPIL knappen er placeret på skærmen.

RØR ALLE VEGNE

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her

SPILLEREGLER

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

SATS INDSTILLING

SATS MAKS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand,

SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

    AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.

Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i {} sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELT GEVINSTGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

 

KNAPPEN MANUELT SPIN

Tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL KNAP (valgfri)

Klik på AUTO SPIL for at aktivere AUTO SPIL indstillingerne.

LYD KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU KNAP

Klik for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

SATS INDSTILLING

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand,

SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SPILLEFUNKTION (valgfri)

 

Hver gang du rammer en vindende kombination, aktiveres SATS-FUNKTIONEN automatisk. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe over SATS-FUNKTIONEN og fortsætte med at spille det almindelige spil, eller vælg SATS-KNAPPEN for at spille med SATS-FUNKTION.

I SATS-FUNKTIONEN placeres et spillekort med billedsiden nedad på bordet og du kan så satse dine gevinster fra det udløsende spin ved at gætte KORTFARVEN eller KORTKULØREN. Hvis det er en GRATIS SPINS-BONUSGEVINST, der udløser SATSFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din totale BONUSGEVINST.

Mulige Alternativer og Resultater:

-Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FORDOBLE (x2) dine gevinster.

-Vælg en KORTKULØR ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FIRDOBLE (x4) dine gevinster.

-Et forkert svar om KORTFARVE eller KORTKULØR afslutter SATS-FUNKTIONEN og du vil miste din totale gevinst (gevinst fra det udløsende spin samt eventuelle gevinster fra den aktive SATS-FUNKTION).

Hvis du vinder en runde med SATS-FUNKTIONEN og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive lagt med billedsiden nedad på bordet og spillet gentages med din nye, tilpassede indsats.

KORTFARVE og KORTKULØR for hvert spillekort, der afsløres i SATSFUNKTIONEN, føjes til HISTORIE-bjælken og gevinster følges på skærmens GEVINSTTÆLLER.

Du kan fortsætte med at spille med SATSFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, når det maksimale tilladte antal runder, når det maksimale tilladte gevinstbeløb eller indtil du klikker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SATSFUNKTIONEN og inkassere din gevinst. Du vil så vende tilbage til hovedspillet og hvis du har vundet kredit, vil den automatisk blive føjet til din saldo.

Note: Hvis det udløsende spin har højere gevinst end den øvre grænse for SATS- FUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret.

SATS-KNAPPEN

Klik på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet.

INKASSÉR-KNAPPEN

Klik på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassére gevinstbeløbet.

Seneste opdatering: 04-08-2022