Foxin' Wins

Foxin’ Wins er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en Gratisspil, Random Bonus og Superbet som øger dine gevinster. Under normalt spil er målet at opnå en vinderkombination af symboler på en af de valgbare linjer. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95.22% for no Superindsats (25 mønter), 95.33% for Superindsats 10CR (35 mønter) and 95.62% for Superindsats 25CR (50 mønter).

SPILLEREGLER

• Spil 25 linjer
  • Betalinger laves i overensstemmelse med betalingstabellen
  • Gevinster på betalingslinjer ganges med linjeindsatsen
  • Scattergevinster ganges med den samlede indsats (Undtagen superindsats)
  • Scattergevinster lægges til gevinster fra betalingslinjerne
  • Kun den største gevinst betales per betalingslinje
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen
  • Gevinster regnes kun på valgte linjer undtagen scattersymbolet KRUKKE
  • Alle symboler betales fra venstre mod højre undtagen scattersymbolet KRUKKE, som betaler alle
  • RÆV kan erstatte alle andre symboler undtagen scattersymbolet KRUKKE
  • Dukker en rævehvalp op i hjul 3, kan udvalgte symboler forvandles til JOKERE

SUPERINDSATS

• Superindsats er en EKSTRA INDSATS, som kan justeres med kontrollen ved siden af hjulene med følgende indstillinger
  • Superindsats ud (25 mønter): Rævehvalp på hjul 3
  • Superindsats 1 (35 mønter): Rævehvalpe på hjul 2, 3, 4
  • Superindsats 2 (50 mønter): Rævehvalpe på hjul 1, 2, 3, 4, 5

GRATISSPIL FUNKTION

• 10 gratisspil udløses, når der dukker 3 eller flere KRUKKER op
  • Under gratisspil forvandler rævehvalpene flere symboler på hjulene til JOKERE afhængigt af superindsatsen
  • Alle gevinster fordobles under gratisspil
  • Funktionen kan genudløses
  • Gratisspil spilles med de samme linjer og indsatser som i det spil, hvorfra de blev udløst
  • Gevinster fra gratisspil lægges til gevinster fra betalingslinjerne og scattere

VILKÅRLIG BONUS

• Den vilkårlige bonus kan udløses efter ethvert betalt spil
  • Hold øje med enten Rævekager eller Ryst en leprechaun og vind de viste præmier
  • Under Ryst en leprechaun udløses der kun præmier, hvis leprechaunen fanges
  • Alle gevinster ganges med den udløsende indsats (Undtagen superindsats)

GAMBLEFUNKTION (HVIS RELEVANT)

• For at gamble en gevinst skal du klikke SPIL og vælge FARVE eller en KULØR
  • Gevinster FORDOBLES (X2) hvis valget af FARVE er korrekt
  • Gevinsten FIREDOBLES (x4) hvis valget af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan gambles op til 5 gange
  • Jackpotgevinster (hvis relevant) kan ikke gambles

Sådan spilles spillet

Den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) ved siden af de respektive valgmuligheder.  Knappen Maks. for indsats vælger automatisk det maksimale indsats for det respektive felt.

• Spil: Drejer hjulene.
  • Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 500 ture.
  • Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:

• Saldo: Viser din samlede saldo.
  • Indsats: Viser det samlede beløb pr. række, der spilles.
  • GEVINST: Viser det beløb, du har vundet i turen.
  • Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb. Det består af indsats ganget med antallet af rækker, der spilles.

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 02-08-2017