Moon Princess Trinity

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Klyngegevinster tildeles for tilstødende symbolkombinationer i henhold til oplysningerne i udbetalingstabellen og spillereglerne. Når du vinder på flere klynger i en enkelt runde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (såsom gratis spins), bonusspil og/eller scatters (hvis relevant) føjes også til klyngegevinster. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spins-funktioner spilles med samme indsats som den spilrunde, der udløste funktionen, medmindre andet er angivet. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Vinderkombinationer udbetales kun, når symboler er forbundet vandret eller lodret og uden huller. Vinderkombinationer kan starte fra et hvilket som helst punkt på gitteret. Kun den højeste gevinst udbetales pr. vindende symbolkombination.

Spilleregler

Moon Princess Trinity er et videoslotspil med et 5x5 gitter. Symboler falder ned i gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Der gives gevinst ved 3 eller flere matchende symboler i rad; vandret eller lodret. Alle rækker og kolonner er aktive, og symbolerne kan være en del af flere gevinstkombinationer.

Vindende symboler fjernes. Resterende symboler falder ned (tyngdekraften) for potentielt at skabe nye gevinster.

Wild-symbolet erstatter alle symboler Wild-symboler kan kun skabes. De vises på gitteret, når en vinderkombination med symboler fjernes. Wild-symboler fjernes, når der ikke er andre symboler tilbage, for at rydde symbolgitteret fuldstændigt.

På hvert spin (herunder når Trinity-funktionen udløses igen), fremhæves 5 tilfældige gitterplaceringer. En gevinstmultiplikator øges med én, når der er gevinst på en fremhævet placering, uanset antallet af kombinationer. Vinderkombinationer ganges med den aktuelt viste værdi. Gevinstmultiplikatoren nulstilles før hver ny spillerunde.

Girl Power-funktionen udløses tilfældigt på spins uden gevinst. Afhængigt af den aktive prinsesse, der vises på skærmen, udføres en unik evne til at skabe en gevinst. Love konverterer et sæt symboler til et andet symbol. Star tilføjer 1 eller 2 Wild-symboler til gitteret. Storm fjerner to sæt symboler fra gitteret. Spillet åbnes med en tilfældig prinsesse, og rækkefølgen af prinsesser er fast: Love - Star - Storm. Den aktive prinsesse ændrer sig efter hver Girl Power-aktivering.

Trinity-funktionen udløses ved helt at fylde måleren på skærmen. Måleren bliver kun fyldt med vinderkombinationer, der indeholder prinsessesymboler. Wild-symbolet kan bidrage til disse kombinationer. Måleren har 6 afsnit. Disse regler gælder: kombinationer af X5 fylder måleren med 3 sektioner, kombinationer af X4 fylder måleren med 2 sektioner og kombinationer af X3 fylder måleren med 1 sektion.

Når måleren er fuldt opladet, og der ikke opnås yderligere gevinster, tildeles en gratis runde. Gevinstmultiplikatoren nulstilles ikke. Girl Power udføres på hvert symbol, der ikke giver en vinderkombination, indtil alle tre prinsesser har udført deres respektive kræfter (3 i alt). Girl Power-rækkefølgen er altid den samme: Love først, Star derefter, Storm til sidst. Hvis du rydder gitteret fuldstændigt for symboler i løbet af denne gratis runde, udløses funktionen igen. Gevinstmultiplikatoren nulstilles ikke ved genudløsning. Der gives ikke nogen øjeblikkelig gevinst.

Den aktive prinsesse vender tilbage til prinsessen på skærmen, inden Trinity-funktionen udløses.

Ved at rydde ALLE symboler fra gitteret (undtagen i Trinity-funktionen) tildeles 50x den samlede indsats.

RTP:96.20%

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 21-02-2023