Cats of the Caribbean

Om dette spil

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
Dette spil spilles kun med jetoner.
Der er 5 hjul og 3 rækker i basisspillet.
Der er 5 hjul og 4 rækker under Gratis Spin.
Spin under Captain Red Free Spins-funktionen, Captain Catnip Free Spins- funktionen og Captain Claw Free Spins-funktionen kaldes for Gratis Spin.

Tilbagebetalingsprocent

Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96%.
Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.
Når Captain Catnip Free Spins-funktionen købes, har dette spil en TBP på of 96.24% .
Når Captain Red Free Spins-funktionen købes, har dette spil en TBP på 96.25% .
Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Gevinstlinje-regler

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Dette spil indeholder 20 gevinstlinjer i basisspil og 30 gevinstlinjer i Gratis Spin.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

Regler for udbetaling

Gevinster ganges med den samlede indsats.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes til gevinsten.
Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster og scatter-gevinster i et spin.

Udbetalingsgrænse

Dette spil har en udbetalingsgrænse på 10.000x indsatsen
Alle efterfølgende gevinster under det spin vil have en cap på.
Optælling af gevinsten vil fortsætte til dette spils udbetalingsgrænse.
Hvis der spilles gratis spin, vil alle resterende gratis spil være mistet, og spillet vil fortsætte til funktionen outro-modalskærm.
Udbetalingsgrænsen kan nås i Cats Pots-bonusfunktionen.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Free Spins og Cat Pots- bonussymboler.
Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en gevinstlinje-kombination.
Wild-symbol kan være påført en multiplikatorværdi på op til 5x under Wild Cannon- funktionen eller under enhver Free Spins-funktion.
Hvis en gevinst indeholder flere Wild-symboler, lægges alle multiplikator-værdierne sammen.

Wild Cannon-funktion

Indsamling af Wild-symboler giver chancen for at udløse Wild Cannon-funktionen.
Wild Cannon-funktionen kan udløses tilfældigt på ethvert spin og tildeler mellem 2-15 Wild-symboler under et spin.
Wild-symbolerne er placeret tilfældigt på hjulene, og de kan placeres på den samme position adskillige gange, hvilket skaber et multiplikator-wild-symbol.

Captain Red Free Spins-Funktion

Captain Red Free Spins er en Gratis Spin-funktion.
Free Spins-symboler forekommer kun i basisspillet.
Free Spins-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.
Free Spins-symboler på både hjul 1 og 3, og et Captain Red Free Spins-symbol på hjul 5, udløser denne funktion.
Funktionen tildeler 15 Gratis Spin og 90 garanterede wild-symboler under de tildelte spin.
For hvert spin placeres Wild-symbolerne tilfældigt på hjulene, og de kan placeres på den samme position adskillige gange, hvilket skaber et multiplikator-wild-symbol.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gratis spin er gratis for spilleren.
Funktionen slutter, når der ikke er flere gratis spin tilbage.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Captain Catnip Free Spins-Funktion

Captain Catnip Free Spins er en Gratis Spin-funktion.
Free Spins-symboler forekommer kun i basisspillet.
Free Spins-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.
Free Spins-symboler på både hjul 1 og 3, og et Captain Catnip Free Spins-symbol på hjul 5, udløser denne funktion.
Funktionen tildeler 12 Gratis Spin og 40 garanterede wild-symboler under de tildelte spin.
For hvert spin placeres Wild-symbolerne tilfældigt på hjulene, og de kan placeres på den samme position adskillige gange, hvilket skaber et multiplikator-wild-symbol.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gratis spin er gratis for spilleren.
Funktionen slutter, når der ikke er flere gratis spin tilbage.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Captain Claw Free Spins-funktion

Captain Claw Free Spins er en Gratis Spin-funktion.
Free Spins-symboler forekommer kun i basisspillet.
Free Spins-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.
Free Spins-symboler på både hjul 1 og 3, og et Captain Claw Free Spins-symbol på hjul 5, udløser denne funktion.
Funktionen tildeler 10 Gratis Spin og 25 garanterede wild-symboler under de tildelte spin.
For hvert spin placeres Wild-symbolerne tilfældigt på hjulene, og de kan placeres på den samme position adskillige gange, hvilket skaber et multiplikator-wild-symbol.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gratis spin er gratis for spilleren.
Funktionen slutter, når der ikke er flere gratis spin tilbage.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Cat Pots-Bonusfunktion

Ram 3 symboler spredt for at udløse Cat Pots-bonusfunktionen.
Cat Pots-bonussymboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.
Funktionen tildeler dig et spin på et lykkehjul.
Landingspositionen vil give præmien fra fire forskellige præmieniveauer.
Funktionen giver en fast præmie på 20x, 50x, 500x eller 10.000x indsats.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Funktionen er gratis for spilleren.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Bonus-køb

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse.
Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse den tilsvarende funktion.
Prisen for at købe Captain Catnip Free Spins-funktionen er 55x indsatsen.
Prisen for at købe Captain Red Free Spins-funktionen er 200x indsatsen.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.
Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Bonus-Køb-knap: Viser muligheden for at købe Free Spins-funktionen.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.

• l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• l Lyd: Slår spillyd til. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Bet: Viser det nuværende samlede bet. l Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • l Buy Free Spins-knap: Viser muligheden for at købe funktionen Cat-A-Pult Free Spins.

Spilmenu

• l Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller.

Bet-indstillinger l Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Spilindstillinger l Lyd: Slår spillyd til.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Seneste opdatering: 11-08-2022