Dynasty

Dynasty er en fem-hjuls spilleautomat med tyve betalingslinjer og en bonusrunde med gratis spins. Bonusrunden med gratis spins udløses når 3 eller flere spredte KEJSER-symboler ses på hjulene. 10 gratis spins tildeles. I løbet af disse spins FORDOBLES alle gevinster. Bonusrunden med gratis spins kan blive genudløst i løbet af de gratis spins på samme måde som nævnt ovenfor og gevinstudbetalingsreglerne er de samme. SEGL-symbolet findes kun på hjul 2, 3 og 4 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte KEJSER-symbol.

Information

Du kan spille på op til tyve linjer. Du kan se betalingslinjerne under afsnittet om Betalingslinjer på skærmbilledet med gevinstoversigten (hjælp).

Sådan spiller du

•  Valg af "LINJER": Tyve linjer er valgt som standard når du åbner spillet. Du kan øge eller reducere antallet af linjer ved at klikke på henholdsvis '+' eller '-' knapperne under "LINJER" på spilskærmen. De valgte linjer lyser op, mens de øvrige linjer forbliver mørke. Du kan også vælge/fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer ud for de pågældende linjer.
  • Maks. linjer: Hvis du vil spille med 20 linjer skal du klikke på "MAKS." under "LINJER". Hvis du ikke har tilstrækkelige midler på din spilsaldo, får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Valg af "INDSATS": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på $0,10 pr. linje for alle 20 linjer. Det giver en samlet indsats på $2,00. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linje ved at klikke på henholdsvis '+' eller '-' knapperne under "INDSATS". Hvis din spilsaldo er mindre end $2,00 ,justerer systemet automatisk indsatsen til det næsthøjeste mulige beløb.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "Indsats pr. linje" og det samlede indsatsbeløb vises i "SAMLET INDSATS" nederst i midten på spilskærmen.
  • "REGLER": Du kan se spillereglerne hvis du klkker på "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på skærmen og derefter på "REGLER" på skærmbilledet med gevinstoversigten. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL" på skærmen med reglerne.
  • "GEVINSTOVERSIGT": Du kan se gevinstoversigten hvis du klikker på "GEVINSTOVERSIGT" på skærmbilledet med spillereglerne. For at beregne gevinstbeløbet skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linje. Vær opmærksom på at du ved beregningen af gevinster på spredte symboler skal gange den respektive gevinst med den samlede indsats. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL".
  • Spin: Når hjulene stopper bliver alle gevinstkombinationer på de valgte linjer, samt eventuelle spredte gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster vises ved at deres betalingslinjer lyser op og symbolerne bliver levende,. I tilfælde af spredte gevinster bliver de spredte symboler levende. Det samlede gevinstbeløb vises nederst på hjulene som en besked og "GEVINST"-feltet opdateres med gevinstbeløbet. De individuelle linjegevinster vises til højre eller venstre for de pågældende vinderlinjer.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har spillet med en indsats, bliver det valgte indsatsbeløb automatisk brugt på det efterfølgende spin. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats. Hvis du vil ændre din indsats skal du som tidligere nævnt bruge henholdsvis '+' eller '-' knapperne under "INDSATS" eller "LINJER".
  • Kreditter: Din tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret den ønskede indsats, vises under "KREDIT".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan benytte denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. Følgende muligheder findes under denne funktion:
  • Antal spins: Spillet kører automatisk med det valgte antal spins i rullemenuen.
  • Spin indtil gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det valgte beløb i rullemenuen.
  • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil den næste gevinst.
  • Spin indtil bonusspil/-runde udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil det næste bonusspil eller bonusrunde udløses.
  • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det valgte beløb. Vær opmærksom på at spilsaldoen er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det valgte beløb. Vær opmærksom på at spilsaldoen er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • Spil hurtigere: Med denne funktion kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst en af de andre muligheder under "Auto-spin" før du kan vælge "Spil hurtigere".
  • Hvis du vil bruge "Auto-spin"-funktionen, skal du klikke på "AUTO-SPIN nederst til venstre på spilskærmen. På det efterfølgende skærmbillede skal du vælge de muligheder, som du vil spille med. Vælg de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at spille med de valgte muligheder og starte hjulene. Klik på "ANNULLER" for at vende tilbage til den normale spilskærm.
  • Du kan stoppe auto-spin ved at klikke på "STOP SPIN". Hvis et spin er i gang, stopper "AUTO-SPIN'" når dette spin er færdigt. I øvrige tilfælde stopper "AUTO-SPIN" med det samme.
  • Når du spiller med flere "AUTO-SPIN" muligheder, vil den betingelse som opfyldes først blive prioriteret over de øvrige muligheder, som derfor bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder igen eller prøve nogle nye før du fortsætter med "AUTO-SPIN".
  • Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig i spil med fiktive penge.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "RE-BUY" for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Regler

•  Spil med 1 til 20 linjer
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsen pr. betalingslinje
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats
  • Spedte gevinster lægges til betalingslinjegevinster
  • Kun højeste gevinst på de valgte betalingslinjer
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen
  • Alle gevinster sker på de valgte linjer, undtagen de spredte KEJSER-symboler, som giver gevinst når de ses på hjulene
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen det spredte KEJSER-symbol, som gælder i begge retninger
  • SEGL-symbolet findes kun på hjul 2, 3 og 4 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte KEJSER-symbol

Funktioner

BONUSRUNDE MED GRATIS SPINS

•  Bonusrunden med gratis spins udløses når 3 eller flere spredte KEJSER-symboler ses på hjulene.
  • 10 gratis spins tildeles. I løbet af de gratis spins fordobles alle gevinster.
  • Bonusrunden med gratis spins kan blive genudløst i løbet af runden med gratis spins på samme måde som tidligere nævnt og gevinstudbetalingsreglerne er de samme
  • Bonusrunden med gratis spins spilles med samme antal linjer og indsats som i det udløsende spil

Gevinstoversigt

The theoretical return to player of this game is 93.28%.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg rammer min indsatsgrænse?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen, vil "buy-in" vinduet automatisk dukke op.
For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i lobbyen (Play Anywhere-versionen) eller på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen). Alternativt kan du klikke på "CASHIER" i "Buy-in" vinduet i et spil

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, spiller programmet automatisk spillet færdigt for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du logger ind igen. Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores 24/7 kundeservice.

Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.

Seneste opdatering: 06-07-2022