Scarab

De mystiske skatte fra det gamle Ægypten venter på dig i Scarab! Ypperstepræstinden er klar til at skænke sine velsignelser til dem, der er værdige - dette symbol, der er 4 høj, øger chancerne for endnu flere magiske gevinster. Indsaml Skarabæ- symboler for at udløse Wild Stays Charges Then Pays-funktionen, hvor Skarabæer oplader deres symbol-position og bliver til wild i det 10. spil. Udløs Gratis Spil-Bonussen, og vælg dit antal gratis spil og antal Tilfældige Wild-symboler med garanterede Tilfældige Wild-symboler i hvert spil i bonussen!

Sådan placerer du en indsats

Scarab indeholder 75 gevinstlinjer.

Mønter

Viser det aktuelle antal mønter, der spilles.

Indsatsen er fastsat til 75 gevinstlinjer, hvilket koster 75 mønter.

Indsats I alt

• Viser den aktuelle samlet indsats i valgte valuta.
  • Tryk på minusknappen (-) for at formindske indsats I alt.
  • Tryk på plusknappen (+) for at hæve indsats I alt.
  • Tryk på SAMLET INDSATS for at åbne indsats valg-menuen.

Spil

Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og dreje hjulene.

Autospil-funktion

• Autospil spiller automatisk spillet et forudbestemt antal spil til den nuværende valgte samlede indsats.
  • I lande hvor er autospil er aktiveret: Vælg antal autospil, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.
  • Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIL og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.
  • Autospil spiller det angivne antal spins, indtil der bliver trykket på STOP, der bliver udløst en bonus eller saldoen er for lille til at spille, eller du har nået en fastsat grænse for gevinst/tab.
  • Autospil er kun tilgængelig i godkendte lande.

Synkroniserede hjul-funktion

• Hvert hjul i Scarab omfatter store stakke med det samme symbol.
  • Før hver spillerunde vælges tilfældigt et hjul med ét af de stakkede symboler.
  • Ethvert symbol kan forekomme i enhver stak bortset fra Pyramide scatter-symbolet.
  • Det samme symbol kan dukke op i store stakke på flere hjul i den samme spillerunde.

Wild Stays Charges Then Pays-funktionen

Hver gang, der fremkommer et Skarabæ-symbol på hjulene i grundspillet, bliver dets ramme låst fast på hjulene i bundter af 10 runder. I den 10. runde aktiveres Wild Stays Charges Then Pays-funktionen, og alle Skarabæ-rammer transformeres til Wild-symboler. Derefter vurderes hjulene, og alle gevinster udbetales. Hjulene nulstilles, og alle Skarabæ-rammer fjernes i der følgende spil. Skarabæ-rammer huskes hver for sig for hvert indsats-niveau.

Gratis spil-bonus

Udløser Gratis Spil-Bonussen, når tre eller flere Pyramide scatter-symboler fremkommer et hvilket som helst sted på hjulene. Disse symboler kan findes på alle hjul.

Vælg mellem tre valgmuligheder, der vises i vælgeren.

De tilgængelige indstillinger afhænger af, hvor mange Pyramide-symboler kommer til syne, når bonussen er udløst.

3 bonussymboler 4 bonussymboler 5 bonussymboler
15 gratis spil med 5 tilfældige Wild-symboler 30 gratis spil med 5 tilfældige Wild-symboler 45 gratis spil med 5 tilfældige Wild-symboler
10 gratis spil med 7 tilfældige Wild-symboler 20 gratis spil med 7 tilfældige Wild-symboler 30 gratis spil med 7 tilfældige Wild-symboler
5 gratis spil med 10 tilfældige Wild-symboler 10 gratis spil med 10 tilfældige Wild-symboler 15 gratis spil med 10 tilfældige Wild-symboler

Gratis Spil-Bonussen, gen-udløses, når tre eller flere Pyramide scatter-symboler fremkommer et hvilket som helst sted på hjulene.

Gratis Spil-Bonussen kan gen-udløses op til 4 gange.

Gratis spil spilles med den samme totale indsats som det udløsende spil.

Regler

• Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med møntværdien for den gevinstgivende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.
  • Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.
  • Pyramide scatter-symbolet fremkommer i grundspillet og i Gratis Spil-Bonussen.
  • Gevinster vises i penge.
  • I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis spil-bonus samt udfaldet, der udløste bonusspillet. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spil, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spil nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske gevinst ved et meget stort antal spil spillet af mange forskellige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

RTP = 96%

Intellektuel ejendom

© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker anvendt heri er ejet af IGT eller dets partnere, må ikke blive brugt uden tilladelse og, hvor det indikeres med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Seneste opdatering: 24-04-2019