Farmyard Frenzy Instant Win

Mål:

Farmyard Frenzy Instant Win-spil spilles med 9 ridsepaneler på et 3x3 gitter sammen med æggeindsamling bonusspil med gratis kortfunktion.

Spilleren skal have 3 matchende symboler for at vinde, vist i gevinstoversigten nedenfor.

Æggeindsamling bonusspillet udløses når 3 bondepige-syboler vises.

Mellem 2 og 5 gratis kort tildeles i æggeindsamling bonusspillet

Værdierne på æggene indsamles af pigen.

bonusspil

Gevinstoversigt for €1,00 indsats

pay 1

pay 2

pay 3

Spilinformation:

• Spillet spilles med 9 skrabepaneler på 3x3 gitter
  • Når du starter er der sat en standard indsats for spillet.
  • Indsatsen kan ændres ved at klikke på hamburgermenuen menu icon og ændre indsatsmåleren.
  • Spillet starter med den valgte indsats.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Alle vindende symboler animeres, sammen med animationerne i baggrunden.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Indsatsen kan ændres ved at klikke påmenu icon  og ved at ændre indsatsmåleren som vist herunder.

indsats per linje

• Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på i buttonplaceret øverst på spilskærmen i kontrolpanelet.
  • Gevinstoversigten viser udbetalingerne for alle symbolerne. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på x.-knappen  over gevinstoversigten.
  • Skrab: Klik på spil knap Klik/tap eller hold musen på hvilket som helst panel for at skrabe det. Spilleren kan også klikke på scratch buton symbolet for at afsløre alle paneler på en gang. Hvert symbol blive betalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster er angivet med farvede gevinstlinjer med animerede symboler, hvor det samlede gevinstbeløb vises nederst på skærmen ved siden af "GEVINST".
  • Lydstyrke: Vores lyd til  ikon afspiller spillets musik. Klik på lyd til  for at slå lyden fra lyd fra .
  • KREDITTER: Når du har placeret den ønskede indsats, vises din resterende spilsaldo i "Saldo" måleren, dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede indsats.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil".
  • Hvis du vil benytte AUTOSPIL, skal du klikke på menu icon  -knappen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Klik på 'START' for at aktivere de valgte muligeder og starte spillet.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spil: Spillet vil skrabe antallet af rotationer der er valgt i skrabemåleren. Du kan vælge op til 1.000 skrab og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100.
  • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i teksboksen.
  • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
  • Spil til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.

Autospin des

• For at gøre brug af funktionen autospil, skal du klikke på knappen AUTOSPILmenu icon til højre på spilskærmen. I autospil vinduet skal du klikke på "Mere" for at se ekstra indstillinger. Marker felterne uden for de indstillinger du vil spille med. Klik på teksfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på 'START' for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Du kan også klikke påautospil stop -knappen for at stoppe autospil og vende tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • AUTOSPIL funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på Spilindstillinger knappen settings button nederst på spilskærmen mellem Gevinstoversigt- og Lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydeffekterne ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.

settings panel

Spilleregler:

• Farmyard Frenzy Instant Win spillet spilles over 9 skrabepaneler på et 3x3 gitter.
    • Når spilleren har klikket på knappen "Skrab", bliver alle paneler på kortet aktive. Klik/tap eller hold musen over et vilkårligt panel for at skrabe det og afsløre.
    • Afslør alle paneler automatisk ved at klikke på  scratch buton efter der er klikket på Skrab-knappen..
    • Match 3 symboler, hvor som helst, for at få den tilsvarende udbetaling for dette symbol. Det er ikke muligt at matche 4 eller flere symboler.
    • Gevinstoversigten viser gevinstbeløbet for den aktuelt valgte indsats.
    • Spilleren kan ikke vinde symbol- og bonusspil gevinster på samme tid.
    • Alle æg-symboler betragtes som et og samme symbol i hovedspillet og når de vises hvor som helst, betales den udbetaling, der er nævnt i gevinstoversigten.
    • Bondepige-symbolet giver ingen udbetaling.
    • Bondepige-symbolet udløser æggeindsamling bonusspillet.
    • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
    • Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet er 90.11%.

Æggeindsamling bonusspil

• Æggeindsamling bonusspillet udløses når 3 bondepige-syboler vises.
    • Mellem 2 og 5 gratis kort tildeles i æggeindsamling bonusspillet
    • Gratis kort spilles med den samme indsats som det udløsende spil.
    • Disse kort har kun æg-symboler og blanke (farmyard frenzy) symboler og vises på hver af de 9 pladser.
    • Flere end 3 blanke (Farmyard Frenzy Instant Win) symbols kan vises på kortene.
    • Blanke (Farmyard Frenzy Instant Win) symboler giver ingen betaling.
    • Gratis kort kan ikke genudløses.
    • Æg-symbolerne indeholder nu bonusværdier
    • Alle æg, der ses, indsamles af Pigen til den viste bonusværdi.
    • Forskellige æg-symboler afsløres i bonusspillet.
    • Æg-symboler med 2 æg har 1 og 2 som multiplikator; Æg-symboler med 3 æg vil have 5, 10 og 15 som multiplikatorer; Æg-symboler med 4 æg vil have 20, 25 og 50 som multiplikatorer.
    • Belønningen for 3 ens æg i hovedspillet, gives ikke i bonusspillet.

Browser-knap panelfunktioner:

Browser

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på Ansvarligt spil for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på Spilleregler for at se spillereglerne.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Indbetal Indbetal -knappen for at overføre penge til din konto.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 90.11%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du bliver afbrudt midt i hovedspillet, genoptages spillet fra frakoblingspunktet, ellers vil du være i stand til at finde ud af resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogs', når du først er logget ind
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusspillet, vil du blive anmodet om at fuldføre det når du logger på igen. Når bonusspillet er fuldført, kan du fortsætte spillet, eller vælge et andet spil.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  Indbetal knappen nederst på spilskærmen og indbetal.

3. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

4. Du er velkommen til at kontakte vores døgnåbne kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.