Wild Seas

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi
 Linjer
 178 forbundne udbetalingslinjer
 Hjul
 5 hjuls
 Rakkers
 4 rakkers

Hit frekvens
 ~32%
 Navn
 Wild Seas

Spillestrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.6. Optimizer adjusts the bet up or down to the closest bet level below the selected %. It remains active on the lowest bet level.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Wild Seas er et 5 hjuls, 4 rækkers slot med 178 forbundne udbetalingslinjer.

2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.

5. En spillerunde starter på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold knappen Auto Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

8. Gevinster vises i mønter eller i spillerens valuta. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Wild Seas spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med free spins.

10. Wild Seas flagsymbolet er både Wild og bonusudløsende på 2. Og 4. hjul. Det erstatter alle andre symboler på en gevinstlinie.

11. To Wild Seas flagsymboler hvilket som helst sted på hjulene udløser Bonus tilstanden.

12. Når man når Bonus tilstanden, bliver der tilfældigt udvalgt en modstander blandt de engelske, franske og portugisiske kaptajner på skærmen. Den udvalgte kaptajn erstatter alle andre kaptajner i bonusspillet.

13. Bonusspillet starter med Break the Convoy!, i hvilket en konvoj af fire sailing Wild skibssymboler vises på 5. hjul.  Skibe erstatter alle symboler undtagen sørøverskibet og sejler mod venstre, et hjul pr. spin.

14. Sørøverskibet vises på 5. Hjul i bonustilstanden.

15. Sørøverskibet affyrer kanonerne og rammer alle sailing Wild skibe på den samme linie. Hvis et skib bliver ramt forbliver det på samme position under det næste spin.

16. Tre fuldtræffere sænker et sailing Wild skib og åbner det andet bonusniveau - Loot the Treasures! Det sunkne skib bliver erstattet af en Sticky Wild kiste.

17. Bonusspillet afsluttes, hvis der ikke er flere sailing Wild skibe tilbage, og ingen skibe er blevet sænket.

18. Loot the Treasures! Begynder, når mindst et skib er blevet sænket, og der ikke er flere sailing Wild skibe tilbage.

19. Kistesymbolet er Wild og vises på 2., 3. Og 4. Hjul under Loot the Treasures! Det erstatter alle andre symboler undtagen sørøverskibet og tønden.

20. Sørøverskibet affyrer kanonerne og rammer alle lukkede kister på den samme linie. Hvis en kiste bliver ramt, bliver den Sticky Wild under de resterende spins i Loot the Treasures!

21. Tøndesymbolet vises kun på 1. Hjul i Loot the Treasures! En tønde og et sørøverskib på samme linie afslutter bonusspillet.

22. Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden.

23. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde eller i bonustilstanden.

24. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Wild Seas er 96,3%

25. Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 178.000 mønter.

26. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 16-05-2018