Ted Jackpot King

INTRODUKTION

Ted er en spillemaskine med 5 hjul, 20 linjer og licens, som er baseret på den nuttede, men lidt grove teddybjørn. Spillet har 5 utrolige features såsom Ted Free Spins - hvor du kan få tildelt masser af opgraderinger til features og præmier i et "Ted"!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på INDSATS-knappen for at hæve eller sænke beløbet for din INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under INDSATS-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Hvis du ønsker at annullere denne funktion under autospil, så tryk blot på Stop Autospil-knappen, som kommer til syne, der hvor Autospil-knappen var, sammen med det resterende antal autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler Thunder Buddies Bonussen.

Hjulgevinster

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Scatter-gevinster lægges til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symboler kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (eksempelvis hvis 3 wild-symboler udgør en gevinst, men brugt sammen med et andet symbol udgør de en gevinst på 4 symboler, udbetales kun den højeste af de to gevinster).
  • Wild-symboler inkluderer: Grocery Spin Wilds, Colossal Wild og Standard Wilds.

Ted-modifikatorer

• Hvis Ted vågner op under et spil, er der chance for, at en bonusmodifikator kan udløses, hvor han tildeler en af følgende features:

Laser Gun Wilds - Mens hjulene fortsætter med at spinne hopper Ted op af sofaen og begynder at skyde med en Laser Gun mod hjulene. En laserstråle flyver rundt på skærmen og forvandler symboler til wilds.

Psychedelic Super Spin - Mens hjulene fortsætter med at spinne vågner Ted fra sin søvn, han samler en vandpibe op og dækker hjulene i røg. Alle Hemmelige symboler, som lander på hjulene, kan afsløre et andet symbol.

Beer Streak - Når hjulene er stoppet og har vist en kombintion af vindende symboler, kan Ted hoppe op og sprøjte øl ud over hjulene, hvilket dækker symbolet i skummende bobler. Dette får hjulene til at skifte plads på spilområdet og danne en ny gevinstkombination. Dette kan ske flere gange indtil boblerne popper.

Psychedelic Colossal Spin - Mens hjulene fortsætter med at spinne vågner Ted fra sin søvn, han samler en vandpibe op og dækker hjulene i røg. Når røgen er forsvundet, vil tre af hjulene være samlet til et kolossalt hjul.

TV Remote Symbol Streak - Når hjulene er stoppet og har præsenteret en kombination af vindende symboler, kan Ted hoppe op og begynde at slå løs på en fjernbetjening. Dette får hjulene til at genspinne, mens de udløsende symboler fastholdes. Hjulene fortsætter med at genspinne indtil gevinsten ikke forbedres yderligere.

Psychedelic Bonus Boost - Mens hjulene fortsætter med at spinne, vågner Ted fra sin søvn, han samler en bong op og dækker hjulene i røg, hvilket resulterer i, at et ekstra antal bonus-symboler bliver tilføjet til hjulene. Dette forhøjer chancen markant for at udløse en bonus på det aktuelle spin.

Bonusaktivering

Spilleren åbner bonussen ved at lande 3 eller flere bonus-symboler, hvor som helst på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Der er 5 unikke bonusser, som afgøres af Thunder Buddies Bonussen.

Spilleren spinner hjulene, som efter et spin stopper på en af de 5 features, og afslører den tildelte bonus.

Spinnes hjulet og lander man på Wheel Of Fortune, tildeles bonussen Wheel Of Fortune.

Spinnes hjulet og lander man på Bar Crawl, tildeles bonussen Bar Crawl.

Spinnes hjulet og lander man på Super Mart Free Spins, tildeles bonussen Super Mart Free Spins.

Spinnes hjulet og lander man på Ted Free Spins, tildeles bonussen Ted Free Spins.

Spinnes hjulet og lander man på Big Money, tildeles bonussen Big Money.

Wheel Of Fortune Bonus

Vælg en Ted for at afsløre enten en pil, multiplikator-boost eller spin. Pil tilføjer en ekstra pil til Fortune Wheel, multiplikator-boost øger multiplikatorværdien af en eller flere positioner på Fortune Wheel Spin spinner hjulet. Land på en pil for at flytte til et niveau, hvor større gevinster er tilgængelige. Nå til midten for at udløse Big Money Bonus. Featuren slutter, når du lander på en feature eller en multiplikatorværdi (som er en multiplikator af den samlede indsats).

Bar Crawl Bonus

Efter en kort skærmovergang præsenteres spilleren for en sekundær bonusskærm, som har tema omkring en bygade.

Bonussen er delt i to faser; første fase er et bræt, hvor du kan nå op til Big Money Bonus (fase 2).

Spilleren begynder altid i første fase og skal vælge flasker for at komme frem på brættet og øge multiplikatoren for den samlede indsats. Lander man på en af de særlige positioner på brættet, tildeles en af følgende positive eller negative udfald:

Begivenhed

Handling

Girls

opgraderer en eller flere multiplikatorværdier på brættet.

Pizza House

Tildeler et stiløb, hvor du kan indsamle multiplikatorer og Big Money-jetoner.

Ming's Takeaway

Tildeler en ukendt pengebonuspræmie

Big Money

Tildeler en Big Money-jeton. Indsaml 5 for at komme til Big Money Bonus.

Arresteret

Lander man på dette, føres Ted til ID-paraden. Sørg for, at du ikke har skrammer!

Hvis Big Money Bonus slutspillet nås, præsenteres spilleren for Ted, som befinder sig midt på skærmen omgivet af en karrusel af multiplikatorværdier sammen med Salgsskilte ned langs venstre og højre side af skærmen.

Værdierne spinner og stopper, hvilket tildeler den tilsvarende samlede indsatsmultiplikator. Spilleren bliver herefter bedt om at vælge et salgsskilt fra en af siderne af karrusellen, hvilket enten afslører en RESPIN (som genspinner værdierne og tilføjer en gevinst til bonusgevinsten) eller INDSAML, som afslutter featuren, og tildeler spillerne den Samlede Indsatsmultiplikator, som blev opnået.

Super Mart Free Spins

Spilleren tildeles til start 5 Gratis Spins. Ted bliver vist løbende på transportbåndet ved siden af hjulene og på hylderne ved siden af hjulene, vil der være placeret spredte Ted Wild-symboler. Under hvert spin flytter baggrunden fra venstre mod højre, hvilket ændrer mønstret på Ted Wild-symbolerne Når transportbåndet stopper, bliver hjulpositionerne fyldt med det tilsvarende antal wilds og enhver linjegevinst udbetalt.

Gratis Spin fortsætter, indtil alle spin er blevet spillet, og spilleren udbetales det viste beløb i Bonusgevinstfeltet. Gratis Spins kan ikke blive genudløst under Super Mart Free Spins.

Ted Free Spins

Ted Free Spins spilles på et 5x4 hjulformat med et fast antal Gratis Spin. Oven over hjulene er der placeret et bonusgitter, som indeholder forskellige forbedringer, så som pengepræmier, ekstra gratis spins og ekstra wilds. Efter hvert gratis spin, hvis der lander et særligt Ted symbol på hjulene, vil der blive tildelt et super shot på Ted bonusgitteret. Spilleren starter altid på det nederste niveau og en markør vil feje fra venstre mod højre indtil det stopper og tildeler den tilsvarende præmie. Efter hvert fej, bliver den sidste position forvandlet til en fremskridtspil, hvilket øger chancen for at stige endnu højere op. Featuren slutter når der ikke er flere gratis spil tilbage eller hvis spilleren når toppen af bonusgitteret, hvilket tildeler Ted Big Money Bonussen (efter Gratis Spins slutter). Der kan tildeles ekstra gratis spins under Gratis Spins.

Big Money

Hvis Big Money Bonus slutspillet nås, præsenteres spilleren for Ted, som befinder sig midt på skærmen omgivet af en karrusel af multiplikatorværdier sammen med Salgsskilte ned langs venstre og højre side af skærmen.

Værdierne spinner og stopper, hvilket tildeler den tilsvarende samlede indsatsmultiplikator. Spilleren bliver herefter bedt om at vælge et salgsskilt fra en af siderne af karrusellen, hvilket enten afslører en RESPIN (som genspinner værdierne og tilføjer en gevinst til bonusgevinsten) eller INDSAML, som afslutter featuren, og tildeler spillerne den Samlede Indsatsmultiplikator, som blev opnået.

Feature-gamble

Når der vindes en feature-gevinst i spillet, har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE eller Gamble gevinsten, for at prøve at vinde en af de andre features i spillet (bortset fra Big Money).

Når den oprindelige Bonus er blevet tildelt fra hjulene under Thunder Buddies Bonussen, bliver spilleren præsenteret for en Gamble-skærm, der viser 5 features nede fra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den feature, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i featurepanelet midt på skærmen.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den feature, som han har gamblet til, med alle features herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste feature (hvor den feature tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats).

Jackpot King Deluxe Pot-system

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonus kan udløses ved at få 5 Jackpot King Deluxe overlæggende symboler på hjul 1 til 5.
  • Jackpot King Deluxe Pot-system er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe Pot-system.
  • Spin hjulet for at opsamle krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
  • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin samlede indsats opnået på gevinststigen.
  • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til funktionens Wheel King runde.
  • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
  • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet gevinstmultiplikator eller en jackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe Jackpotter kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
  • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet, hvorfra den stiger igen.
  • Chancerne for at vinde en jackpot stiger ud fra jackpot-værdien (Royal og Regal pots vindes med garanti senest, når de når "Skal vindes før"-værdien).
  • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpotterne finansieres af bidrag fra spillerenes indsats, bortset fra startværdi, der finansieres af operatøren.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer undtagen under Ted Free Spins, AKTIVER OP TIL 40 UDBETALINGSLINJER!). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Feature-symboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på en hvilken som helst position på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Der kan vindes flere scatter-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 20 aktive linjer undtagen under Ted Free Spins, AKTIVER OP TIL 40 UDBETALINGSLINJER!).
  • Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds.
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 93,52 %, hvilket inkluderer 0,5 % bidrag til jackpotpuljen.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (afhængig af valuta. Andre operatørgrænser kan gælde).

WINLINES

Seneste opdatering: 28-08-2020