Divine Riches Diana

Om dette spil

Velkommen til Divine Riches Diana.

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker. Spillet har 30 linjer.
Det indeholder Divine Rewards, Free Spins med Fortunes of Diana-funktionen og Begge Måder udbetaler med Diana-symboler.


Generel

Gevinst på en linje udbetales, hvis det samme symbol forekommer efter hinanden på tilstødende hjul fra yderste venstre position til yderste højre position, ifølge UDBETALINGSTABELLEN.

Når Diana-symbolet deltager i en gevinstkombination på tilstødende hjul, udbetaler det fra venstre mod højre, startende på hjulet længst til venstre, og fra højre mod venstre, startende på hjulet længst til højre.

Kun den højeste gevinst per linje fra begge måder, udbetales. Vinder man på flere forskellige linjer på samme tid, bliver det tilføjet.
Erstatning af Wild-symboler udbetaler den højest mulige vinderkombination på en linje i henhold til UDBETALINGSTABELLEN. Wild-symboler erstatter alle symboler bortset fra Free Spins-symboler.Divine Rewards-udløsning

Nogle symboler på hjulene i basisspillet er påført en bonuspolet.

Hver gang der lander en bonuspolet, er der en chance for at udløse Divine Rewards-funktionen.

Det grafiske indsamlingsområde i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke chancen for at blive tildelt Divine Rewards-funktionen. Divine Rewards-funktionen kan ikke udløses på et spin, der udløser Free Spins-funktionen.
Divine Rewards-funktionen kan ikke udløses under Free Spins-funktionen.
Divine Rewards

Der er 12 valgbare genstande samlet set.

Et tryk på valgbare genstande afslører et symbol. Der er 4 typer symboler: Divine, Mega, Major og Big.
 
Hvert symbol svarer til en pengepræmie: 5.000x indsats, 200x indsats, 40x indsats og 15x indsats.

Hvis der afsløres 3 ens symboler, bliver den tilsvarende pengepræmie tildelt iht. UDBETALINGSTABELLEN. Divine Rewards-funktionen slutter, når der er blevet tildelt en præmie.Free Spins

Hvis 3, 4 eller 5 Free Spins-symboler er landet hvor som helst på hjulene, tildeles der henholdsvis 8, 12 eller 16 Free Spins. Free Spins inkluderer Fortunes of Diana-funktionen
Efter hvert spin bliver alle ramte Diana-symboler indsamlet.

Når der er blevet indsamlet 12 Diana-symboler, bliver Fortunes of Diana-funktionen tildelt.

Alle Diana-symboler, der blev indsamlet ud over de 12 påkrævede, tæller imod den næste Fortunes of Diana-funktion. Free Spins slutter, når der ikke er flere Free Spins tilbage.
Det sidste indsats du placerede i spillet, bruges som Free Spins indsatsbeløb.
Fortunes of Diana

Enhver gevinst udbetales, inden Fortunes of Diana-funktionen bliver tildelt.

Fortunes of Diana-funktionen opgraderer et symbol til det næste, mere værdifulde symbol iht. UDBETALINGSTABELLEN. Opgraderede symboler forbliver opgraderet under resten af Free Spins.
Hver gang Fortunes of Diana-funktionen udløses, bliver der tildelt +2 Free Spins.

Når alle symboler, der kan opgraderes, er blevet opgraderet til Diana-symboler, bliver der ikke indsamlet flere Diana-symboler.
Spillets termer oversat

Følgende liste er kun gældende på andre sprog end engelsk DIVINE RICHES DIANA - DIANAS GUDDOMMELIGE RIGDOMME FORTUNES OF DIANA - DIANAS LYKSALIGHEDER
DIANA - DIANA

DIVINE REWARDS - GUDDOMMELIGE BELØNNINGER WILD / WILDS - WILD / WILDS
FREE SPINS - GRATIS SPIN BIG - STOR
MAJOR - STØRRE MEGA - MEGA
 

DIVINE - GUDDOMMELIG BIG WIN - STOR GEVINST MEGA WIN - MEGA GEVINST EPIC WIN - EPISK GEVINST
JUST FOR THE WIN - KUN FOR SEJREN
Spilstyring

Spinknap: Start spillet med den nuværende indsats-størrelse som vist i indsatsfeltet. Et klik hvor som helst på hjulene eller på spinknappen i løbet af et spin viser resultatet af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spinknappen. Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Saldofelt: Viser den nuværende konto-saldo.

Indsatsfelt: Viser den nuværende indsats-størrelse.

Samlet og Gevinstfelt: Viser udbetalingen i en gevinstrunde.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.


Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger. Lydknap: Slå lyden til eller fra.
Autospil-knap: Vælg et antal spin, der skal spilles automatisk ved at vælge en værdi. Start og stop autospil ved at trykke på spinknappen. Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler. Bankknap: Gå til banksiderne.
Lobbyknap: Gå tilbage til lobbyen.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.


Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.
 
Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres. Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt. Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 94,04 %.

Seneste opdatering: 27-02-2023