An Evening with Holly Madison

An Evening with Holly Madison er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en HOLLY BLIVER WILD-FUNKTION, GENSPINSFUNKTION og GRATISSPIL-FEATURE som øger dine gevinster. Under regulære spil er målet at opnå en vindende kombination af symboler på enhver af de 25 linier. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95.08%.

SPILLEREGLER

30 mønter spil 25 linjer

Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen

Udbetalingslinjer-gevinster ganges med den indsats

Scatter-gevinster ganges med den indsats

Scatter-gevinster tilføjes gevinster fra udbetalingslinjer

Kun højeste gevinst på hver valgt udbetalingslinje

Gevinster på forskellige udbetalingslinjer lægges sammen

Alle gevinster udbetaler på de valgte linjer undtagen SCATTER

Alle gevinster starter med tromlen yderst til venstre og betaler venstre mod højre på tromler i træk, undtagen  SCATTER, som betaler enhver

WILD forekommer på hjul 2, 3 og 4 og erstatter ethvert andet symbol med undtagelse af spredte SCATTER

Funktionsfejl  annullerer alle udbetalinger og spil

HOLLY BLIVER WILD-FUNKTION

Når WILDS dukker op, vil symbol(er) udvides og dække alle positioner på den tromle

Gevinster udregnes derefter med WILD-erstatningen

Funktionen Holly bliver Wild sker kun, hvis udvidelsen resulterer i en vinderkombination

GENSPINSFUNKTION

Genspinsfunktion tildeles, når kun 2 SCATTER dukker op under ethvert spil

Tromler, hvor SCATTER dukker op, holdes fast og alle andre tromler genspinnes en gang

Genspinsfunktion kan ikke genudløses

GRATISSPIL-FEATURE

10 gratis spil tildeles, når 3 eller flere SCATTER dukker op

KYS dukker kun op på tromle 5 under de gratis spil

Indsaml KYS, op til maksimalt 10, for at få adgang til FOTOSESSIONSBONUS

KYS kan ikke indsamles under en genspinsfunktion

Efter det sidste gratis spil kan Holly få tildelt et ekstra BONUSKYS

Hvert indsamlet KYS giver en chance for FOTO/TØJ under FOTOSESSIONSBONUS

Hvert korrekt FOTO/TØJ tildeler en GENTAGELSE af din GRATIS SPILGEVINST!

Gratis spil spilles på betalingslinjerne og med den indsats som det udløsende spil

Gratis spil kan genudløses

GAMBLE-FEATURE (HVIS RELEVANT)

For at satse en hvilken som helst gevinst, tryk GAMBLE, derpå RØD/SORT eller KULØR

Gevinster FORDOBLES (X2), hvis der gættes rigtigt på RØD/SORT

Gevinsten FIRDOBLES (x4), hvis valg af KULØR er korrekt

Gevinster kan gambles op til 5 gange

Gevinster fra progressiv jackpot (hvis relevant) kan ikke gambles

Sådan spilles

Den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) ved siden af de respektive valgmuligheder.  Knappen Maks. for indsats vælger automatisk det maksimale indsats for det respektive felt.

Spin: Drejer hjulene.

Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 100 ture.

Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:

Saldo: Viser din samlede saldo.

Indsats: Viser det  satset  beløb pr. linje, der skal spilles.

Gevinst: Viser det beløb, du har vundet i turen.

Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb.

Spol Frem: Springer den manuelle udvælgelse og viser endelige resultat.