Wild Chapo

Spilleregler

• “Wild Chapo” er en spillemaskine med 5 kolonner, 3 rækker og 15 gevinstlinjer. Der spilles altid med alle gevinstlinjer aktive.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Wild-symbol erstatter alle andre symboler når gevinsterne bedømmes.
  • Spillet kommer med en udvidende wild. Når dette symbol landes, vil det altid udvide opad (i en situation hvor der ikke er nogen gevinst, vil symbolet ikke udvide).
  • Spillet har også en enorm wild der fylder op til 4 normale symbolpositioner, når det lander på hjulene.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.36%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Spillets funktioner har en gevinstgrænse på 10.000x indsatsen for hvert spil. Dette er effektivt kun gældende under det sidste spil i de free spins
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Free Spins -spilregler

• 3 Bonus-symboler udløser 7 Free Spins.
  • 4 Bonus-symboler udløser 9 Free Spins.
  • 5 Bonus-symboler udløser 11 Free Spins.
  • 3 ekstra spil tildeles hvis du får 3 eller flere Bonus-symboler under funktionen.
  • Bonus-symboler gemmes til det sidste spil.
  • Under det sidste spil vil bonus-symboler blive forvandlet til wilds med en multiplikator der svarer til antallet af Bonus-symboler gemt i den position.
  • Bonus-symboler der udløser funktionen gemmes.
  • Bonus-symboler der lander under funktionen gemmes.
  • I tilfælde af at der er flere Wilds med en multiplikator på samme gevinstlinje, vil disse multiplikatorer blive multipliceret med hinanden. (F.eks. 2*3*3 = 24x)
  • Den højeste mulige multiplikator på en symbolposition er 5x.

Re-Spin-funktion Spilleregler

• Re-Spin-funktionen udløses når der lander 2 Bonus-symboler i grundspillet.
  • I denne funktion vil bonus-symbolerne der udløste funktionen blive forvandlet til Klistrede Wilds.
  • Yderligere Wild-symboler der lander vil tildele et ekstra spil igen, og alle Wild-symboler vil blive klistrede.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.
  • For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsætter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen.

Seneste opdatering: 17-01-2022