Legacy of Egypt

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Legacy of Egypt er en videospillemaskine, som vækker fascinerende minder det gamle Egypten. Mægtige guder og velhavende ledere pryder de 5 hjul. Spillere kan spille på 30 linjer med en fast indsats på 1 mønt pr. linje. De spændende funktioner omfatter gratisspil med multiplikatorer og muligheden for ekstra gratisspil.

Spillet inkluderer et wildsymbol (skarabæbillen) og et scatter-symbol, som giver gratisspil, (pyramiden). Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol, undtagen scatter-symbolerne, til at hjælpe med at danne vinderkombinationer.

Tre eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser Gudernes hjul – et drejende hjul, som afgør, hvor mange gratisspil der tildeles. Spillere kan indledningsvist vinde 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 eller 20 gratisspil. I starten af hvert gratisspil tildeles en af disse multiplikatorer vilkårligt: 2x, 3x, 5x, 8x eller 10x.

To eller flere wild-scatter-symboler under et gratisspil udløser pyramidespil – yderligere gratisspil i gratisspilrunden, som spilles med multiplikatoren fra det første spil. Antallet af tildelte pyramidespil afgøres af Gudernes hjul og kan være enten 3, 4, 5, 6, 7 eller 8. Pyramidespil kan udløses fra andre pyramidespil.

Tilbagebetalingsprocenten er 94.50%

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 30-01-2024