Ted Pub Fruit Series

INTRODUKTION

Ted Pub Fruits Slot er en autoriseret spilleautomat med 5 hjul og 5 linjer, der er baseret på den nuttede og lettere ubehøvlede teddybjørn! Spillet har 16 utrolige features, inklusive Ted Big Money - hvor du kan blive belønnet med op til 1000x indsatsen.

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Hvis du ønsker at annullere denne funktion under autospin, så tryk blot på Stop Autospil-knappen.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Indsaml et hvilket som helst tal på hjulene for at øge sti-beløbet. 8 eller flere udløser SUPERBRÆTTET, mens 4 på stien udløser Bonussen.
  • Feature+: Forstørrer featurebrættet til venstre.
  • Kontant+: Forstørrer kontantbrættet til højre.
  • Gratis Spin: Giver et ekstra spin gratis. Gevinsterne puttes i din kontantpulje.
  • Pil: Flytter spilleren ind på brættet.
  • Hjerte: Saml tre for at få et ekstra liv.
  • Udbetal: Tvinger spilleren ud af Sti-bonussen med en plet, hvilket tildeler gevinst eller tabt.
  • Multiplikator: En multiplikator af spillerens indsats lægges til din kontantpulje.
  • Bonus: Tildeler en bonus.
  • Anholdt: Tildeler et hemmeligt resultat.
  • Niveau Op: Flytter spilleren op på næste niveau.
  • Super Gamble: Tildeler en Gamble på det aktive niveau.
  • Super Spin: Tildeler et ekstra Super Spin, der garanterer en hjulgevinst. Alle gevinster samles i pengepuljen.

Bonus

• BIG MONEY - De store penge kommer i spil.
  • STREAKER - Hovedhjulene spinner til en gevinst, hvorefter en gentaget JA/NEJ gives. Hvis spilleren vælger ja, spinner hjulene til en anden gevinst.
  • HIGH 5 - De 5 højeste værdier oplyses på pengestien. Spilleren skal trykke på start for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Herefter tildeles en gentaget JA/NEJ for den præmie.
  • GOLDEN GOOSE - Spilleren vælger for at afsløre en pengepræmie. Dette fortsætter, indtil spilleren afslører INDSAML fra et felt.
  • CASH COMBO - Alle værdierne lyser på skift på pengestien. Spilleren skal trykke på start for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Herefter tildeles en gentaget JA/NEJ, hvis spilleren vælger ja, bliver der tildelt en anden pengepræmie.
  • HIGH RISE - Spillet bringer 3 puljer i spil, fra hvilke spilleren vælger for at afsløre KRAVL 1, 2, 3 eller indsaml. Hvis kravl afsløres, kravler spilleren op ad pengestigen.
  • BIG SHOT - Spinner høj-lav-hjulene til et vilkårligt tal, hvorefter pengestigen forhøjes med det tilsvarende tal. En kontant gamble tildeles med de ovenstående værdier. Spilleren trykker på start for at stoppe de blinkende multiplikatorer, og får tildelt den tilsvarende gevinst.
  • MONEY MAKER - All the multipliers will dapple. The player presses start to stop the dapple and is awarded the corresponding prize. A repeat YES/NO is then awarded for another shot. All wins are accumulated into the Cash pot bank.
  • REEL RUSH - Hovedhjulene spinner og spilleren skal trykke på start for at stoppe hjulene, hvilket udbetaler enhver linjegevinst.
  • EASY MONEY - Spilleren Høj-Lav gambler sig vej op ad pengestien indtil han taber et gamble.
  • CRAZY CASH - Der gives 3 forsøg til at bestige pengestien.
  • CASH CODE - Hjulene i hovedspillet spinner og spilleren trykker på SPIN for at stoppe hjulene. Spilleren kravler det antal segmenter op ad stien, som tallet viser.
  • BEER MONEY - Brings up 3 Beer bottles and the player picks one to reveal a prize
  • TURBO GAMBLE - Et op/ned gamble på pengestien.
  • HOT SHOT - Et tilfældigt lys fremhæver de blå DOND-kasser. Spilleren skal trykke på spin for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Spilleren tilbydes en gentaget JA/NEJ for den gevinst.
  • CHERRY SPIN - Hjulene i hovedspillet spinner til en gevinstkombination.

Take It Or Leave It

• At lande på en af Take It Or Leave It-positionerne med et Super Gamble tildeler Take It Or Leave It-bonussen. Super Take It Or Leave It fjerner de 5 laveste værdier fra spillet, og Mega Take It Or Leave It fjerner de 10 laveste værdier. Fjerner TV for at få tilbudt en pengepræmie. Ved hver rundes afslutning får du et tilbud, og det er op til dig, om du tager imod tilbuddet, eller du afslår det. Tør du gamble for at få chancen for at vinde en større gevinst?

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Tilbage til afspiller (RTP): 96,57%

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 5 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsatsen - hvad der end kommer først afhængig af valuta. Andre operatørgrænser kan gælde (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta).

Seneste opdatering: 25-02-2019