Danger High Voltage

Introduktion til spillet

Danger High Voltage er en seks-valset videomaskine med op til 4.096 gevinstkombinationer.

Hvordan man spiller

Vælg din indsats ved at klikke på pilene til venstre og højre for indsatsfeltet. Indsatsens værdi vises i indsatsfeltet.

Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Automatisk spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil-panelet, hvor spilleren kan ændre antallet af spins, og sætte tabs- eller gevinstgrænser på. Når en tabsgrænse er indstillet, kan spilleren vælge Start, for at påbegynde automatisk spil.

Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nås, eller der opstår en situation, der kræver handling fra spilleren.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.

De 6 hjul drejer rundt, stopper og viser derefter resultatet.

Gevinst på symboler

En gevinst udløses, når på hinanden følgende symboler er ens, løber fra venstre mod højre og starter på valsen længst til venstre – uanset højden.

Det er altid den højeste gevinst, der udbetales på en vindende betalingslinje. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se BETALER for yderligere information.

Wild

Wild Fire og Wild Electricity erstatter alle symboler undtagen Scatter.

Alle gevinster ganges med 6 for hver Wild Electricity, der indgår i vinderkombinationen.

Wild Fire og Wild Electricity vises kun på valse 2 til 5.

Scatter

Tre eller flere Scatter-symboler (se betaler) udløser bonusspillet. I bonusspillet kan man vælge mellem to features. Når et valg er foretaget, vil den valgte feature spille automatisk.

Scattergevinster ganges med den samlede indsats og tilføjes til gevinster.

Bonusspil 1 – High Voltage Gratis Spins

Bonusspillet udløser 15 Gratis Spins plus fuldvalse-wilds, der kan udbetale op til 66x på tilstødende gevinster. Gratis Spins kan genudløses med tre eller flere Scatter-symboler. Wild ganger alle udbetalinger undtagen Scatter.

Bonusspil 2 – Gates of Hell Gratis Spins

Bonusspillet udløser 7 Gratis Spins. Et tilfældigt symbol vælges til at blive til Sticky Wilds under hele bonusspillet på valse 2, 3, 4 og 5.

Fire Sticky Wilds på én valse udløser 3 ekstra Gratis Spins op til i alt 19 Gratis Spins.

Generel Information

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 95,67 %

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

”Danger High Voltage” udføres af Electric Six, som licenseres af SONY/ATV Publishing Ltd.

Seneste opdatering: 16-05-2018