4 Diamond Blues Megaways

Om

Indeholder 117649 Megaways™ at vinde på, en videospillemaskine med 6 hjul, der har disse funktioner:

• l Rolling Reels™ l Scatter-symbol l Wild-symbol l Bonushjul l Gratis spin-funktion
  • l Ubegrænset multiplikator under gratis spin

Spil spillet

• l Tryk på Bet, og vælg det samlede antal jetoner, du vil satse pr. spin.
  • l Dit bet er de satsede jetoner. l Tryk på spin-knappen for at starte et spin med den viste indsats.
  • l De 6 hjul vil dreje og dernæst stoppe og vise resultatet.

Spilindstillinger

Vælg andre spilindstillinger på følgende måde:

1. Vælg menu.
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg den ønskede indstilling:
    • l Lyd: slår lyd til/fra l Hurtigt spin: slår hurtigt spin til/fra
    • l Udløs hurtigt spin: slår udløsning af hurtigt spin til/fra

Kun computer l Afhængigt af dit spil kan et tryk på mellemrumstasten måske starte spillet. l Afhængigt af dit spil kan et tryk på mellemrumstasten måske også stoppe spillet.

Måder og udbetalinger

• l Der er op til 117649 Megaways™ at vinde på.
  • l Matchende symboler skal være på tilstødende hjul fra venstre mod højre med start på første slothjul. l Bonushjulet er inkluderet i alle relevante udbetalinger
  • l Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre undtagen scatter, som giver gevinst uanset placering.
  • l Højeste gevinst udbetalt pr. gevinstkombination. Alle gevinstkombinationer tilføjes samlet. l Alle gevinster ganges med de satsede jetoner.

Bonushjul

l Et bonushjul kan findes over de almindelige hjul og forøge dine chancer for at vinde! l Bonushjulet tilføjer et ekstra symbol til hvert af hjulene 2, 3, 4 og 5. l Hvert hjul kan have op til 7 symboler.

Rolling Reels™

l Rolling Reels™ udløses ved hver gevinst. l Vindersymboler fjernes og erstattes med nye tilfældige symboler. l Rolling Reels™ kan tildele flere gevinster i træk pr. spin. l Rolling Reels™ er tilgængelige i basisspil og gratis spin.

Wild-symbol

l Wild-symboler erstatter alle symboler bortset fra scatter-symboler. l Wild-symboler findes kun på bonushjulet.

Scatter-symbol

l Scatter-symbol ikke at blive vist på tilstødende hjul for at give gevinst. l Dette symbol kan ikke erstattes af wild-multiplikatorsymbolet. l Der er ingen symboludbetaling for scatter-symbolet.

Gratis spin

• l Jetonerne, der bruges til at udløse gratis spin-funktionen, bruges som indsatsten i gratis spin. l Opnå 4 scatter-symboler for at udløse gratis spin, der giver 12 gratis spin.
  • lUnder gratis spin-udløseren tilføjer hvert ekstra scatter-symbol 5 ekstra gratis spil til din funktion.
  • lUnder gratis spin l Under gratis spin starter gevinstmultiplikatoren på 1x og øges for hver gevinst i træk. l Gratis spin-gevinstmultiplikatoren er ubegrænset. l Under gratis spin kan scatter-symbolet kun forekomme på bonushjulet. l Gratis spin kan genudløses.
  • l Jetonerne, der bruges til at udløse gratis spin-funktionen, bruges som indsatsen i gratis spin. l Opnå 3 scatter-symboler for at føje 5 ekstra gratis spin til under funktionen. l Opnå 4 scatter-symboler for at føje 10 ekstra gratis spin til under funktionen.
  • l Alle gevinster tilføjes automatisk til din saldo under gratis spin.

Afslutning af gratis spin l De samlede gevinster under gratis spin vises. l Du kan dernæst vende tilbage til almindeligt spil.

Udbytte til spiller

Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet fra spillere i et bestemt spil, som udbetales som gevinster over tid.

UTS - 96.40 %

UTS - KØB GRATIS SPIN - 96.48 %

Seneste opdatering: 17-09-2021