Diamond Tower

Spilleregler

• Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Gevinster udbetales fra venstre til højre. startende på hjulet yderst til venstre.
  • Alle symboler giver gevinst hvor som helst på hjulet, undtagen erstattet gevinster som kan betale flere gange.
  • Vundet feltet viser gevinster i kreditter.
  • 1024 måder at vinde på
  • Klik på SPIN eller mellemrumstasten (Kun flash) for at gentage det forrige spil.
  • Vælg multiplikator spil Bet (1x, 2x, 3x, 4x, 5x)
  • Gevinstoversigt beløb, der oprindeligt vises, er baseret på nuværende Multiplikator valgt
  • Bonusgevinster lægges sammen med gevinster vist på Vundet indikatoren
  • WILD erstatter alle symboler undtagen BONUS
  • WILD-symbolet vises kun på hjul 2 og 4.
  • Alle gevinster ganges med den multiplikator der er valgt.
  • Højere værdibetegnelse: 1K=1000, 1M=1.000.000, 1B=1.000.000.000.

Hold N Spin

• 2, 3 eller 4 bonus-symboler startende fra hjulet yderst til venstre, på tilstødende hjul, udløser Hold n Spin.
  • Paying BONUS symbols change to PADLOCK covering the entire reel for the remaining Hold n Spin phase
  • De tilbageværende hjul drejes 3 gange
  • Hvis du forbedrer dig ved at låse en anden bonus, bliver din Hold N Spins nulstillet til 3
  • Alle yderligere BONUS bliver "låst fast" indtil alle 5 hjul er "låst fast", eller Hold n Spins er afsluttet
  • Hvis du låser 5 hjul fast, starter Break-In bonusspillet.

Break-In Bonus

• 5 BONUS / PADLOCK udløser "Break-In Bonus"
  • Vælg en dør i den markerede række
  • Du vil afsløre enten en diamant eller en sirene
  • DIAMANTEN flytter dig op til et højere niveau
  • SIRENEN slutter valgprocessen og du vinder freespin og multiplikatorer for det respektive niveau.
  • Freespin spilles med den samme multiplikator som udløste spillet.
  • Bonusser kan genudløses under freespin
  • Genudløste bonusser sættes i kø, indtil rækken af freespin er slut.
  • Der bruges andre hjul under freespin.
  • 6 freespin x2 kan vindes
  • 6 freespin x3 kan vindes
  • 7 freespin x4 kan vindes
  • 8 freespin x5 kan vindes
  • 10 freespin x6 kan vindes
  • 11 freespin x7 kan vindes
  • 12 freespin x8 kan vindes

Autospin

• I lande hvor dette bonusspil er tilgængeligt, kan dit spil gentages 5, 10, 20, 30 eller 50 gange.
  • Kun flash
    • Klik på autospin-knappen og vælg et antal i pop-up menuen.
    • Klik på STOP for at afbryde autospin.
  • Kun på mobilen.
    • Klik og hold spin-knappen nede for at aktivere autospin elller gå til autospin i spilmenuen.