Ankh of Anubis

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Ankh of Anubis er en videospillemaskine med 5 hjul og 576 betalingsveje, som udbetaler fra venstre mod højre.

Ankh of Anubis har et wild-symbol (Anubis), et scatter-symbol (pyramide), Ankh-symbolet og andre skattesymboler som højtbetalende symboler og billedkort som lavtbetalende symboler. Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol undtaget scatter-symbolet og hjælper med at danne vinderkombinationer.

Funktionen Anubis Wilds udløses tilfældigt under et hvilket som helst basisspil. Når den udløses, føjes et eller flere Wild-symboler til mellem et og to hjul, mens hjulene stadig drejer. Denne funktion garanterer ikke en vinderkombination.

Der udløses Free Spins, når der lander mindst 3 Scatter-symboler på hjulene. 3 Scatters giver 10 Free Spins, 4 Scatters giver 15 Free Spins og 5 Scatters giver 20 Free Spins.

Anubis Wilds-funktionen udløses under Free Spins, når der indsamles 5 Ankh-symboler. Når du har nået det påkrævede Ankh-symboler er nået, føjes der Wild-symboler til hjulene for at hjælpe med at danne vinderkombinationer. Effekten finder sted efter hvert spil. Resultatet udregnes og udbetales herefter. Samlinger af Ankh-symboler føres med over flere spilrunder under Free Spins. Samlingens måler nulstilles, når funktionen er ovre.

Free Spins kan forlænges, når der lander Scatter-symboler på hjulene. 3, 4 eller 5 Scatter-symboler på hjulene, giver henholdsvis 3, 4 eller 5 yderligere Free Spins. Der er ingen grænser for antallet af genspil. Funktionen afsluttes, hvis den maksimale gevinst nås.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.20%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 04-12-2019