Book of 99

Spilleregler

• "Book of 99" er en spillemaskine med fem kolonner, tre rækker og 10 gevinstlinjer. Der spilles altid med alle gevinstlinjerne aktive.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 99.00%.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen de specielle udvidende symboler i Free Spins.

Indsamling

• Der er en indsamlingsmåler som starter på nul, og går op til 99.
  • For hvert Wild-symbol der kommer frem i hovedspillet, vil indsamlingsmåleren stige med en.
  • Free Spins kan udløses på to måder, enten ved at få tre eller flere Wild-symboler alle vegne under et spil, eller ved at indsamle nok Wild-symboler til at færdiggøre indsamlingen.
  • Når Free Spins udløses med indsamling, er den indsatsstørrelse der anvendes, den gennemsnitlige indsats for de indsatsstørrelser der blev brugt til at indsamle hver Wild. Når Free Spins udløses med tre eller flere Wild-symboler, vil Free Spins blive spillet med den indsatsstørrelse som blev brugt under det udløsende spil.
  • Den gennemsnitlige indsatsstørrelse skal være et heltal ganget med minimumsindsatsen. Hvis ikke, vil det blive afrundet iht. reglerne for stokastisk afrunding (dvs. hvis gennemsnittet er 1,2 gange minimumsindsatsen, med en 20 % sandsynlighed, vil det blive oprundet til to gange minimumsindsatsen, og med en 80 % sandsynlighed vil det blive nedrundet til en gang minimumsindsatsen).
  • Efter at have indsamlet de 99 wild-symboler, og efter Free Spins er blevet tildelt, vil indsamlingsmåleren blive nulstillet.
  • Hvis der indsamles flere end 99 wild-symboler, og Free Spins er blevet tildelt, vil indsamlingsmåleren blive nulstillet til at inkludere de resterende wild-symboler (f.eks. hvis der indsamles 101 wild-symboler, vil indsamlingsmåleren blive nulstillet til to).
  • Hvis der lander tre eller flere Wild-symboler, og man i samme spil gennemfører indsamlingen, vil de Wild-udløste Free Spins blive spillet først, efterfulgt af de indsamlede Free Spins.

Free Spins

• Når Free Spins udløses, vil 10 spil blive tildelt.
  • Et af de ni almindelige symboler udvælges tilfældigt til at være specialsymbol under Free Spins.
  • For hvert spil vil alle normale gevinster blive betalt først. Derefter, hvis der er tilstrækkelig med specialsymboler (to for højtbetalende symboler, og tre for lavtbetalende symboler), vil de udvide sig og dække hele hjulet, og dermed udbetale for hver af de 10 linjer, uanset deres horisontale position, og iht. antallet af symboler og den relevante udbetalingsværdi. Bemærk, at alle eksisterende wild-symboler ikke medregnes i udbetalingen for det udvidede specialsymbol.
  • Tre eller flere Wild-symboler som kommer frem alle vegne under et spil, vil tildele yderligere 10 spil.

Andet

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Seneste opdatering: 04-05-2021