Bill and Coin

Bonusvalg

Hvis der landes 3 Bonussymboler, vil der blive udløst et Bonusvalg, hvor spillere kan vælge én af 3 Bonusspil nedenfor. Hvis én af bonussymbolerne er et Super Bonus symbol, vil spilleren i stedet for vælge et Super Bonus spil.

Coin Track

Bonussen starter med 4 mønter på Coin track, som omgiver hjulene. Ved start af et spil bevæger mønterne sig et trin med uret langs Coin track. Bonussen slutter, når den første mønt når enden af Coin track. I hvert spil kan spilleren lande Enhancer-symboler, Collect-symboler og Re-spin-symbolet på hjulene i midten af Coin track.

Super Bonus-versionen af Coin Track har flere Enhancer-symboler og Collect-symboler på hjulene.

Enhancer Symboler

Single +2-20 Tilføjer dens værdi til en vilkårlig valgt mønt.

All +1-20 Tilføjer dens værdi til ALL mønter.

Single x2-10 Multiplicerer dens værdi til en vilkårlig valgt mønt.

All x2-10 Multiplicerer dens værdi til ALL mønter.

Collect Symboler

Collect All Indsamler værdien fra ALL mønter.

Triple Collect Indsamler værdien fra en vilkårlig valgt mønt og de fortløbende positioner, hvis de findes.

Single Collect Indsamler værdien fra en vilkårlig valgt mønt.

Der er en speciel version af Single Collect og Triple Collect, som får den til at blive på hjulene ved flere spil. Antallet af runder, som den bliver ved med at være der, bliver vist af nummeret i hjørnet.

Re-spin Symbol

Re-spin giver et yderligere spil på hjulene, uden at mønterne bliver flyttet på Coin Track.

Multiplier Ladder

Spilleren starter med 5 Free Spins og en multiplikator på 1x på multiplier ladder. Efter hver gevinst og mellem Free Spins øges multiplikatoren ifølge multiplier ladder, som er synlig ved siden af hjulene. Den maksimale multiplikator på stigen er 500x.

For hver 5 bonussymboler, som lander, tildeles spilleren +5 Free Spins.

Super Bonus-versionen af tilstanden Multiplier Ladder starter med 8 Free Spins (3 flere end den normale bonus), som øger muligheden for at nå højere multiplikatorer.

Multiplier Ladder-trin: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 11x, 12x, 13x, 14x, 15x, 16x, 17x, 18x, 19x, 20x, 25x, 30x, 35x, 40x, 45x, 50x, 60x, 70x, 80x, 90x, 100x, 150x, 200x, 300x, 400x, 500x.

Sure Win

Spilleren starter med 5 Free Spins og en Sure Win på mellem 0,2x og 50x din indsats.

Hvis du har normale gevinster i et Free Spin, vil de blive tilføjet til Sure Win, før Sure Win tildeles.

Hvis du har flere gevinster i et Free Spin, vil den akkumulerede gevinstmultiplikator multiplicere Sure win, efter at de almindelige gevinster er blevet tilføjet Sure win.

Ved afslutningen af et Free Spin tildeles Sure win som udbetalingen og gemmes som din nye aktive Sure win for det efterfølgende spil.

At lande et ekstra spil-symbol giver +1 Free Spin.

Super Bonus-versionen af tilstanden Sure Win starter med 8 Free Spins (3 flere end den almindelige bonus).

Gevinstmultiplikator

På indledende gevinster i grundspillet eller i Sure Win, aktiveres en gevinstmultiplikator, som sættes til 1x. På yderligere gevinster i samme runde øges multiplikatorværdien med 1x op til maksimalt 5x.

Når spilleren ikke har flere gevinster i grundspillet, multiplicerer multiplikatorværdien din akkumulerede gevinst, før den udbetales.

I Sure Win multiplicerer multiplikatoren i stedet for Sure Win-beløbet og den akkumulerede gevinst oveni, før det kombinerede beløb udbetales.

Vind op til 10 000x din indsats!

Hvis summen af alle gevinster, der er opnået i en runde, når 10 000x indsatsen eller højere, tildeles spilleren 10 000x indsatsen for hele runden.

4.096 måder at vinde på

En gevinst skabes af matchende symboler, uanset om det er en vertikal position, fra venstre mod højre, begyndende fra hjulet længst mod venstre.

Bill & Coin

Spilleregler

• “Bill & Coin” er en spillemaskine med 6 hjul og 4 rækker samt 4.096 måder at vinde på.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den længste matchende kombination for hvert symbol udbetales.
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager mod gevinstmultiplikatoren.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler ved normale gevinster.
  • Spillet har også kaskademekanik, som betyder, at vindende symboler bliver ødelagt, og nye falder ind med nye chancer for at vinde.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 94.00%.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 08-01-2024