Playboy Fortunes

Wild-symbol

• Wild-symbolet et et vildt symbol.
  • Wild -symbolet kan erstatte alle symboler, undtagenPlayboy® - og gratis spin symboler.

Playboy®-symbol

• Playboy® -symbolet er et scatter-symbol.
  • Når tre eller flere Playboy® -symboler vises et hvilket som helst sted på skærmen, finder udbetalingen sted.
  • Kun det højest betalende antal af Playboy® -symbolerne udbetales.
  • Playboy® -symboludbetalinger beregnes ved at gange med det samlede bet.
  • Playboy® symbol gevinster tilføjes linjegevinster.
  • Playboy® -symboler kan ikke erstattes afwild -symbolet.

Gratis spin

• Gratis spin-symbolet er et scatter-symbol.
  • 3 gratis spin-symboler udbetales og udløser et spin på gratis spin-hjulet.
  • Hjulet spinner en gang og giver en enkelt monet, der indeholder et antal gratis spin og en multiplikator.
  • Alle linjegevinster og gratis spin-symbolgevinster under gratis spin vil blive ganget med hjul-multiplikatoren.
  • Undergratis spin, ganges Playboy®-symbolgevinster ikke med hjul-multiplikatoren.
  • Genudløsning giver flere gratis spin svarende til antallet, der oprindeligt blev tildelt ved samme multiplikatorniveau.
  • Alle bets, der spilles igratis spin er de samme, som det spin, der udløste gratis spin -funktionen.
  • Gratis spin-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
  • Gratis spin-symboludbetalinger beregnes ved at gange med det samlede bet.
  • Gratis spin -symbolgevinster tilføjes til linjegevinster.
  • Gratis spin -symboler kan ikke erstattes afwild -symboler.

Linjeudbetalinger

• Gevinster, der udbetales for en payline, afhænger af symbolerne vist på payline, når hjulene stopper.
  • Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bettet.
  • Linjebet er det samlede bet divideret med 0,20
  • Symbolerne skal optræde ved siden af hinanden på en payline for at udgøre en vinderkombination.
  • Payline-vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. En paylinevinderkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.
  • Der udbetales kun linjegevinster for den højestgivende kombination på hver linje.
  • Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline.
  • Kun de tilgængelige linjer kan resultere i en gevinstlinjekombination.
  • Du får udbetalt det samlede antal payline-gevinster, som lander på et spin.

Spiludbetalinger

• Gevinster udbetalt på slotspillet afgøres af, hvilke symboler der vises i hjulområdet, når hjulene stopper.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver vindende kombination.
  • Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikoner

• Hovedmenu

• Tilbage

• Dekrement

• Inkrement

• Bet

• Hurtigt spin

• Dæmp / Fjern dæmp

• Ansvarligt spil

• Spillerbeskyttelse

• Loyalitet

• Spilhistorik

• Transaktionshistorik

• Bank

• Indstillinger

• Udbetalingstabel / Information

• Hjælpefiler

• Lobby

• Kassér
  • Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

• Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination.

Udbetalingen afhænger af de fremkomne vinderkombinationer.

• Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
  • Vælg dit bet ved at trykke på bet-ikonet eller bet-området.
  • Vælg dit bet via hovedmenuen eller på konsolbjælken.
  • Tryk på Spinfor at spinne hjulene.
  • Tryk på Spin for at spinne hjulene.
  • Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan du trykke på mellemrumstast for at spinne.
  • Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vindende kombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i gevinst-feltet.
  • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Betvalg

• Vælg dit bet på konsolbjælken med inkrement- og decrement-ikonerne, eller ved at klikke på bet-området.
  • Du kan også vælge dit bet fra hovedmenuen ved hjælp af bet-ikonet.
  • Vælg dit bet ved at trykke på konsolbjælken eller ved at trykke på bet-ikonet.Indstillinger
  • PaneletIndstillingergiver adgang til flere spilindstillinger.
  • Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
  • For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.
  • Du kan vælge, hvilke indstillinger du vil tænde og slukke for.
  • Indstillingen introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved indstilligen Start viser veledningen ved starten af spillet.
  • Indstillingen Hurtigt spin øger spin-hastigheden på slothjulet.
  • Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • Spillyde-indstilligen styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og -sekvenser. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
  • Baggrundsmusik-indstillingenstyrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret, hvis Alle lyde er TIL.)
  • Indstillingen Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast.

Autospil

• Med autospil kan du spinne et givet antal gange i træk uden at interagere med spillet.
  • Du skal angive en indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.
  • Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
  • Autospil stopper, hvis du udløser gratis spin-funktionen.
  • Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.
  • Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis balancen mister dette beløb.
  • Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Udbytte til spiller

• Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Dette spil har en UTS på 96.24%
  • Værdien er ikke fast og ændres ikke.

Seneste opdatering: 28-07-2020