Juicy Fruitz

Mål:

Juicy Fruitz er en spilleautomat med sprudlende kaskader af farver og sjov.  Spillet har også en sti med fem stadier: fire trin og en Multiplikator bonus.

Hver gang der er gevinst på hjulene, rykker stien et trin frem.  Stien forlænges med et trin for hver efterfølgende vinderkaskade.

Når der ikke er flere vinderkombinationer på spilskærmen, rykker hjulet ved stipositionen ned et ryk.  Kombinationen ændres sammen med stipositionen, som igen stiger eller falder afhængig af resultatet.  Hvis rykket skaber en ny gevinst, går stien et trin frem igen.

Hvis spilleren på noget tidspunkt af en vindende kaskade kommer til 5. trin på stien, udløser det en Multiplikator bonus.  Bonusspillet giver spilleren en chance for at spinne et hjul med mulighed for at gange deres aktuelle gevinst op med x2, x3, x5 eller x10, når kaskadesekvensen er afsluttet.

Information:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,52%.
  • Efter gevinst animationen er blevet afspillet, vil frugt-symbolerne forsvinde langsomt og nye symboler rykker ind på deres plads.
  • Efter et tabt spil forsvinder alle frugter fra skærmen og nye frugter rykker ind på deres pladser når der klikkes på spil.
  • Juice blenderen er låst og skal låses op, når multiplikator bonussen tildeles.

Sådan spiller du:

• Når du starter spillet er der sat en standard indsats for spillet.
  • INDSATS: Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på “+” eller “-”.
  • SPIL: Klik på "Spil" for at starte hjulene. Efter hjulene stopper, vil vindende kombinationer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Klik på MAKS. INDSATS for at vælge den maks. mulige indsats.
  •  AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
  • Antal spil: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
  • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet spiller automatisk indtil gevinsten er lig med eller over det indtastede beløb.
  • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
  • Klik på STOP for at stoppe autospil og spille i normal tilstand.
  • Klik på X knappen for at lukke AUTOSPIL dialog vinduet.
  • Vær opmærksom på: AUTOSPIL kan ikke bruges i spil for sjov.
  • Det samlede gevinstbeløb vises i GEVINST vinduet nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst midt på skærmen.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler i Menuen for at se detaljerede spilleregler i hjemmeside format.
  • Klik på “Spilhistorik” for at se spilhistorik fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spillet i Menuen for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Ansvarligt Spil i Menuen for at åbne siden om Ansvarligt Spil.
  • Klik på For penge/For sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne for at tilføje eller at fjerne spillet fra dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale på din konto.

Regler:

• Klik på ?-knappen nederst på skærmen for at gå til spillereglerne.
  • Brug scroll for at bladre igennem hjælp siderne.

Klynger:

En klynge af 5 eller flere matchende frugtsymboler består af en løbende sti af ens frugtsymboler, der bevæger sig direkte op, ned, til venstre eller højre fra det første symbol. Der kan være mere end en klynge på skærmen og enhver klynge kan indeholde Wild-symboler. Wild-symboler kan være en del af flere klyngegevinster.

Spilleregler:

• Når spilleren klikker på "Spil", udvælger spillet automatisk en gruppe symboler.
  • Symbolerne placeres på spilskærmen. Når alle symbolerne er sat på plads, tjekkes efter klynger på 5 eller flere matchende frugter.
  • Hvis der er en eller flere gevinstkombinationer, fjernes symbolerne fra disse områder og nye symboler rykker ned. Nye symboler fylder ”hullerne” øverst i hver sektion.
  • Juicy sti-bonussen øges med 1 for hver gang der er en vindende kombination i spillet. En vindende kombination defineres som et enkelt eller flere sæt af matchende fem eller flere farver i en enkelt kaskade. Hvis stien allerede er i position 5, vil den ikke gå videre.
  • Når der ikke er flere vinderkombinationer på spilskærmen efter en gevinstkaskade, aktiveres hjulet ved stipositionen og stipositionen falder med 1.  Rykket ændrer på frugternes stilling.
  • Når stien udløser endnu en vinderkombination, går stien frem 1 trin igen.  Hvis der ikke er nogen gevinst, aktiveres hjulet ved den nye stiposition.  Det sker naturligvis kun, hvis stipositionen er højere end 0.
  • På denne måde kan der udløses mange spil i løbet af en omgang ved at holde gang i vinderkombinationerne.
  • En undtagelse til funktionen er i tilfælde af Juicy Blender øverst på stien. At ramme denne position er effektivt en triggerkontakt til et multiplikatorhjul, der skal afspilles i slutningen af kaskadesekvensen. At slå sporposition 5 flere gange vil ikke have nogen ekstra effekt i spillet.

Juicy Blenderen:

Juicy Blender figuren animeres og bevæger sig i spillet. Den jubler over gevinster og viser hvilket bonusniveau du har nået på stien. Den viser også det aktive bonus-ikon på bonussporet (ikon i den gule cirkel).

STANDARD
TRIN
BONUS TRIN 1 BONUS TRIN 2 BONUS TRIN 3 BONUS TRIN 4 BONUS TRIN 5

Bonus Juicy stien:

• Bonus Juicy stien er visuelt repræsenteret af blender figuren til venstre på skærmen. Med hver vindende kaskade stiger juiceniveauet 1 trin, og ikonet for det nuværende bonusniveau vises. Der er fem  trin på bonusstien.
  • Bonusstien aktiveres kun, når spillernes vindende kaskade er afsluttet, så forsøger man at ændre hjulene for at holde gang i vinderkaskaderne:
BONUS LEVEL 1 – Zap a vertical column of fruit. A random column of fruits will be zapped and removed, dropping in 4 new random fruits in an attempt to create a win for the player.
BONUS LEVEL 2 – Zap a horizontal column of fruit. Any fruits above will drop down, and a new shelf of fruits will appear at the top.
BONUS LEVEL 3 – Expands a single 1x1 fruit or Wild symbol to a 2x2 fruit/wild. One of the currently displayed fruits or WILD will expand into a giant fruit/wild covering a 2x2 space.
BONUS LEVEL 4 – Splats a random number of wilds on the reels. A random number of fruits will splat into wild symbols. A random wild will not be placed on top of a wild..The number of Juicy Wilds varies between 2 and 5.
BONUS LEVEL 5 – Unlocks the multiplier bonus. The multiplier bonus is awarded at the end of the current winning cascade.
  • Når bonusniveau 5 er nået på stien, viser symbolet Juicy Fuitz det tilhørende låste ikon i bunden til venstre på skærmen, som ændres til ulåst.
  • Spillere kan modtage en multiplikator på x2, x3, x5 eller x10. Denne multiplikator anvendes til de samlede gevinster fra den aktuelle spilcyklus. OBS: I spilhistorik vises alle gevinster/udbetalinger med den tildelte multiplikator.
  • Når gevinsterne er betalt, vender spilleren tilbage til hovedspilskærmen. Juice blenderen er nu låst igen og skal åbnes før den kan bruges igen.

Gevinstoversigt:

GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "i"-knappen.

• 20 - 50
  • 10 to 20 - 50
  • 9 – 25
  • 8 – 12
  • 7 – 6
  • 6 – 4
  • 5 – 2
  • 10 to 20 - 25
  • 9 – 15
  • 8 – 10
  • 7 – 5
  • 6 – 2.5
  • 5 – 1.5
  • 10 to 20 - 15
  • 9 – 10
  • 8 – 5
  • 7 – 2.5
  • 6 – 1.5
  • 5 – 1
  • 10 to 20 - 10
  • 9 – 5
  • 8 – 2.5
  • 7 – 1.5
  • 6 – 1
  • 5 – 0.75
  • 10 to 20 - 5
  • 9 – 3
  • 8 – 1.5
  • 7 – 1
  • 6 – 0.75
  • 5 – 0.5

• 10 to 20 - 5
  • 9 – 3
  • 8 – 1.5
  • 7 – 1
  • 6 – 0.75
  • 5 – 0.5

WILD-symboler erstatter alle andre symboler.

Indbetal penge på din konto

Du kan indbetale penge på din konto ved at klikke på "INDBETAL" nederst til højre på skærmen. Vælg den ønskede indbetalingsmetode (spil hvor som helst-versionen) eller klik på "Indbetal" ved "Kassen" til venstre i hovedlobbyen og vælg den ønskede indbetalingsmetode (download-versionen). Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse?

Hvis din saldo er lavere end minimumsindsatsen, vises en besked om for lav saldo automatisk. Du kan indbetale på din konto ved at klikke "INDBETAL" i browser-panelet og derefter vælge den ønskede indbetalingsmetode.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen til spillet efter alle træk, og ingen yderligere træk kræves af dig, betragtes spillet som fuldført. Når du logger ind igen, kan du tjekke resultatet under spilhistorik.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 22-05-2018