Lion's Hoard

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

DIAMANTHJUL
Over hvert hjul, undtagen det midterste, er der fire Diamantsokler. Spillet starter med 2 fulde sokler ved hver indsats. Diamantscattere som lander på et hjul, vil fylde dets Diamantsokler. Når alle sokler er fyldte, vil det pågældende hjul blive forvandlet til et Diamanthjul, som kun indeholder låste Mystiske Sten. Disse Mystiske Sten afslører et tilfældigt identisk symbol under det næste spin, og på hvert efterfølgende spin, indtil de er del af en gevinst.

HVID DIAMANTSCATTER
Et ikkebetalende symbol som kan lande på alle hjulene, undtagen det midterste. De Hvide Diamantscattere øger fremskridtsmåleren på hjulet hvor de lander, med en sokkel. Flere Hvide Diamantscattere kan lande på samme hjul, og oven på Mystiske Sten og Superwilds. Hvide Diamantscattere som overstiger de maksimale sokler, vil i stedet øge Hjulmultiplikatoren med én for hver Hvid Diamantscatter der overfylder den.

BLÅ DIAMANTSCATTER
Et ikkebetalende symbol der kun kan lande på det midterste hjul. Det vil øjeblikkeligt fylde alle Diamantsokler på alle hjulene. Hvis alle soklerne på et bestemt hjul allerede var fyldt, vil det i stedet for øge dets Hjulmultiplikator med én.

MYSTISKE STEN
Når et Diamanthjul er aktiveret vil det blive fyldt med Mystiske Sten, som forbliver låst i de efterfølgende spin. I hvert spil vil alle de Mystiske Sten afsløre et tilfældigt identisk symbol. Hvis de afslørede symboler deltager i en gevinstlinje, vil de Mystiske Sten blive åbnet, forlade skærmen og fremskridtsmåleren vil blive nulstillet.

HJULMULTIPLIKATOR
Enhver Diamantscatter som vises på et aktivt Diamanthjul, vil tilføje til Hjulmultiplikatoren. Den tilføjes alle linjer som symboler fra dette hjul er en del af. Hvis symbolerne fra flere Diamanthjul med en aktiv multiplikator deltager i en gevinstlinje, vil multiplikatorerne multiplicere hinanden op til 96x.

SUPER WILD
Erstatter alle betalende symboler.

Et 1x4 Wild-symbol der kun kan komme frem fra de Mystiske Sten. Hvis de Mystiske Sten viser fire små Wild-symboler, vil de blive sammenflettet til en stor Wild som vil erstatte de Mystiske Sten, indtil det er del af en gevinstlinje.

SÅDAN SPILLER DU LION'S HOARD

SPILFORLØB
Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.
Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.
Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.
Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.
Samlet indsats
Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.
Spin hjulene
Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.
Autospil
Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.
Flere autospilsindstillinger
Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.
Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.
Jackpot-spil
Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.
Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot
Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpotter, og i nogle tilfælde kan jackpotterne være tilgængelige på mange websites. En lille procentdel af hver indsats lægges til den fælles pulje. Størstedelen af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den resterende mindre del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot
Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.
Dynamisk Jackpot Allokering
Kun de første 17.50kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.
Indsatsbeløb på mere end 17.50kr lægges direkte til progressive jackpot.
Daily Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 17,504.57kr, Den næste minimum startværdi er: 17,504.57kr
Mega Jackpot (progressive)
Den nuværende startværdi er: 437,614.46kr, Den næste minimum startværdi er: 437,614.46kr
Hourly Jackpot (time)
Den nuværende startværdi er: 875.22kr, Den næste minimum startværdi er: 875.22kr
Generelle spilletyper
Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.
Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.
Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
RTP er 94.76%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.
Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 8160.
Minimumindsats: 1kr
Maksimumindsats: 200kr

Seneste opdatering: 12-10-2021