John Mogensen

rsz_main_game_mobile

Spillets formål

John Mogensen er en fem-hjuls spilleautomat med 50 linjer og to bonusspil, hvor du kan vinde gratisspins med multiplikatorer: “Plade“ - og “En Omgang“. ”En Omgang”-bonusspillet udløses, når tre eller flere "Scatter1"-symboler ses på hjulene. "Plade"-bonusspillet udløses, når tre eller flere "Scatter2"-symboler ses på hjulene.

JM2

JM3

Om John Mogensen Automaten

• Der er 50 gevinstlinjer.
  • Du spiller ved at trykke på JMM5 .
  • Du kan se gevinstoversigten ved at trykke på  JMM6.
  • LINJEANTAL: Antallet ændres ved at klikke på + icon eller – icon.
  • INDSATS: Indsatsbeløbet ændres ved at klikke på + icon eller – icon.
  • Gevinstlinjer ganges med din indsats pr. linje.
  • Kun den højeste gevinstlinje udbetales ved gevinster med mindst én ikke-Joker på linjen.
  • Flere gevinster på forskellige gevinstlinjer udbetales sammen.
  • Scatter-gevinster ganges med din samlede indsats og tillægges dine gevinstlinjegevinster.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre, undtagen Scatter1 og Scatter2, som kan give gevinst i begge retninger.
  • Gevinstsymbolerne på gevinstlinjen animeres.
  • Løbetekster vises nederst på spilskærmen.
  • Når der er gevinst, øges SALDOen og gevinstbeløbet vises i GEVINSTlinjen nederst på skærmen.

Sådan spiller du:

• Du spiller ved at trykke på JMM5.
  • Når hjulene er færdige med at spinne, udbetales eventuelle gevinster i overensstemmelse med gevinstoversigten.
  • Gevinststørrelser udregnes ved at gange det respektive gevinstgivende symbol med indsats pr. linje. Kun den højeste gevinst på en enkelt gevinstlinje udbetales.
  • Gevinster med Scatter-symboler ganges med den samlede indsats for det enkelte spin.
  • Gevinst: Alle gevinster vises med en oplyst gevinstlinje og animerede symboler.  I tilfælde af en scatter-gevinst animeres symbolerne for enden af hver gevinstlinje.
  • Tryk på JMM7 ved spin-knappen for at åbne en pop-up menu, hvori du kan justere din indsats, antallet af linjer og vælge autospil.

JMM8

•   Tryk på  for at lukke pop-up vinduet ned.
  • Valg af “INDSATS”: Når du åbner spillet, er der valgt en standardindsats pr. linje for alle 50 linjer. Indsatsen pr linje gange antallet af linjer giver den samlede indsats pr spin. Du kan øge eller reducere både indsatsen pr. linje og antallet af linjer under pop-up menuen.
    •  Højeste indsats: Hvis du vil spille med 50 linjer og den maksimale indsats pr. linje, skal du klikke JMM9  . Hvis du ikke har tilstrækkelige penge på din spilkonto, er denne funktion ikke aktiveret.
    • Antallet af valgte linjer ganges med den valgte “indsats pr. linje” og den samlede indsats vises i ”SAMLET INDSATS” nederst til venstre på spilskærmen.
    • Gentag indsats/skift indsats: Hvis du allerede har foretaget ét spin, bliver den valgte indsats automatisk overført til det efterfølgende spin.
    • 'AUTOSPIL': I pop-up menuen, som du kan få frem ved at klikke på ”+” ved siden af spin-knappen, kan du vælge JMM10 Her har du forskellige muligheder for at begrænse antallet af auto spins.

• Antal spin: Spillet fortsætter automatisk det antal spin, som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge det ønskede antal spins og spille indtil din konto er mindre end den samlede indsats.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller større end: Spillet fortsætter automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusspil udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusspil udløses.
    • Spin indtil min saldo bliver større end: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb.
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb.
  • Du kan stoppe ”AUTO-SPIL ”ved at klikke på den firkantede stop-knap.
  • Hvis du spiller med flere ”Autospil-valgmuligheder, vil den betingelse der opfyldes først, have fortrinsret frem for de øvrige og de resterende aktiverede betingelser blive ignoreret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme funktioner igen eller vælge nye funktioner og fortsætte med ”AUTO-SPIL.
  • Du kan altid stoppe autospil ved at trykke på JMM12. Hvis et spin er i gang, vil det afsluttes, inden autospin stopper helt.
  • Tryk på JMM13 for at åbne topmenuen, hvor du kan gå tilbage til lobbyen, se gevinstoversigten og spilleregler, slukke for lyden og åbne din kontoside.
  • Tryk på LOBBY   for at gå tilbage til lobbyen.
  • Tryk på GEVINSTOVERSIGT JMM6 for at se gevinstoversigten.
  • Tryk på HJÆLP  for at se hjælp-oversigten.
  • Klik på JM10 -knappen i gevinstoversigten eller på hjælp-skærmen for at gå tilbage til spillet
  • Klik på lyd-ikonet   for at slå lyden til og fra i spillet.
  • Klik på Kasse   for at gå til indbetalingssiden.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at hæve møntværdien.
  • SALDO: Når du har sat dit spil, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo viser, hvor meget du har at spille for.

SPILLEREGLER

• Spil med 1-50 linjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Gevinstlinje-gevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Kun den højeste gevinst på en gevinstlinje bliver udbetalt.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige linjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til dine linjegevinster.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, startende på hjulet yderst til venstre, undtagen scatter-symbolerne, som betaler hvor som helst.
  • Joker-symbolet findes kun på hjul 1, 2, 3 og 4.
  • Joker-symbolet fungerer kun i sammenhæng med andre symboler.

Bonusregler

• John Mogensen “En Omgang”-bonusspillet udløses, når tre eller flere Scatter1-symboler ses på hjulene.
    • Spilleren vil se tre klokker og skal vælge en klokke for at spille.
    • Den valgte klokke gemmer på et tilfældigt antal gratis spins og multiplikator, som spilleren får tildelt.
  • John Mogensen” Plade”-bonusspillet udløses, når tre eller flere Scatter2-symboler ses på hjulene.
    • Spilleren vil se tre plader og skal vælge en plade for at spille.
    • Den valgte plade gemmer på et tilfældigt antal gratis spins og multiplikator, som spilleren får tildelt.
  • Alle gevinster i løbet af gratis spins ganges med den viste multiplikator.
  • I “En Omgang”-bonusspillet vinder du mindst 6 gratis spins og op til 25 gratis spins, alle med en multiplikator på mindst x2 og op til x7.
  • I “Plade”-bonusspillet vinder du mindst 15 gratis spins og op til 50 gratis spins, alle med en multiplikator på mindst x3 og op til x10.
  • Gratis spins vundet i bonusspil kan ikke udløse yderligere gratis spins, men scatter gevinster tildeles i henhold til gevinstoversigten.
  • Gratis spins spilles på det samme antal linjer og med samme indsats per linje, som i det spil der udløste dem.
  • Gratis gevinster lægges sammen med gevinstlinje og scatter-gevinster.

Tilbagebetalingsprocent

Den teoretiske tilbagebetaling i spillet er 95,02%.

Spilhistorik

Du kan se spilhistorik ved at logge ind på din konto i desktop-versionen og klikke på "Spilhistorik" i hvilket som helst spil.

Ofte stillede spørgsmål

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?
  • Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil programmet automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.
2. Hvad hvis din saldo er for lav?
  • Klik på "Indbetal"   for at indbetale.
3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Senste Opdateringsdato:15/02/18