The Wiz

Nøglefunktioner

Funktion Værdi
Linjer  178 udbetalingslinjer
Hjul    5 hjuls
Rakkers
 4 rakkers
Hit frekvens
  ~20%
Navn   The Wiz

Spillestrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du

kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit

indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter

på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.6. Optimizer adjusts the

bet up or down to the closest bet level below the selected %. It remains active on

the lowest bet level.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste

indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste

indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. The Wiz er en videospillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og 178 forbundne

udbetalingslinjer.

2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste

gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.

5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på spilknappen.

6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen autospil. Hold spilknappen

nede, eller brug autospil-knappen til at indstille antallet af spillerunder, der

skal spilles automatisk.

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

8. Gevinster vises i mønter eller i spillerens valuta. Spilleren kan ændre sine

præferencer under indstillinger.

9. The Wiz spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med free spins.

10. Scatter-symbolet (The Wizard) er bonussymbolet, der kan forekomme på alle

hjul.

(a) I normaltilstand giver to Wizard-symboler 1 free spin, tre Wizard-symboler giver 5

free spins, fire Wizard-symboler giver 7 free spins, og fem Wizard-symboler giver 10

free spins.

(b) Hvis spillet allerede spilles i bonustilstanden giver ét Wizard-symbol 1 ekstra free

spin, og to Wizard-symboler giver 2 ekstra free spins, mens tre, fire og fem Wizardsymboler

giver hhv. 5, 7 og 10 ekstra free spins.

11. Hyppigheden af free spins er kunstigt øget til fordel for spilleren.

12. I bonustilstanden ombyttes alle symboler af lav værdi med deres tilsvarende

symboler af høj værdi: Skeen byttes til Eliksiren, Nøglen byttes til Kisten, Brochen

byttes til Månen og Ringen byttes til Solen.

13. Dragesymbolet er et wild-multiplikator-symbol i både normaltilstanden og

bonustilstanden. Det erstatter alle andre symboler undtagen bonussymbolet og

andre dragesymboler.

14. Dragesymbolet tildeles en tilfældig multiplikator på mellem x2 og x5 når det

udløses. Multiplikatoren gælder for all gevinstlinjer, der krydser symbolet.

Indeholder gevinstlinjen flere dragesymboler, bliver værdien af disse lagt sammen

for at finde den endelige multiplikatorværdi for gevinstlinjen.

15. Dragesymbolet forvandles til et vandrende wild-symbol i bonustilstanden. Alle

dragesymboler beholder deres multiplikatorværdi og vandrer ét hjul mod venstre

for hver spillerunde, indtil alle symbolerne er forsvundet fra skærmen.

16. Free spins sættes på pause, hvis et dragesymbol udløses. De genoptages, når

alle dragesymboler er forsvundet fra skærmen i venstre side.

17. Bonusspillet slutter, når der ikke er flere synlige dragesymboler tilbage, hvis der

ikke er flere free spins eller når den maksimale gevinst er nået.

18. Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden.

19. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde eller i

bonustilstanden.

20. Den teoretiske udbetaling (RTP) i The Wiz er 96,1%

21. Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 500.000 mønter.

22. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.