Invading Vegas: Las Christmas

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre og starter fra hjulet længst til venstre. Symbolgevinster udbetales for enhver vindende gevinstlinjekombination uden huller. Kun den højeste gevinst udbetales pr. aktiv gevinstlinje. Scatter-symbolgevinster (hvor relevant) udbetales for enhver vinderkombination inklusive eventuelle huller.

Spilleregler

Invading Vegas: Las Christmas er et videospil med 5 hjul og 20 gevinstlinjer.

Invading Vegas Las Christmas indeholder et WILD-symbol (rumvæsen), et vandrende WILD-symbol (rumvæsenrobot), et SCATTER-symbol (rumskib) og et mysterie-symbol (julegave). WILD- og vandrende WILD-symboler erstatter alle andre hjulsymboler undtagen SCATTER-symbolet for at hjælpe med at skabe vinderkombinationer.

Tre SCATTER-symboler på hjulene udløser FREE SPINS. Under FREE SPINS vendes hjulene, hvilket vender rækkefølgen af hjulene om for en øget chance for at vinde stort! FREE SPINS-funktionen kan udløses igen ved at lande tre SCATTER-symboler på hjulene samtidigt. 12 ekstra spins tildeles for hver genudløser op til maksimalt 120 FREE SPINS.

Et RE-SPIN på det midterste hjul udløses, når du modtager en fuld stak af et symbol på det første hjul og en fuld stak af det samme symbol (inklusive WILDS) på det andet hjul, mens der ikke opnås nogen gevinst på nogen af de aktive PAYLINES eller SCATTER-symboler. De andre hjul er låst på plads under RE-SPIN. FREE SPIN-funktionen kan udløses af RE-SPIN-funktionen.

Stablede WILD-symboler kan vises på det midterste hjul, efter at RE-SPIN er udløst. De stablede WILD-symboler bliver et vandrende WILD-symbol, der bevæger sig et hjul til højre for hvert RE-SPIN, indtil det lander på det sidste hjul. Mens hjulene spinner, vil den vandrende WILD tilfældigt placere mellem 3 og 12 mysteriesymboler. Et ekstra RE-SPIN finder sted på alle hjul, når den vandrende WILD er stoppet på det sidste hjul. Under FREE SPINS bevæger den vandrende WILD sig ét hjul mod venstre, indtil den stopper på det første hjul. Mens den vandrende WILD er aktiv, kan SCATTERS ikke vises. Hvis der lander 3 SCATTER-symboler under RE-SPIN-funktionen i forbindelse med en gevinst, udløses den vandrende WILD-funktion ikke, men FREE SPINS-funktionen udløses i stedet.

Den vandrende WILD vil aldrig placere et mysteriesymbol på det hjul, den bevæger sig hen imod. Hvert mysteriesymbol bliver enten til en WILD eller et normalt udbetalende symbol. Alle normale symboler, der afsløres, vil være af samme slags.

Før de åbnes, har mysteriesymboler en chance for at blive til WILDS, som så også kan have en chance for at vises med en multiplikator på x2, x3, x5 eller x10. Når der opstår mere end én multiplikator på en gevinstlinje, lægges de sammen, og den samlede multiplikator lægges derefter til linjegevinsten.

Stablede højtbetalende symboler kan lande på de sidste 2 hjul i basisspillet. Under FREE SPINS vil stablede højtbetalende symboler lande på de første 2 hjul.

Alle symboler kan vises på alle hjul under hovedspillet, under FREE SPIN-funktionen og under RE-SPIN-funktionen.

Under mysteriesymbol-funktionen vil de mest viste symboler have en større chance for at blive vist som mysteriesymboler, når de afsløres.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP:96.20%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau. Den valgte reducerede samlede indsats vil være den højest mulige indsats og vil være lavere end den valgte indsatsstørrelse, da automatiske spins blev igangsat. Indsatsen vil kun blive reduceret og vil ikke vende tilbage til det oprindelige beløb efter eventuelle gevinster, der ville gøre det muligt at genoptage den oprindelige indsatsstørrelse.

Seneste opdatering: 16-11-2023