Viking Runecraft

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Viking Runecraft er et kaskadebaseret videoslotspil med et 7x7 gitter. Symboler falder ned i gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Gevinster opnås ved at få 5 eller flere symboler i en sammenhængende klynge, hvor symbolerne støder op til hinanden enten vandret eller lodret. Vindersymboler fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud. Symboler fortsætter med at falde ned, indtil der ikke kan dannes flere vinderkombinationer.

Alle gevinster i en spillerunde lægges til en måler for destruktionsladningen. Når ladningsmåleren er ladet helt op, og der ikke falder flere symboler ned, aktiveres ladningseffekten, der udløser én af følgende effekter:

Fenrisulvens vrede: Fire diagonale linjer fjernes fra gitteret. To linjer med symboler fjernes, og de to andre linjer med symboler forvandles til et andet symbol.

Midgårdsormens dom: Et stort antal symboler destrueres i en ubrudt sti fra ét kantpunkt på gitteret til et andet kantpunkt. Langs stien forvandles en samling forskellige symboler til ét andet symbol.

Sydende Surt: Der sættes ild til tre symboler. Ilden kan sprede sig til et tilfældigt antal symboler i nærheden. Alle brændende symboler ødelægges. I hver klynge med brændte symboler dannes en kerne af nye symboler. Alle symbolerne i hver kerne er det samme symbol.

Lokes lokkemad: To forskellige symboler vælges. Ét symbol og alle andre matchende symboler fjernes fra gitteret. Det andet symbol og alle andre matchende symboler forvandles til et andet symbol.

Spillet fortsætter normalt efter effekten, og ladningsmåleren kan lade op igen. En enkelt fuld ladning efter en af ovenstående ladningseffekter udløser funktionen Ragnarok, der giver 1 gratis spillerunde.

Når ladningsmåleren er ladet helt op første gang, er det desuden muligt at få en dobbelt ladning ved at vinde på yderligere symboler. Hvis det lykkes for dig helt at dobbeltlade ladningsmåleren før en effekt udløses, udløser du direkte funktionen Ragnarok. Funktionen Ragnarok kan kun udløses én gang pr. spillerunde.

Når der ikke opnås flere gevinster under funktionen Ragnarok, spilles en af Destruktionsladningens effekter. Når alle Destruktionsladningens effekter er spillet en gang hver, og der ikke tildeles flere gevinster, slutter funktionen.

Under Ragnarok erstattes Destruktionsladningen med bonusmåleren Verdens ende. Hvis du vinder nok symboler under hele Ragnarok-funktionen, bliver du rigeligt belønnet med en multiplikator for den samlede gevinst! 20 symboler giver x2 multiplikator. 40 symboler giver x3 multiplikator. 60 symboler giver x5 multiplikator. 80 symboler giver en fantastisk x15 multiplikator.

Spillet indeholder fire forskellige guder. For at blive velsignet med gudernes tilstedeværelse skal du rydde fire forskellige mønstre på skærmen. Du rydder et mønster ved at opnå gevinster på de indikerede gitterpositioner. Ryd et mønster for at komme til det næste niveau og møde en anden gud.

Hver gud har deres egen unikke gave. Funktionen Gudernes gave kan udløses tilfældigt i ikke-vindende spillerunder. Funktionen Gudernes gave skaber wild-symboler for at hjælpe med at indsamle yderligere vinderkombinationer. Alle skabte wilds erstatter et andet symbol.

Tordengud: Fem til ni tilfældigt valgte symboler forvandles til wild-symboler!

Visdomsgud: Fire wild-symboler skabes i to par, hvor wilds i det ene par er lodret tilstødende.

Skønhedsgudinde: Wild-symboler skabes i fire forskellige klynger, der starter på en tilfældig position i gitteret inden for det inderste 5x5-område. Wild-symbolerne skabes fire ad gangen, indtil der tildeles mindst én gevinst.

Beskyttelsesgud: Der skabes syv wild-symboler, og en wild skabes pr. række.

Alle vindersymboler bidrager til den voksende bonus Valhallas runer. Under hvert spin kan du indsamle op til fem forskellige vinderkombinationer med runestenssymboler. Indsaml mindst ét runestenssymbol, og ryd det aktuelle mønster for at udløse bonusspillet Valhals runer. I bonusspillet drejer et hjul, og dit mål er at ramme et felt med en aktiv og oplyst rune for at vinde det akkumulerede bonusbeløb. Afhængigt af antallet af indsamlede symboler, ændrer antallet af aktive og oplyste runer på hjulet sig. Jo flere symboler du indsamler, jo større chance har du for at vinde bonusbeløbet. Indsamlede symboler nulstilles, når bonusspillet Valhals runer aktiveres.

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 94.66%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

Seneste opdatering: 30-01-2024