Treasure Box Kingdom

Treasure Box Kingdom er et 5-hjulet MultiWay-spil, hvor Mønt-Scatter-symboler tildeler præmier, og hvor Gratis Spin-bonussen med garanterede gevinster udløses, når 3 eller flere Pyramide-Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene. Der kan vindes 4 jackpotter med faste gevinster under Hold og Genspin-bonussen.

Sådan spiller du

Treasure Box Kingdom tilbyder 243 måder at vinde på.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på tandhjulet for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

243 MÅDER

Viser det aktuelle antal måder, der spilles. Indsatser er fastsat til 243 måder.

Mønter

Viser det aktuelle antal mønter, der spilles med.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

For at ændre indsatsen:

Vælg den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (–) for at sænke møntværdien, eller trykke på plusknappen (+) for at øge møntværdien.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins med 243 måder og den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er tilgængelig: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiveret gevinst/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Symboludskiftningsfunktion

Hjulene kan indeholde stabler af symboler, som forvandles til 1 af følgende symboler først i hvert grundspil: Wild, Rød 7, Lilla 7, Kat, Høg, Hare, Skarabæ, Solopgang, Lotus, Shen Ring, Ankh eller Vase.

Alle stablede symbolpositioner på et hjul forvandles til det samme symbol. Hvert hjul kan indeholde et andet modificeret symbol.

Hjulene kan også indeholde stabler af symboler, som forvandles til 1 af følgende symboler først i hvert grundspil: Rød 7, Lilla 7, Kat, Høg, Hare, Skarabæ, Solopgang, Lotus, Shen Ring, Ankh eller Vase.

Alle forvandlede symbolpositioner på alle hjul forvandles til det samme symbol.

Mønt-symbolfunktion

Under grundspillet og Gratis Spin-bonussen bliver Mønt-symbol-funktionen udløst, hvis antallet af Mønt-symboler, som vises på en hvilken som helst position på hjulene, er mindre end 5. Når Mønt-symbol-funktionen bliver udløst, vendes hvert Mønt-symbol for at afsløre en præmie på enten 10x, 15x, 20x, 25x, 30x, 35x, 40x, 45x, 50x, 75x, 100x, 150x, 200x, 250x, 300x, 350x, 400x, 450x, 500x eller 750x møntværdien. Alle tildelte præmier fra Mønt-symbol-funktionen lægges til den samlede gevinstpræmieværdi. De afslørede præmier tildeles ud over enhver tildelt MultiWay-gevinst.

Præmieværdierne fra Mønt-symbol-funktionen ganges med 3x under Gratis Spin-bonussen.

Hold og genspin-bonus

Udløs Hold og genspin-bonussen, når fem mønt-scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Hvis Hold og genspin-bonussen udløses, bliver der tildelt 3 genspins.

Når Hold og genspin-bonussen bliver udløst, kommer der en skattekiste frem midt på hjul 3, og alle udløsende Mønt-symboler og deres tilsvarende præmieværdier bliver lagt til skattekisten. Skattekisten forvandles til et Mønt-symbol, der indeholder den samlede værdi fra de udløsende symboler og låser på det hjul under resten af Hold og genspin-bonussen, bortset fra, hvis et nyt Skattekiste-symbol fremkommer under et genspin. Alle andre Mønt-symboler fjernes fra hjulene, hvilket frigør plads til flere præmier.

Genspin-hjulene indeholder Ædelsten-symboler, Mønt-symboler, Skattekiste-symboler, Multiplikator-symboler, +1 Spin-symboler og blanke.

Hvis 1 eller flere Ædelsten-symboler, Mønt-symboler, Skattekiste-symboler, Multiplikator-symboler eller +1 Spin-symboler forekommer på hjulene efter et genspin, bliver Resterende Spins-måleren nulstillet til 3, undtagen hvis der forekommer et +1 Spin-symbol under et genspin.

Mønt-symboler indeholder præmieværdier. Alle Mønt-symboler, der fremkommer på et hjul efter et genspin, låser på det hjul under resten af Hold og genspin-bonussen, undtagen hvis der forekommer et Skattekiste-symbol under et genspin. Hvis Hold og genspin-bonussen udløses under Gratis Spin-bonussen, ganges alle Mønt-symbolværdier med 3x.

Skattekiste-symbolet tilføjer alle mønt-symboler på hjulene og deres tilsvarende præmieværdier til Skattekisten. Skattekisten forvandles til et Mønt-symbol, som låser på det hjul under resten af bonussen, bortset fra, hvis et nyt Skattekiste-symbol dukker op under et genspin. Alle andre Mønt-symboler fjernes fra hjulene, hvilket frigør plads til flere præmier.

Multiplikator-symboler, der fremkommer på hjulene efter et genspin, forvandles til en 2x, 3x, 4x eller 5x multiplikator, som ganger alle Mønt-symbolpræmieværdier, der fremkommer på det genspin, med den tildelte multiplikator. Der kan forekomme op til 2 Multiplikator-symboler per bonus.

+1 Spin-symbol øger genspin-værdien på Resterende Spins-måleren med 1 under resten af bonussen og nulstiller Resterende Spins-måleren. Der kan forekomme op til 2 +1 Spin-symboler per bonus.

Ædelsten-symboler indsamles til jackpotterne. Hvert Ædelsten-symbol, der fremkommer på et hjul efter et genspin, låser på det hjul under resten af Hold og genspin-bonussen. Hvis det påkrævede antal Ædelsten-symboler forekommer på hjulene efter et genspin, tildeles den tilsvarende jackpot.

Antal påkrævede Ædelsten-symboler

Belønning

5 Diamanter

Prægtig Jackpot

3 Røde Ædelsten

Stor Jackpot

2 Grønne Ædelsten

Lille Jackpot

1 Gul Ædelsten

Mini Jackpot

Der kan tildeles mere end 1 jackpot under Hold og genspin-bonussen. Hver prægtig, stor og lille Jackpot kan kun tildeles én gang pr. bonus. Der kan tildeles flere mini Jackpots. Prægtig, stor, lille og mini Jackpots vises i valuta og ganges med møntværdien.

Hold og genspin-bonussen fortsætter, indtil der ikke er flere genspin tilbage, eller indtil alle 15 positioner er låst, og alle indsamlede gevinster tildeles til spilleren.

Hold og genspin-bonussen kan ikke genudløses.

Hjulene der anvendes under Hold og genspin-bonussen er forskellige fra hjulene i grundspillet.

Hold og genspin-bonussen spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

MultiWay-funktion

Under MultiWay-funktionen er der 243 måder at vinde på i hvert spin. MultiWay-gevinster udbetaler for matchende symboler på enhver position på tilstødende kolonner, startende på kolonnen længst til venstre. Hvis der er mere end 1 matchende symbol i samme kolonne, ganges gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Mønt-, Nøgle- og Pyramide-Scatter-symboler. Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Eksempel på en MultiWay-udbetaling:

Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat ved hjælp af Ankh-symbolet. Fordi der er mindst 1 Ankh eller Wild-symbol i hver af de første 4 kolonner, har spilleren vundet 4 Ankh MultiWay-gevinsten, som udbetaler 10 mønter per måde.

Udbetalingseksempel: 1 x 2 x 3 x 1 Ankh-symboler = 6 vindende måder:

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

Ankh

 

Wild

   
 

Wild

Ankh

   
 

Wild

Wild

Ankh

 

1 Ankh

2 Ankh

3 Ankh

1 Ankh

 

Sådan bestemmes udbetalingen for denne kombination:

  1. Tæl antallet af Ankh og Wild-symboler i hver kolonne.
  2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Gang antallet af måder med 4 Ankh symbol-gevinster (6 x 10 = 60). Gevinsten er 60 mønter.

Det reelt vundne pengebeløb er baseret på møntværdien.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 eller flere Pyramide-Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjulene.

Antal Pyramide-symboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

15

5

20

Under Gratis Spin-bonussen er alle spins garanteret en gevinst.

Hjulene indeholder symboler, som forvandles til 1 af følgende symboler først i hvert gratis spin: Rød 7, Lilla 7, Kat, Høg eller Hare. Alle forvandlede symbolpositioner på alle hjul forvandles til det samme symbol.

Alle Mønt-symbol-funktionspræmieværdier ganges med 3x.

Hjulene under Gratis Spin-bonussen er rigere end hjulene i grundspillet.

Gratis Spin-bonussen genudløses, når 3 eller flere Pyramide-Scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Antal Pyramide-symboler

Ekstra Gratis Spins tildelt

3

10

4

15

5

20

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 600 gratis spins per bonusrunde.

Hvis Hold og genspin-bonussen udløses under Gratis Spin-bonussen, fortsætter de gratis spins efter at Hold og genspin-bonussen er gennemført.

De hjul, der anvendes under Gratis Spin-bonussen, er forskellige fra dem i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Lyd

  • Slå spil lyde on eller off.

Musik

  • Slå musik on eller off.

Lydeffekter

  • Slå lydeffekter on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

MultiWay-gevinster udbetaler for det samme symbol på enhver position på tilstødende kolonner.

Samme symbol i samme kolonne ganger gevinsten.

MultiWay-gevinster udbetaler fra venstre mod højre.

Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Sammenfaldende MultiWay-gevinster fra forskellige symboler lægges sammen.

MultiWay-gevinster ganges med møntværdien.

Wild-symbolet forekommer på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler undtagen Mønt- og Pyramide-Scatter-symboler i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Kun den største scatter-gevinst udbetales. Scatter-gevinster ganges med møntværdien.

Mønt Scatter-gevinster er uafhængige af MultiWay-gevinster og lægges også til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af MultiWay-gevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Hold og genspin-bonussen spilles på uafhængige hjul. Alle gevinster er spredt. Der anvendes ingen gevinstlinjer.

Prægtig, stor og lille Jackpot kan kun vindes én gang under Hold og genspin-bonussen. Men der kan vindes mere end 1 Jackpot under den samme Hold og genspin-bonus. Der kan vindes mere end 1 mini Jackpot under den samme Hold og genspin-bonus. Alle indsamlede gevinster tildeles til spilleren.

Chancen for at vinde prægtig Jackpot, stor Jackpot, lille Jackpot eller mini Jackpot er ikke ens.

Gevinster forevises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af bonussen samt det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås under bonussen, afsluttes bonussen øjeblikkeligt, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

RTP:- 93.93% 

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2022 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Sidst opdateret 10. december 2021

Seneste opdatering: 26-05-2022