Tiger's Glory Ultra

Om spillet

Tiger’s Glory er en videospillemaskine med 4x6 hjul, 4096 bet ways med Truende Tiger Free Spins-bonus, hvor bidske tigre kæmper mod tapre gladiatorer for at blive glorværdige sticky, hvis de vinder.

Dette spilgiver dig mulighed for at vælge, hvilken version du ønsker at spille, ULTRA eller CLASSIC.

ULTRA: Større GEVINSTER! Op til 32.000x maks. gevinsten. Under Tigerkamp vinder Truende Tigre altid og fastholdes i resten af Truende Tiger Free Spins-bonus.

CLASSIC: Hyppige GEVINSTER! Op til 12.000x maks. gevinsten. Under Tigerkamp fastholdes Truende Tigre, der vinder, i resten af Truende Tiger Free Spins-bonus.

CLASSIC: Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 96.51%

ULTRA: Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 96.72%

Særlige symboler

Tiger-symbol

Tiger-symboler betaler kun hvor som helst under Free Spins-bonus.

Truende Tiger-symbol

Truende Tiger-symboler vises kun under Free Spins-bonus.
Truende Tiger-symbolet kæmper mod gladiatoren, og hvis Tiger vinder, låses symbolet fast i dets position indtil afslutningen af Free Spins-bonus.
Truende Tiger-symbolet bedømmes som Tiger-symbolet.

Bonus Scatter-symbol

Bonus Scatter-symboler fremkommer på alle hjul i grundspillet.
3 eller flere Bonus Scatter-symboler udløser Free Spins-bonus.

Wild-symbol

Wild-symboler erstatter alle andre symboler undtagen Bonus Scatter-symboler og Truende Tiger-symboler.
Wild-symboler fremkommer kun i grundspillet.

Særlige spilfunktioner

Truende Tiger Free Spins-bonus

3 eller flere Bonus Scatter-symboler udløser Truende Tiger Free Spins-bonus.
3 Bonus Scatter-symboler giver 7 free spins.
4 Bonus Scatter-symboler tildeler spilleren 10 free spins.
5 Bonus Scatter-symboler tildeler spilleren 15 free spins.
6 Bonus Scatter-symboler tildeler spilleren 20 free spins.
Truende Tiger-symbolet vises kun under Free Spins-bonus.
Truende Tiger-symbolet kæmper mod gladiatoren, og hvis den Truende Tiger vinder, låses symbolet fast i dets position indtil afslutningen af Free Spins-bonus.
Den første Truende Tiger på hvert hjul, som vinder et slag, giver et ekstra free spin. Der kan tildeles op til 6 ekstra free spins.
Tiger-symboler betaler hvor som helst under Free Spins-bonus. Tiger-symbolgevinster behøver ikke at starte fra det yderste venstre hjul og behøver ikke at være på hjul i rækkefølge.
Bonus Scatter-symbolet er ikke tilgængeligt i free spins.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.
Mens hjulene spinner, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Linjegevinster udbetales hvis i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.
Kun den højeste gevinst pr. linje udbetales.
De forskellige linjegevinster vises på spillelinjerne under gevinstvisningen.
Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hver spillerunde, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.
De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.
Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.
Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.
Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.
Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.
På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.
Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.
Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.
Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.
’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Købs-Funktion.

Købs-Funktionen kan kun aktiveres i Grundspillet i både ULTRA- og CLASSIC-versionen.

I CLASSIC-versionen.

Ved at betale 80x indsatsen får du adgang til Bonus-spillet med mindst 3 BONUS SCATTER-symboler. Den teoretiske udbetaling af Købs-funktionen er 96.76%.

Ved at betale 150x indsatsen får du adgang til Bonus-spillet med mindst 4 BONUS SCATTER-symboler. Den teoretiske udbetaling af Købs-funktionen er 96.82%.

Ved at betale 300x indsatsen får du adgang til Bonus-spillet med mindst 5 BONUS SCATTER-symboler. Den teoretiske udbetaling af Købs-funktionen er 96.91%.

I ULTRA-versionen.

Ved at betale 200x indsatsen får du adgang til Bonus-spillet med mindst 3 BONUS SCATTER-symboler. Den teoretiske udbetaling af Købs-funktionen er 96.84%.

Ved at betale 400x indsatsen får du adgang til Bonus-spillet med mindst 4 BONUS SCATTER-symboler. Den teoretiske udbetaling af Købs-funktionen er 96.92%.

Ved at betale 1000x indsatsen får du adgang til Bonus-spillet med mindst 5 BONUS SCATTER-symboler. Den teoretiske udbetaling af Købs-funktionen er 97.00%.

Købs-Funktion er måske ikke tilgængelig alle steder.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 30-07-2021