Hot Rod Racers

Spilleregler

• "Hot Rod Racers" er en spillemaskine med 5 hjul og 4 rækker samt 30 betalingslinjer. Spillet spilles altid med alle betalingslinjer aktive.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i pugerens valuta.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler på hjulene, når en evaluerende betalingslinje vinder.
  • Wheelspin Wild-symbolet er kun til stede på hjul 2-5, når landing af symbolet konverterer alle højtbetalende symboler, der er til stede på den samme række til venstre, til wild-symboler før gevinstvurderingen.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 94.00%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Free Spins -

spilleregler

• At lande 3 scatter-symboler på hjul 2, 3 og 4 giver 10 free spins, medmindre Super Free Spins er blevet udløst.
  • Wheelspin Wilds bliver på deres position under free spins, hvilket giver funktionen Wheelspin Wild i hvert spin.

Super Free Spin -

spilleregler

• At lande Nitro Wilds på hjulene 1 og 5 sammen med scatter-symboler på hjulene 2, 3 og 4 giver 10 super free spins.
  • Wheelspin Wilds bliver på deres position under free spins, hvilket giver funktionen Wheelspin Wild i hvert spin.
  • En multiplikator anvendes på en symbolposition, når en Wheelspin Wild bevæger sig hen over den og konverterer den til en wild. Multiplikatoren stiger med 1, op til maksimalt 5, hver gang dette sker.
  • Multiplikatoren er kun aktiv, når en wild er til stede eller konvertering finder sted inden for symbolpositionen.
  • Flere aktive multiplikatorer på samme gevinstlinje ganger hinanden.

Sådan spillerman

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at puge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 18-11-2022