Cygnus

Nøglefunktioner

Funktion                            Værdi

Linjer                                 Alle måder (4096 till 262144)

Hjul                                    6 hjul

Rakkers                             4 rakker (op til 8)

Hit frekvens                       23.00%

Navn                                 Cygnus

Spelstrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.
4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Cygnus er et 6 kolonners, 4 rækkers slot-spil med symboler, der dropper ned, og op til 262.144 måder at vinde på. Kolonnerne kan udvide sig opad op til i alt 8 rækker.

2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.

5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spil'.

6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Auto Spin. Hold knappen 'Spil' nede, eller brug knappen Auto Spin til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Cygnus spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free drops.

10. Alle symbol-drops i normaltilstanden begynder med 4 rækker og 4.096 måder at vinde på.

11. Det maksimale antal rækker er 8 med et maksimum på 262.144 måder at vinde på.

12. Wild-symboler erstatter alle andre symboler undtagen bonussymbolet og multiplikator-scatter-symbolet.

13. Gevinsterne i et eksisterende symbol-drop bliver samlet, og alle symboler, der er inkluderet i en gevinstkombination, eksploderer og forsvinder. De tilbageværende symboler falder vertikalt, glider til venstre og derefter til højre, indtil de når en hvilepostition. Det nye resultat udbetales i overensstemmelser dermed, og avalanche-cyklussen fortsætter så længe, der fremkommer nye gevinstkombinationer.

14. Når avalanche-cyklussen slutter, dropper nye symboler fra toppen. Det næste symbol-drop lægger en ekstra række til i toppen, hvilket resulterer i flere måder at vinde på.
15. Antallet af måder at vinde på øges i takt med det stigende antal rækker.

• 4 rækker: 4.096 måder at vinde på

• 5 rækker: 15.625 måder at vinde på

• 6 rækker: 46.656 måder at vinde på

• 7 rækker: 117.649 måder at vinde på

• 8 rækker: 262.144 måder at vinde på

16. Den aktuelt aktive multiplikator fordobles for hvert nyt multiplikator-scattersymbol ("X"), der når den nederste række. Den starter på x1 og fortætter til maksimalt x64.

17. Den aktuelt aktive multiplikator gælder for alle efterfølgende symbolgevinster i den igangværende spilrunde.

18. Multiplikatoren nulstilles før starten på den næste spilrunde.

19. Et bonussymbol (scatter), der når den første kolonne, udløser Free dropsbonusspillet. 7 Free drops med 8 rækker tildeles.

20. Et bonussymbol, der når den første kolonne under bonusspillet genudløser bonusspillet.

21. Free drops-bonusspillet starter altid med den aktive multiplikator på x1.

22. Hvert nyt Free drop starter på 8 rækker med den aktuelt aktive multiplikator. En opnået multiplikator bliver aldrig mindre under et igangværende Free drops-bonusspil.

23. Hvis et bonussymbol ender i den døde zone, hvor det er teoretisk umuligt for det at nå til første kolonne, vil det eksplodere og blive erstattet af et nyt bonussymbol i næste symbol-drop.

24. I bonusspillet vil alle multiplikatorsymboler falde vertikalt, glide til venstre og derefter til højre og blive sticky i slutningen af Free drop, og de forbliver sticky i de resterende Free drops.

25. Free drops-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free drops tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.

26. Gevinster udbetales i slutningen af bonusspillet.

27. Indsatsen kan ikke ændres under et igangværende symbol-drop eller i bonustilstanden.

28. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Cygnus er 96,1 %

29. Spillet tilbyder en maksimumgevinst på 500.000 mønter.

30. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 25-11-2019