Baywatch

Rid på penge-bølgerne med Baywatch livredderne! Alle spin giver en chance for to hemmelige features, som kan slå sig sammen, og blive til massive gevinster! Flodbølge-Wilds skvulper over hjulene, og efterlader vilde hjul i deres kølvand. Livreddere går sammen i Teamwork-featuren for at patruljere stranden for større gevinster.

Udløs bonussen, og skab et vinderhold bestående af Mitch, Cody, CJ og Caroline for flere stakkede livredder-symboler, flere gratis spins eller en kombination af begge. Det bliver sjovere i Gratis Spins Bonussen med livredderne konstant på vagt i en Teamwork-feature og flere intense vilde bølger.

Sådan spiller du

Baywatch har 15 vinderlinjer for 25 mønter.

Indsats-konfigurationsmenu (kun mobil/tablet enheder)
Tryk på den grønne pil for at åbne spil konfigurationsmenuen.
Tryk på det grønne afkrydsningsfelt for at bekræfte og lukke indsats-konfigurationsmenuen.

15 LINJER + FEATURE
Viser det nuværende antal mønter, som spilles.
Indsatsen er fastsat til 15 gevinstlinjer, hvilket koster 25 mønter.

MØNTVÆRDI
Viser den nuværende møntværdi i valuta.
Tryk på minusknappen (-) for at formindske møntværdien.
Tryk på plusknappen (+) for at forhøje møntværdien.

SPIN
Tryk på den runde pil for at bekræfte spillet, og spinne hjulene.

[ top ]

Computer Auto Spin-feature

Når du spiller på en computerenhed, spiller Auto Spin automatisk spillet i et selvvalgt antal spins baseret på den nuværende møntværdi.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du trykke på AUTO SPIN-ikonet, og vælg hvor mange spins, du vil spille med de nuværende indsats-indstillinger.

Auto Spin spiller det valgte antal spins, indtil der bliver trykket på STOP-ikonet, en bonus bliver udløst, eller saldoen ikke rækker til flere spins.

Autospin er kun tilgængelige i visse jurisdiktioner.

[ top

Skift Symbol-feature

I grundspillet kan hjulene indeholde et symbolpar, som transformerer sig til en af de følgende par af livreddersymboler: Mitch og CJ, Mitch og Caroline, Cody og CJ eller Cody og Caroline. Et symbolpar vælges vilkårligt før hvert spin for at fylde alle hjuls dynamiske symbol-placeringer.

[ top

Teamwork-feature

Teamwork-featuren kan udløses efter ethvert spin i grundspillet, hvorefter alle livredder-symboler bliver til et kombineret hold-symbol, der giver opgraderede gevinster. Se udbetalingsstabellen for detaljer.

Teamwork-featuren er altid aktiv i Gratis Spins Bonussen.

[ top

Flodbølge Wild-feature

Flodbølge Wild-featuren kan udløses efter ethvert spin i grundspillet eller Gratis Spins Bonus. Alle Wild-symbol udvider sig vertikalt og udfylder hjulet, og kan desuden udvide sig horisontalt til højre og udfylde et eller to yderligere hjul. Wild-symboler på hjul 4 kan kun udvide sig til et yderligere hjul.

Både Teamwork-featuren og Flodbølge Wild-featuren kan udløses i samme spin. Gevinster udbetales først, når alle features er afsluttet.

[ top ]

Gratis Spins Bonus

Gratis Spins Bonussen udløses, når tre Bonus scatter-symboler vises hvor som helst på de midterste hjul. Disse symboler findes kun på hjul 2, 3 og 4.

Vælg en livredder fra hver af de følgende muligheder for at lave et hold til bonussen:

    Vælg en Vælg en
    Mitch Cody CJ Caroline
    Flere Stakkede Flere Spins Flere Stakkede Flere Spins
    3 - 5 gratis spins 7 - 12 gratis spins 3 - 6 gratis spins 7 - 12 gratis spins
Valget af Flere Stakkede giver hjul med det valgte livredder-symbol vist på 2-high stakkede symboler. Valget af Flere Spins giver et større antal gratis spins. Hver livredder giver et vilkårligt antal gratis spins. Gratis spins opnået på alle deals er tilføjet. De valgte livreddere er de eneste livredder-symboler, som fremgår på gratis spins hjulene. 

Alle valg har den samme forventede tilbagebetaling, men kan give meget forskellige spilleoplevelser. 

Hjulene i Gratis Spins Bonussen har en større Flodbølge Wild-feature, og Teamwork-featuren er altid aktiv. 

Bonussen kan ikke genaktiveres. 

Hjul anvendt i Gratis Spins Bonussen, er anderledes, end hjul anvendt i grundspillet. 

Gratis spins bliver spillet til samme møntværdi og med samme vinderlinjer som det udløsende spin.

[ top ]

Regler

Ved misbrug og fejl annulleres alle spil.

Alle vinderlinje-symboler skal fremgå på en spillet linje og på fortløbende hjul startende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste vinder på hver vinderlinje bliver udbetalt. Linjegevinster ganges med møntværdien på vinderlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige vinderlinjer er tilføjet.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med møntværdien.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede beløb, der udbetales.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede beløb, der udbetales.

Wild-symbol afsløres på hjul 2, 3 og 4 i grundspillet.

Wild-symbol afsløres på hjul 2, 3 og 4 i Gratis Spins Bonussen.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se udbetalingstabellen for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af Gratis Spins Bonussen, plus udfaldet som udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås i bonusrunden, afsluttes runden omgående, selv om der er tilbageværende gratis spins.

[ top ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med påkrævet fair gaming-praksis i de fleste jurisdiktioner verden over, er alle spiludfald fuldstændig uafhængige, på nær i tilfælde af spins, som udløser en feature med efterfølgende spin eller rækker af spins, som nævnt i spillereglerne. Chancen for at ramme et hvilket som helst udfald er altid den samme.

Chancerne varierer ikke baseret på tidligere resultater, indsatsbeløb, kontobalance, tid på dagen, ugedag og så videre. Såfremt den største gevinst for eksempel er vundet, er chancerne for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes påvirker tidligere tab heller ikke fremtidige chancer.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultatet for en spiller i en spillesession kan variere meget fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i alle retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendomsret

BAYWATCH: The Baywatch Production Company. ©2017. Alle rettigheder forbeholdes. Licenseret af FremantleMedia North America, Inc.

© 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres affilierede, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

[ top ]

Seneste opdatering: 16-05-2018