Gates of Etherea

INTRODUKTION

Gates of Etherea™ / Porten til Etherea er en spillemaskine med 3, 4, 5, 4, 3 og 720 måder at vinde på. Spin mod vogterne, som beskytter Porten til Etherea og dens uforglemmelige rigdomme mod de uværdige.

RTP : 94.11%

Trin 1:Kom i gang

1. Tryk på INDSATS-knappen for at øge eller sænke SAMLET INDSATS-beløbet. Vælg fra listen af tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Tryk på "SPIN" for at starte dit spil.
  3. Der er en Autospil-funktion i spillemaskinen, der starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospin-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2:Sådan spiller du

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet. Mellemrumstasten kan også bruges til at starte et spil.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • En gevinst forekommer, når fortløbende symboler matcher uanset højde fra venstre mod højre med start på hjulet længst til venstre, og som former en sekvens af 3, 4 eller 5 matchende symboler.
  • Der opstår en scatter-gevinst, hvis 4 eller flere portal-scatter-symboler lander i syne.
  • Alle gevinster lægges sammen og former den samlede gevinst.

Portal-scatters

• Portal-scatters på hjulene kan oplade porten, som har en chance for at øge, hvor åbne vogternes øjne er.
  • Portal-scattere kan konverteres til portal-wilds. Portal-wilds betragtes som Wilds og portal-scatters
  • Kun det højeste betalende antal af portal-scatters udbetaler.

Wilds og opladende Wilds

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne gevinstkombinationer ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte portal-scatter-symboler.
  • Wild forekommer superstablet på hjul 3.
  • Når 1 eller flere Wilds er synlige, er der en chance for, at det/de kan oplade porten på det næste spin.
  • Når porten bliver opladet, har den mulighed for at placere 1 eller flere Wilds på hjulene på et efterfølgende spin.
  • Porten forbliver opladet i maksimalt 3 spins fra den sidste opladning i hovedspillet.
  • Under gratis spil er porten altid opladet.

Vogtere af porten & gratis spil

• Gratis spil vil blive tildelt, når vogternes øjne er helt åbne.
  • Under gratis spil er vogtere aktiverede, og de bruger deres æteriske kræfter til at forvandle symboler til højt betalende symboler, portal-scatters eller portal-wilds.
  • 10 eller flere synlige portal-scatters udløser gratis spil
  • Under gratis spil er porten altid opladet.
  • Under gratis spil har opladede Wilds en chance for at indeholde en multiplikator.
  • Multiplikator-wilds multiplicerer alle gevinster, som de bidrager til.
  • Hvis en Wild placeres oven på en portal-scatter, eller en portal-scatter placeres oven på en Wild, forvandles det til en portal-wild.

Gratis spil bonuskøb (afhængig af operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når spillet er aktiveret, bliver gratis spil-bonussen tildelt.

Autospil

• Der er en Autospil-funktion i spillemaskinen, der starter hvert spin automatisk. (Tilgængeligheden af Autospil er underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav.)
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over mådegevinster.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.
  • Spilhistorik-fremviseren foreviser en gengivelse af resultatet på skærmen. Nogle grafiske elementer og spilelementer kan variere fra spil til spil. Dette påvirker ikke spillets resultat.
  • Under Demospil er demo-saldoen begrænset til maksimum 1.000,00 (eller tilsvarende i anden valuta).

Hovedspillets brugergrænseflade

Under spillet anvendes ikonerne i spillets brugergrænseflade som følger:

• Viser den samlede indsats.
  • Åbner menu-indstillingerne.
  • Slår lyd til/fra.
  • Viser udbetalingstabel og informationer om spillets funktioner.
  • Viser spilhjælp og information om reglerne i spillet.
  • Viser spilhistorikken.
  • Lukker spillet.

Seneste opdatering: 20-09-2022