Santa's Big Bash Megaways

Santa’s Big Bash Megaways

Santa's Big Bash Megaways™ er en 6-hjuls, 2 til 7 række videoslot med gevinstmåder fra 64 til 117649, der indeholder Wilds, tilfældige begivenheder, Free Tumbles og Free Spins med trinvise multiplikatorer.

Ikke alle funktioner, der er anført i hjælpefilen, er tilgængelige i alle jurisdiktioner. Denne hjælpefil kan nævne funktioner, der ikke er tilgængelige for dig.

Du spiller med 20 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises på indsatskontrollen.

Spin-knappen starter spillet for den aktuelt viste indsatsværdi.

Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til PAYOUT SCREEN.

Gevinster beregnes ved at: Tælle antallet af på hinanden følgende hjul med matchende symboler og multiplicere den relative multiplikator, som vist i udbetalingsværdierne, med produktet af antallet af matchende symboler på hvert hjul. Denne værdi ganges derefter med indsatsen/20 for at finde kontantudbetalingen.

Omdrejninger

Når en gevinstmåde udbetaler, ødelægges symbolerne, og alle resterende symboler vælter ind for at erstatte dem.

Alle ødelagte symboler erstattes med symbolerFRA  højere oppe på hjulene.

Hvis de nye symboler også danner en gevinstmåde, udbetales disse også, og flere symboler vælter ind for at erstatte dem. Dette vil fortsætte, indtil der ikke kan forekomme flere gevinstmåder.

Wild

Wild kan vises på hjulene 2,3,4,5,6 under grundspil og gratis spins.

Vilde symboler erstatter alle andre symboler undtagen Magic Baubles.

Rudie the Renindeer

Rudie the Renindeer kan dukke op efter hver sejr i grundspil og med en større chance for at dukke op under gratis spins.

Rudie the Reindeer kan i grundspillet udløde:

2-4 yderligere Wilds.

Op til 3 positioner på juletræet.

En enkelt gen-spin, uden at miste stillingen for juletræet.

Rudie the Renindeer kan under gratis spins tildele:

2-4 yderligere Wilds.

Op til 4 ekstra gratis spins.

Lås hjulene til en højde på 7 symboler.

Låsning af et hjul giver 1 ekstra multiplikator.

På den sidste Free Spin vil låsning af alle hjul give 1 ekstra Free Spin, der også kan genudløse.

Magiske kugler

Magiske kugler aktiverer kugler på juletræet ved at vises tilfældigt på omdrejningerne.

Magiske kugler kan kun vises ved omdrejninger under grundspil.

Symbolet  for det maksimale antal magiske kugler, vist på et hvilket som helst tidspunkt, er 3.

Hvert symbol aktiverer 1 til 3 kugler på juletræet.

Efter aktivering af kugler på juletræet eksploderer symbolet for magiske kugler og vælter ud over spillefladen, så nye symboler kan vælte ind.

Gratis Spins (Free Spins/FS)

Der udløses 8 Gratis spins ved at aktivere mindst 8 kugler på juletræet.

Hver successive gevinst aktiverer 1 kugle. Tilfældige begivenheder som Rudie the Reindeer eller magiske kugler kan også tilføje kugler.

8 kugler udløser 8 gratis spins.

9 kugler udløser 9 gratis spins.

10 kugler udløser 10 gratis spins, der starter med en x2 -multiplikator.

11 kugler udløser 11 gratis spins, der starter med en x2 -multiplikator.

12 kugler udløser 12 gratis spins, der starter med en x3 -multiplikator.

13 kugler udløser 12 gratis spins, der starter med en x3 -multiplikator og en øget chance for, at Rudie the Reindeer dukker op.

Den nuværende multiplikator gælder for enhver gevinst, der optjenes. Mens denne multiplikator er i kraft, vil stigninger i multiplikatoren påvirke alle efterfølgende gevinster.

Yderligere gratis spins kan nås ved at have flere successive omdrejninger.

Der kræves mindst 4 omdrejninger for at udløse yderligere 2 gratis spins.

Hver på hinanden følgende omdrejning udover 4 udløser 1 ekstra gratis spin, op til maksimalt 4 ekstra gratis spins

Spin indstillinger

For at få adgang til spin indstillingerne skal du klikke på menuknappen og derefter vælge tandhjulet i menuen.

Lydeffekter Slår lydeffekter til eller fra.

Baggrundsmusik. Slår baggrundsmusik til eller fra.

Tryk på mellemrum for spin Slår til eller fra for at kunne placere indsatser og spinne med mellemrumstasten. (Kun for fast computer)

Vis hjælpeskærm ved indlæsning Slår introskærmen til eller fra.

Spilhistorik

For at få adgang til spilhistorik, klik på Hamburger-menuknappen og derefter vælge stopuret i menuen.

Du kan gennemgå spilresultater fra ethvert af dine tidligere spil gennem denne nyttige grænseflade.

Hvis du gerne vil undersøge ethvert spilresultat, kan du vælge en hvilket som helst indsats fra dine sidste 100 spins og bore ind til hvert hjulresultat for at se et spin- eller omdrejningsresultat.

Indsatskontrol

Du kan ændre din indsats ved at åbne for indsatskontrollen.

Pilene på hver side af din indsatsværdi giver dig mulighed for at ændre indsatsen

Knappen for maksimalt væddemål øger din indsats til den maksimalt tilladte værdi

Køb gratis spins

Denne mulighed er ikke tilgængelig for alle operatører og jurisdiktioner; derfor er den muligvis ikke tilgængelig i alle tilfælde.

Once you have selected which Free Spins entry level you want, a price will appear for buying the feature.

For at starte funktionen skal du vælge JA; for at afslutte uden at købe funktionen, vælg Nej.

Retur til spiller

Retur til spiller for det normale spil er 94.07%

Hvis `Køb gratis spins' er tilgængelige i din jurisdiktion og/eller hos operatøren, gælder følgende retur til spiller:

Retur til spiller for spillet køb gratis spins ved 6 spins er 94.22%

Retur til spiller for spillet køb gratis spins ved 8 spins er 94.10%

Retur til spiller for spillet køb gratis spins ved 9 spins er 94.07%

Retur til spiller for spillet køb gratis spins ved 10 spins, x2 multiplier er 94.00%

Retur til spiller for spillet køb gratis spins ved 11 spins, x2 multiplier er 94.12%

Retur til spiller for spillet køb gratis spins ved 12 spins, x3 multiplier er 94.14%

Den gennemsnitlige retur til spiller for spillet køb af gratis spins, og hvor 12 spins starter med en x3 -multiplikator og en øget chance for,at Rudie the Reindeer vises, er 94,18%

Yderligere information

Der skal tages beslutning om ufuldførte spil indenfor 90 dage.

Hvis resultatet kan bestemmes, bliver den korrekte gevinst udbetalt.

Hvis resultatet ikke kan bestemmes, refunderes indsatsen.

Hvis runden er blevet efterladt af spiller, men kunne have været genoptaget, vil indsatsen afgøre dette fra sag til sag.

For mere information om de procedurer, der anvendes til at styre ufærdige spillerunder, henvises til spillets hjemmeside.

For mere information om den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spillets hjemmeside.

I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spilindsatser og udbetalinger, og alle berørte væddemål refunderes.

Sidst opdateret 25/10/2021

V1.7129.13.1

Seneste opdatering: 31-10-2022