Dancing Drums Explosion

SÅDAN SPILLER DU

FU BAT

• Fu Bat-symbolet er et wild-symbol, der kan erstatte alle andre symboler.
  • I basisspillet og i alle gratis spin-funktioner vises symbolet på hjul 2, 3 og 4.

GRATIS SPINS

• Der tildeles gratis spins, når der vises 3 eller flere TROMME -symboler på tilstødende hjul, startende med hjulet længst til venstre.
  • Når der udløses gratis spins fra basisspillet, skal du vælge en af de fem gratis spin-tilstande.

Valgmulighederne er:

• 3 rækker med 15 spins (243 måder)
  • 4 rækker med 10 spins (1024 måder)
  • 5 rækker med 5 spins (3125 måder)
  • 6 rækker med 3 spins (7776 måder)
  • Mystisk valgmulighed – vælger tilfældigt en vilkårlig kombination af rækker og spins.

Hvis den udløsende kombination omfatter en eller flere GYLDNE TROMMER i udløsningssymbolerne, vises de udvidede valgmuligheder for gratis spins.

GYLDNE TROMMER-symbolet vises på basisspilhjul 1, 2 og 3.

De forbedrede valg er:

• 4 rækker med 15 spins (1024 måder)
  • 5 rækker med 10 spins (3125 måder)
  • 6 rækker med 5 spins (7776 måder)
  • 8 rækker med 3 spins (32768 måder)
  • Mystisk valgmulighed – vælger tilfældigt en vilkårlig kombination af rækker og spins.

Gratis spins spilles med samme samlede indsats, gevinster og vinderkombinationer som i det basisspil, der udløste funktionen.

Gratis spins-tilstanden begynder, når gratis spins-tilstanden er valgt.

Funktionen afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage, eller når det maksimale gevinstniveau er nået.

GENUDLØS

• Når 2 eller flere trommesymboler vises på sammenhængende hjul fra venstre mod højre i gratis spins-funktionen, startende med hjulet længst til venstre, tildeles der 3 ekstra gratis spins.
  • De ekstra gratis spins bruger det samme rækkelayout som den aktuelt valgte variant for gratis spins.

FU BABYTM-JACKPOTS

• Der kan tildeles op til tre jackpots i et enkelt spin. Hvert FU BAT- eller GYLDENT FU BAT-symbol, der lander, har en chance for at tildele en jackpot.
  • FU BABYTM-jackpots kan tildeles på alle spins, både i basisspillet og i gratis spins-funktionen.
  • Hvis en GYLDEN FU BAT lander på hjulene, så bliver jackpots opgraderet til det spin.
  • KÆMPE FU BABYTM-jackpotten erstattes med EKSPLOSIONS-jackpotten, og den STORE FU BABYTM-, LILLE FU BABYTM- og MINI FU BABYTM-jackpot fordobles.
  • Når der tildeles en FU BABYTM-jackpot, vises 12 mønter. Vælg de mønter, der skal vise jackpots, ved at klikke på dem.
  • Mønterne viser forskellige FU BABYTM-jackpotsymboler. Når tre mønter med matchende symboler er blevet vist, tildeles den tilknyttede FU BABYTM jackpot.

MEGA DROP

• Mega Drop består af tre progressive jackpots: lille, stor og episk jackpot.
  • For hvert spin føjes en andel af spillerens samlede indsats til de progressive jackpots.
  • Mega Drop-jackpots har hver især en udbetalingsværdi, som de skal falde under. Når de progressive jackpots når deres maksimale udbetalingsbeløb, er de blevet uddelt til en spiller.
  • Progressive jackpots kan også tildeles på et hvilket som helst væddemål.
  • Når der uddeles en progressiv jackpot, nulstilles jackpotbeløbet til en basisværdi, som er ca. 25 % af den udbetalte værdi.
  • Det er ikke muligt at få tildelt mere end én jackpot med en enkelt indsats.
  • Hvis der vindes mere end én jackpot med samme indsats, tildeles den jackpot, der har den højeste maksimale drop-værdi.
  • Der findes teoretiske scenarier, hvor jackpot-beløbets størrelse kan overskride den forventede værdistørrelse en smule.
  • Der vises progressive jackpotbeløb i spillet, og de opdateres kun, når der afventes brugerinput. Jackpot-saldi opdateres mindst én gang pr. 2 sekunder i denne tilstand.
  • Selv om der kan vindes progressive jackpots på enhver indsats, stiger chancerne i takt med indsatsen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96%.

Seneste opdatering: 29-06-2021