Kong's Temple

INTRODUKTION

Kong's Temple™ er en spillemaskine med 5 hjul og 25 linjer. Legenden fortæller om et gammelt, skattefyldt tempel beboet af mægtige gorillaer. Rejs til templets top og se med ærefrygt, hvordan disse majestætiske vogtere belønner dig med multiplikatorer på op til 8x dine gevinster!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler, startende til venstre på en af gevinstlinjerne. Gorilla-symbolerne erstatter alle symboler, med undtagelse af scatter-symbolet. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo. Hvert hjul med Gorilla-symboler tilføjer en multiplikator til enhver gevinst på skærmen. 1 Gorilla = 2x alle gevinster, 2 Gorillaer = 3x alle gevinster, og 3 Gorillaer = 4x alle gevinster.
  • 3 eller flere synlige Scatter (Tempel)-symboler, hvor som helst på hjulene, udløser Gratis Spins-bonussen. Under Gratis Spin ganges alle gevinster altid med x2. Under Gratis Spins: 1 Gorilla = 4x alle gevinster, 2 Gorillaer = 6x alle gevinster, og 3 Gorillaer = 8x alle gevinster.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler (bortset fra Scatter Tempel) skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
  • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

• Wild-symbolet kan hjælpe til at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Hvert hjul med Wild-symboler (Gorilla-symboler) tilføjer en multiplikator til enhver gevinst på skærmen.

GRATISSPIL

• 3 eller flere synlige Scatter (Tempel)-symboler, hvor som helst på hjulene, udløser Gratis Spins-bonussen. Under Gratis Spin ganges alle gevinster altid med x2. Under Gratis Spins: 1 Gorilla = 4x alle gevinster, 2 Gorillaer = 6x alle gevinster, og 3 Gorillaer = 8x alle gevinster.
  • Gratis Spins kan blive genudløst under Gratis Spins-featuren.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.

(Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)

• Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler, bortset fra scatter- og specialsymboler under gratis spil, skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 25 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Tempel-symboler er scatter-gevinster, og de tildeles, når de fremkommer hvor som helst på hjulene.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over linjegevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (der er altid 25 aktive linjer).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.
  • RTP is 96.05%

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent, baseret på en aktiv valutakurs. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 20-02-2020