Extra Chilli

Introduktion af spillet

Extra Chilli er en video-spilleautomat med seks hjul, reaktionsgevinster og bonusspillet Big Time Gaming’s unique Megaways™..

Sådan spiller du

• Vælg din indsats ved at klikke på venstre og højre piltaster ved indsats. Indsatsværdien vises på indsatsdi
  • Alle udbetalinger ganges med indsatsen for hver enkelt spil.

Autospil

• Tryk på Auto-knappen for at indstille automatisk autospil. Dette vil vise autospilpanel, som afspilleren kan bruge til at ændre antallet af spil, indstille en tabsgrænse eller indstille en gevinstgrænse. Når der er indstillet en tabsgrænse, kan spilleren vælge Start for at starte autospil.
  • Når Auto play er slået til, skifter Play-knappen til en Stop-knap. De resterende autospil vises på Stop-knappen. Spilleren kan annullere autospil ved at klikke på knappen Stop. Autospil stoppes automatisk, hvis en af de indstillede grænser er nået, eller hvis der opstår noget, der kræver spillerindgreb.

Feature Drop™

• Feature Drop-symbolet kan forekomme i enhver position på hjulene for at reducere prisen på bonusspillet. Feature Drop-symboler vises ikke på det ekstra hjul eller i bonusspillet. Hvis prisen nedsættes til en nulbalance, udløses bonusspillet automatisk.

Start spillet

• Klik på Start for at starte spillet med den viste indsats.
  • De 6 hjul vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

Ekstra hjul

Det ekstra hjul tilføjer et symbol til rullen, det er ovenfor for hjul 2,3,4 og 5.

Reaktioner

Hvert vindende symbol er en del af en reaktion og erstattes af symboler, der kommer ovenfra på hjulene og fra højre på det ekstra hjul.

Symbolgevinster

• En gevinst opstår ved at matche symboler, uanset højde, fra venstre mod højre, startende på hjulet yderst til venstre.
  • Den højeste gevinst per gevinstkombination udbetales. Alle gevinstkombinationer lægges sammen. Læs mere under BETALINGER.

Wild

• Wilds erstatter alle symboler, undtagen scattersymboler.
  • Wilds forekommer kun på det ekstra hjul.

Scatter

Få tre HOT-scattersymboler for at vinde otte gratis spil. Hver ekstra scatter giver fire ekstra gratis spil.

Gratis spil gamble

• Når bonusspillet er blevet udløst, vises gratis spil gamblehjulet, hvor du kan vinde op til 24 gratis spil. Du kan vælge COLLECT eller GAMBLE.
  • Hvis du klikker på COLLECT starter det vundne antal gratis spil.
  • Klik på GAMBLE for at dreje hjulet. Et vellykket gamble giver fire ekstra gratis spil, samt muligheden for endnu et gratis spil gamble. Et mislykket gamble giver antallet af gratis spil, der vises i sort. Hvis tallet i sort er nul, slutter bonusspillet.

Gratis spil

• Under gratis spil er der en ubegrænset gevinstmultiplikator, der starter med 1 og øges med 1 efter hver reaktion.
  • Gratis spil scatterikoner kan vises på det ekstra hjul og giver ekstra gratis spil.
  • Den indsats, der blev brugt til at udløse gratis spil, vil blive brugt under gratis spil.
  • Ved afslutningen af gratis spil, vises den samlede gevinst. Eventuelle gevinster overføres til spillerens konto og det normale spil genoptages derefter.

Gratis spil scatter

• Gratis spil scatterikonet kan forekomme på det ekstra hjul under gratis spil.
  • 3 scatterikoner = 4 gratis spil
  • 4 scatterikoner = 8 gratis spil

General information

• Spillet uden at købe Feature Drop har en RTP på 96,15% - 96,41%.
  • Spillet ved køb af Feature Drop har en RTP på 96,26% - 96,82%.
  • I alle tilfælde er den optimale strategi altid at dreje Gamble hjulet.
  • Ufuldstændige spil annulleres efter 90 dage og fortabes til velgørenhed. Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er £250,000 eller 10.000 x indsatsen - alt efter hvad der nås først (eller den tilsvarende værdi i en anden valuta. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 06-02-2020