Klovn

Klovn er en femhjuls-spilleautomat med 50 variable betalingslinjer samt to grænseflader og bonusspil, der giver dig et tilfældigt antal gratis spin og multiplikator. Klovn-bonusspillet med gratis spin udløses, når der vises tre eller flere spredte Tour de fiss'-symboler hvor som helst.

Spiloplysninger:

• Spillet spilles med 50 variable linjer.
  • Dette spil kan spilles på to grænseflader:
  • Spilleren har mulighed for at vælge Casper- eller Frank-grænsefladen. Det betyder ikke noget for dine vinderchancer, om du vælger Casper- eller Frank-grænsefalden.
  • Når der vælges en mulighed, aktiveres animationen for det symbol, og skærmen går til hovedspilvinduet.
  • Casper og Frank får deres egen individuelle baggrund og grænseflade.
  • Hver figurs baggrund udtoner og optoner i 30 sekunder for at vise ny baggrund.
  • Når spilleren har valgt en figur, har han/hun altid mulighed for at skifte den når som helst ved hjælp af ikonet i øverste venstre hjørne. Overgangen er helt ligetil.
  • Ikonet forstørres, når musen er inde over det.
  • Kun knapperne og baggrunden er forskellige på de to grænseflader. Spillets funktioner er helt ens på begge grænseflader.
  • Indsatsgrænserne vises på titellinjen for spilskærmen.
  • SPIN starter spillet med den aktuelle INDSATS og alle 50 LINJER.
  • MAKS. INDSATS vælger den maksimale indsats for 50 linjer.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Betalingslinjegevinster ganges med beløbet for indsats pr. linje.
  • Det højeste gevinstbeløb på hver fremhævet betalingslinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige fremhævede linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til betalingslinjegevinster.
  • Gevinster forekommer på betalingslinjer, bortset fra de spredte Tour de fiss'-symboler, som udløser gevinst hvor som helst.
  • Bonusgevinster lægges til din spilsaldo.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre, bortset fra de spredte Tour de fiss'-symboler, som giver gevinst hvor som helst.
  • Wild symbolet er KLOVN -logoet.
  • KLOVN -logoets Wild symbol vises på hjul 1, 2, 3 og 4, og erstatter alle andre symboler, og fungerer kun sammen med alle andre symboler bortset fra de spredte Tour de fiss'-symboler.
  • Wild symboler kan også blive vist under gratis spin.

Sådan spiller du:

• "LINJER": Der vælges 50 linjer som standard, og spillet spilles med 50 variable linjer.
  • Angivelse af "INDSATSER": Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats pr. linje for alle 50 linjer, hvilket giver en samlet indsats. Du kan vælge at forøge eller reducere indsatsen pr. linje ved hjælp af knapperne ◄ og ►, som findes til venstre og til højre for indikatoren "INDSATS". Hvis din spilsaldo falder under din samlede indsats, vil indsatsen ikke blive justeret til den næste mulige indsats pr. linje. I stedet vises vinduet Re-buy. Hvis du ikke har penge på din konto, vises muligheden for at foretage indskud.
  • Maks. indsats: Klik på "MAKS. INDSATS" for at spille med en maksimal indsats. Denne mulighed deaktiveres, hvis din spilsaldo ikke er stor nok.
  • Alle 50 linjer ganges med "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under måleren "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • REGLER: Du kan få vist spillereglerne ved at klikke på knappen REGLER over måleren SAMLET INDSATS. Klik på knappen "TILBAGE TIL SPILLET" for at vende tilbage til hovedspilsskærmen.
  • "GEVINSTOVERSIGT": Du kan få vist "GEVINSTOVERSIGTEN" ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT", der er placeret under knappen "REGLER". Hvis du vil beregne gevinstbeløbet, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Bemærk, at hvis du vil beregne gevinstbeløbet for de spredte Tour de fiss’-symboler, skal du gange den pågældende gevinst med den samlede indsats. Klik på knappen "TILBAGE TIL SPILLET" for at vende tilbage til hovedspilsskærmen.
  • SPIN: Klik på SPIN for at dreje hjulene.
  • Når hjulene stopper, vil eventuelle vindende kombinationer på alle de spillede indsatslinjer og eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver fremhævet, og symbolerne bliver levende, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at de tilsvarende symboler bliver levende. Gevinsterne for de individuelle betalingslinjer vises ud for hver linje med gevinst.
  • UDBETALT: Alle linjegevinster og/eller spredte gevinster vises i displayet under de fem hjul.

Bonusspil med gratis spin:

• Bonusspillet med gratis spin udløses, når der vises tre eller flere spredte Tour de fiss'-symboler hvor som helst.
  • Bonusspil med gratis spin kan udløses igen under gratis spin. Når alle de gratis spin er gennemført, genoptages det normale spil.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin, hvis din saldo er stor nok. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne ◄ og ► ved siden af indikatoren "INDSATS" som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises i måleren "KREDITTER".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises i målerne "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. Valgmulighederne under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet gennemløber automatisk det antal spin, der er valgt i rullemenuen. Du kan vælge ethvert antal spil og spille, indtil din saldo er mindre end den samlede placerede indsats.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller mere end: Spillet kører automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet kører automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde udløses: Spillet kører automatisk, indtil det næste bonusspil udløses.
    • Spin indtil min saldo overstiger eller er lig med: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under målerne "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spin indtil min saldo ryger under eller er lig med: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under målerne "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spil hurtigere: Denne valgmulighed giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de andre tilgængelige valgmuligheder under Auto-spin for at spille med denne valgmulighed.
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen "AUTO-SPIN", skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst på spilskærmen. Marker afkrydsningsfelterne for at vælge dine foretrukne indstillinger på den skærm, der åbnes. Vælg fra rullemenuen, hvor det måtte være relevant.
  • Hvis din aktuelle spilsaldo ikke er tilstrækkelig til at dække dine valgte indstillinger, åbnes vinduet "BUY-IN", hvor du kan købe flere kreditter fra din konto.
  • Klik på "START" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på samme måde på "ANNULLER" for at springe over "AUTO-SPIN" og vende tilbage til spilskærmen.
  • Hvis du spiller med flere valgmuligheder for "AUTO SPIN", vil den betingelse, der først opfyldes, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende valgte betingelser bliver ignoreret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller vælge ny(e) indstilling(er) og fortsætte med "AUTO-SPIN".
  • Bemærk: Valgmuligheden "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, hvis du spiller med fiktive penge.
  • Klik på knappen "STOP SPIN" for at deaktivere AUTO-SPIN. Når AUTO-SPIN er i gang, kan du afbryde spillet ved at klikke på knappen "STOP SPIN". Hvis der er et spin er i gang, stopper AUTO-SPIN, når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes "AUTO-SPIN" med det samme, og det normale spil genoptages.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer og spilleregler.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at indskyde penge på din konto.
  • Funktionerne "SPILHISTORIK" og "REBUY" gælder kun for spil med rigtige penge.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige penge eller med fiktive penge.

Spillerregler:

• Spil 1 til 50 linjer.
  • LINJER kan ændres ved hjælp af pileknapperne.
  • INDSATS kan ændres ved hjælp af knapperne ◄ og ►.
  • SPIN starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER.
  • MAX BET vælger 50 linjer og maksimal indsats pr. linje.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Betalingslinjegevinster ganges med beløbet for indsats pr. linje.
  • Det højeste gevinstbeløb på hver fremhævet betalingslinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige fremhævede linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til betalingslinjegevinster.
  • Bonusgevinster lægges til din spilsaldo.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre undtagen spredte symboler, som giver gevinst hvor som helst.
  • Klovn-logoet træder i stedet for alle andre symboler, undtagen de spredte Tour de fiss’-symboler.
  • Klovn-logoet forekommer kun på hjul ét, to, tre og fire.
  • Klovn-logoet fungerer kun sammen med andre symboler, med undtagelse af de spredte Tour de fiss’-symboler.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Klovn-bonusspil med gratis spin:

• Klovn-bonusspillet med gratis spin udløses, når der vises tre eller flere spredte Tour de fiss'-symboler hvor som helst.
  • Der afspilles et videoklip med Casper.
  • Hvis spilvinduet pludselig lukkes midt i bonusrunden, genoptages spillet med samme grænseflade.
  • Spilleren får mulighed for at vælge et telt for at finde Caspers bukser. Der vises én rollover-farvelinje over hvert telt.
  • Hvis valget er rigtigt:
  • Casper bliver ved med at råbe. Sidste meddelelse med antallet af gratis spin og multiplikator for gratis spin vises.
  • Hvis valget er forkert:
  • Denne gang bliver han ved med at tale med Frank. Sidste meddelelse med antallet af gratis spin og multiplikator for gratis spin vises.
  • Alle gevinster under gratis spin ganges med den tildelte multiplikator for gratis spin.
  • Det mindste og højeste antal gratis spin, som kan tildeles, er 8 og 25.
  • Det mindste og højeste antal multiplikator, som kan tildeles, er 2 og 10.
  • Bonusspil med gratis spin kan udløses igen under gratis spin.
  • Hvis bonusspil med gratis spin udløses igen, får spilleren flere bonusspil med gratis spin (samme antal gratis spin, som der blev tildelt i første omgang).
  • Alle gratis spin og yderligere gratis spin (hvis der er nogen) bruger den samme multiplikator for gratis spin.
  • Gratis spin spilles med samme indsats som det udløsende spin.
  • Runden med gratis spin spilles med samme linjer og indsats som det spil, der udløste de gratis spin.
  • Bonusgevinster lægges til din spilsaldo.
Gevinstoversigt

Betalingslinjer

Seneste opdatering: 07-12-2020