Shifting Seas

 

 1. Shifting Seas er en computerspil emaskine med 6 hjul og op til 649 betalende kombinationer. Spil et byder på skiftende hjul, lavinefunktion, særligt Wild-funktion, Wilds samt et bonusspil med gratis spins og en Wild-hjul-multiplikator. Den teoretisk tilbagebetaling til spil eren er 94,18%.
 1. En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte
 1. Autospil gennemfører automatisk spil et i det antal runder, der er valgt på autospil-siden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.
 1. Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel
 1. Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte
 1. Kun den længste gevinst for hver betalende kombination udbetales set i rækkefølge fra venstre mod højre og i kombinatione henhold til gevinsttabel
 1. Skifte-gevinst: Hver gevinst og hvert boost-skifte betyder, at hjulet længst til højre forsvinder, og et nyt hjul dukker op til
 1. Hjulhøjde: I grundspil et har de 6 hjul fastsatte højder på 4, 4, 3, 3, 2 og 2 symboler, som optræder i denne bestemte rækkefølge fra venstre mod højre. For hver anden skifte-gevinst vil hjulhøjden blive forøget med ét symbol for hvert hjul op til hjul, som hver især har en højde på 7
 1. Lavinefunktion: Symboler, som er inkluderet i betalende kombinationer, erstattes af nye og/el er eksisterende symboler, der falder ned Dette fortsætter, så længe der er en ny gevinstgivende betalende kombination.
 1. Når et særligt Wild-funktionssymbol enten er del af en betalende kombination el er bliver skubbet ud af spilområdet, vil den tilhørende særligt Wild-funktion blive Når flere særligt Wild-funktioner udløses samtidig, vil de blive aktiveret i den følgende rækkefølge: Boost-skifte, Symbol-rush og Wild-stigning. Boost-skifte-funktion: Boost-skifte-funktionen resulterer i et ekstra hjulskifte, som gør det muligt at få tilføjet et nyt hjul på positionen yderst til venstre i spilområdet. Al e symboler på det hjul, der tidligere befandt sig yderst til venstre, vil blive kopieret til dette, nye hjul.Symbol-rush-funktion: Symbol-rush-funktionen forvandler tilfældigt 4-8 symboler på et hvilket som helst hjul til nye og identisk symboler. Wild-stigning-funktion: Wild-stigning-funktionen forvandler tilfældigt 1-3 symboler på et hvilket som helst hjul til Wild-symboler Særligt Wild-funktion-symbolet påvirker ikke Scatter-, Wild- el er andre særligt Wild-funktion-symboler.
 1. Wild-symbolerne erstatter al e andre symboler med undtagelse af Scatter-symbolet.
 1. Hvis en skifte-gevinst skubber bonussymbolet ud, vil det udløse bonusspil et, som består af 8 gratis Bonusspil et starter, når skifte-gevinst-funktionen er afsluttet. I bonusspil et vil det udløse yderligere 4 gratis spins, hvis en skifte-gevinst skubber bonussymbolet ud.
 1. Wild-hjul-funktion: I bonusspil et kan Wild-hjul-funktionen dukke op på et hvilket som helst Til at starte med vil den dukke op på det første hjul og vil så, efter en skifte-gevinst, rykke én placering til højre. Wild-hjul-funktionen tæl er kun som én betalende kombination (selv hvis den dækker op til 7 positioner). Wild-hjul-funktionen følger hjulenes bevægelser og omfatter multiplikator, som starter på 1. Al e betalende kombinationsgevinster, der inkluderer Wild-hjulet, vil blive ganget med Wild-hjulets multiplikator. Hvis en skifte-gevinst skubber Wild-hjul-funktionen ud, vil den dukke op igen på hjulet yderst til venstre. Dette vil hæve Wild- hjulets multiplikator med 1 og tildele 1 ekstra, gratis spin.
 1. Bonusspil et gennemføres med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspil
 1. Ingen indsatser kan blive ændret under en
 1. I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og gevinster være
 1. Al e gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens
 1. Den maksimale samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er på Hvis man når denne grænse, bliver spilrunden afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.

Nogle funktioner vil muligvis ikke være tilgængelige på din enhed.

 

Seneste opdatering: 08-08-2022