Maya Gold

Rejs dybt ind i regnskoven i din søgen på gamle skatte i Maya Gold! Forlæng din rejse og øg dine gevinster yderligere ved at udløse én eller begge spændende bonusspil: Gratis Spins-bonussen eller Minispillemaskine-bonussen. Indsaml point med hvert Bonus-symbol der forekommer på hjul 5, og lås op for den særlige Hukommelse-bonus for at vinde stort!

Sådan satser du

Maya Gold har 25 faste gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet/minispil)

Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Indsatser er fastsat til 25 gevinstlinjer.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.16%.

Linjeindsats

Viser den aktuelle linjeindsats i penge.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke indsatsen pr. linje.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve indsatsen pr. linje.

Spin

Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og dreje hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins, til den aktuelle linjegevinst og med det valgte antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og enkelt gevinst-grænsen (valgfri).

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.

Autospin-funktionen er ikke tilgængelig i miniformatet.

Minispillemaskine-bonus

Minispillemaskine-bonussen bliver udløst, når tre eller flere Minispillemaskine-bonussymboler forekommer fra venstre mod højre på en aktiv gevinstlinje. Jo flere symboler der bliver tildelt, des flere spins bliver der tildelt i bonusspillemaskinen.

Antal minispillemaskine-bonussymboler

Bonusspillemaskine-spin tildelt

5

3

4

2

3

1

For hvert spin bliver spilleren tildelt en præmie i intervallet, som er vist i tabellen nedenfor. Gevinster ganges med linjeindsatsen.

Gevinstkombination

Tildelt præmie

3 Kirsebær

20 - 50

3 Appelsiner

60 - 125

3 Bar-symboler

150 - 1000

Hukommelse-bonus

Modtag 25 point for hver gevinstlinje der ganges med linjeindsatsen, for hver gang der forekommer et Bonus-symbol hvor som helst på hjul 5. Indsaml 1.000 point og udløs Hukommelse-bonussen.

Målet med Hukommelse-bonussen er at finde et matchende præmiepar på stenfelterne. Du får fire forsøg til at finde et par. Afslør et matchende par blandt stenfelterne for at vinde det viste præmiebeløb.

Hukommelse-bonus slutter, når der er fundet et matchende par eller efter det fjerde forsøg.

En af felterne viser et multiplikator-symbol - hvis det afsløres, bliver gevinsten fordoblet.

Alle tilbageværende point, når et bonusspil er slut, bliver lagt til det næste bonusspil.

Optimal strategi i Hukommelse-bonus:

  • Spilleren har tre forsøg til at vende så mange felter som muligt. Hvis spilleren kender placeringen på det matchende par, anvendes det fjerde forsøg til at opnå denne gevinst.
  • Hvis spilleren ikke kender placeringen på et par efter tre forsøg, anvender spilleren sit fjerde forsøg til at vende endnu et felt.
  • Hvis spilleren nu kender placeringen på et matchende par, opnås denne gevinst.
  • Hvis spilleren stadig ikke kender placeringen på et matchende par, anvendes endnu et forsøg og der vendes et andet felt.
  • På ethvert forsøg, hvis det første valgte felt afslører en 2x og hvis den forrige højest afslørede præmie er højere end gennemsnittet af de resterende præmier, bør spilleren vælge denne præmie, ellers bør spilleren afsløre et nyt felt for at vinde dens værdi gange 2.

Det er muligt, at spilleren ved et tilfælde vender et matchende par eller at multiplikator-symbolet bliver fundet under de tre første forsøg.

Enkel strategi i Hukommelse-bonus:

  • Spilleren har tre forsøg til at vende så mange felter som muligt. Hvis spilleren kender placeringen på det matchende par, anvendes det fjerde forsøg til at opnå denne gevinst.
  • Hvis spilleren ikke kender placeringen på et par efter tre forsøg, anvender spilleren sit fjerde forsøg til at vende endnu et felt.
  • Hvis spilleren nu kender placeringen på et matchende par, opnås denne gevinst.
  • Hvis spilleren stadig ikke kender placeringen på et matchende par, anvendes endnu et forsøg og der vendes et andet felt.

Det er muligt, at spilleren ved et tilfælde vender et matchende par eller at multiplikator-symbolet bliver fundet under de tre første forsøg.

Gratis Spin-Bonus

Gratis Spins-bonussen udløses, når tre eller flere Gratis Spins Scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Antal Gratis Spins-symboler

Gratis Spins tildelt

5

100

4

20

3

8

Minispillemaskine-bonussen eller Hukommelse-bonussen kan blive udløst under Gratis Spins-bonussen ifølge de samme regler som i grundspillet.

Genudløs Gratis Spins-bonussen, når tre eller flere Gratis Spins Scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Antal Gratis Spins-symboler

Ekstra gratis spins tildelt

5

100

4

20

3

8

Bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 1000 gratis spins pr. bonus.

Alle præmier, der vindes under Gratis Spins-bonussen, bliver fordoblet med undtagelse af bonuspoint.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Gevinstlinjer ganges med linjeindsatsen på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbol forekommer på hjul 1, 2 og 3 under grundspillet.

Wild-symbol forekommer på hjul 1, 2 og 3 under Gratis Spins-bonussen.

Wild-symboler erstatter alle symboler med undtagelse af Gratis Spins-symboler, Minispillemaskine-bonussymboler og Bonus-symboler.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for flere oplysninger. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen rammes i bonusrunden, slutter bonusrunden straks, også selv om der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spin låser op for en funktion til et efterfølgende spin eller en række spins iht. spilreglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom

© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres affilierede, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

Seneste opdatering: 13-02-2020