Dead Rider's Trail

Generelt

2022-08-02 1.0.4

• “Dead Rider's Trail” er en spillemaskine med 6 hjul og 6 rækker samt 46.656 måder at vinde på.
  • Gevinstkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Matchende symboler på enhver position, på tre eller flere tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre, udgør en udbetalingsmåde-gevinst.
  • Kun den længste, matchende kombination per symbol på en matchende linje, bliver udbetalt.
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager mod gevinstmultiplikatoren.
  • Wild-symbolerne erstatter alle normale symboler.
  • Wild-symboler findes på hjul 2–6.
  • I begyndelsen af hvert spil er der mellem 3 og 24 stenblokke til stede på hjulområdet.
  • Alle gevinstgivende symboler inklusive stenblokke direkte til venstre, højre, over eller under de gevinstgivende symboler bliver ødelagt og forsvinder. De resterende symboler og ny symboler falder ned og udfylder de tomme pladser, hvilket giver nye gevinstmuligheder. Denne proces bliver gentaget indtil der ikke opstår nogen nye gevinster.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 94.00%.
  • Ved fejl er alle spil og udbetalinger ugyldige.
  • Ufuldstændige spil bliver automatisk afsluttet efter 2 dage. Alle gevinster, der stammer fra automatisk afslutning, bliver indsat på spillerens konto.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Hvis din saldo falder til under din valgte indsats, bliver din indsats automatisk sænket til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Feature wheel

• Hvis alle stenblokkene ødelægges i løbet af en runde, tildeles Feature Wheel.
  • Feature Wheel udløser en af fire mulige funktioner: 4 Free Spins, 7 Free Spins, Bonus Trail eller Super Bonus Trail.
  • Hvis der vindes Free Spins, får spilleren mulighed for at gamble deres Free Spins for en chance for at vinde Bonus Trail. Hvis spilleren vinder, tildeles spilleren Bonus Trail; hvis spilleren ikke vinder, føres spilleren tilbage til hovedspillet.
  • Chancen for at vinde satsningen er 33 %, hvis 4 Free Spins blev vundet, og 52 %, hvis 7 Free Spins blev vundet.

Free Spins

• Under Free Spins er en bombe knyttet til nogle stenblokke. Enhver gevinst ved siden af en bombe aktiverer bombefunktionen.
  • Eksploderende bomber vil dække hele hjulet og omdanne alle symboler på det pågældende hjul til den samme slags.
  • Det omdannede symbol vil altid være det, der genererer den største gevinst. Hvis ingen gevinster er mulige, vil det omdannede symbol være tilfældigt.
  • Hvis alle stenblokke ryddes under et spin, tildeles 3 yderligere spil.

Bonus Trail

• Bonus Trail-funktionen er et brætspil, hvor en spillerbrik bevæger sig rundt med uret i en række træk.
  • Brætspillet består af 39 felter, 22 langs hovedruten og henholdsvis 8, 8 og 1 langs hver af de tre tilgængelige sideruter. Den tredje siderute forbinder de to andre sideruter sammen.
  • Felterne kan være en af fem typer:
  • Normal Flise
  • Sølvlastbilsfelt – felterne 4 og 21 langs hovedruten; og felterne 3 og 6 på hver af de første to sideruter, indeholder Sløvlastbiler.
  • Gyldent lastbilsfelt — første felt på den tredje siderute indeholder en Gylden lastbil.
  • De normale felter viser hver en møntværdi udtrykt som et multiplum af den anvendte referenceindsatsstørrelse.
  • Brikken bevæger sig mellem 1 og 6 trin for hver tur. Den tager sit første skridt lige foran autoværnet.
  • Spilleren starter med tre brændstofenheder. For hver tur fjernes én enhed.
  • Nogle felter indeholder brændstofbeholdere; hvis du lander på et sådant felt, vil brændstofmåleren genopfyldes til tre enheder.
  • Permanente brændstofbeholdere findes på alle felter med sølvlastbiler og gyldne lastbiler, samt alle indgangspunkter til sideruter – disse vil ikke forsvinde, selv efter at være blevet brugt.
  • Normale brændstofbeholdere findes i første omgang på 8-11 andre tilfældige felter – når disse bruges, fjernes de fra feltet.
  • Hver gang brikken når en hel omgang, og passerer autoværnet, føjes en enhed brændstof til brændstofmåleren.
  • Når brændstofmåleren er tom, og brændstoffet ikke genopfyldes, slutter Bonus Trail-funktionen.
  • Afhængigt af, hvilken type felt brikken lander på, vil følgende ske:
  • Normalt felt: Den viste møntværdi føjes til den samlede gevinst.
  • Sølvlastbilsfelt: Udløser en særlig handling (se nedenfor).
  • Gyldent lastbilsfelt: Udløser en vedvarende særlig handling, eller 'Collect All'-funktionen.
  • Når du lander brikken på et felt lige ved siden af indgangen til en siderute, flytter brikken sig ind i slutruten i næste tur.
  • Når brikken forlader sideruten, fortsætter den på det felt, der er forbundet til afkørslen af sideruten.
  • At lande på et sølvlastbilsfelt tildeler et af følgende:
  • Cash – giver en gevinst på 25, 30, 35, 40, 45 eller 50 gange referenceindsatsstørrelsen, som føjes direkte til den samlede gevinst.
  • Sniper – målretter 3-6 normale felter og ganger værdien af hver af dem med 2. Funktionen kan anvendes på det samme felt flere gange.
  • Payer – viser en værdi mellem 3 og 10, og tilføjer denne værdi til hvert normalt felt.
  • Two-Knife – viser en værdi på enten 50, 75, 100, 150 eller 200, og tilføjer denne værdi til 2-4 tilfældigt valgte normale felter på brættet.
  • Refuel – brændstofbeholdere placeres på 2-4 normale felter, der ikke indeholder nogen brændstofbeholdere.
  • Shoot back – den aktuelle akkumulerede gevinst føjes til 1-3 normale felter.
  • Collect – samler værdierne fra de 2 normale felter foran og de 2 normale felter bagud for den aktuelle position, og tilføjer summen til den samlede gevinst.
  • Collect All – samler værdierne fra alle normale felter på brættet og tilføjer summen til den samlede gevinst.
  • Persistent Sniper – Fungerer ligesom en normal Sniper, men fungerer i slutningen af hver tur, indtil Bonus Trail-funktionen er slut. Dens multiplikator kan opgraderes ved at lande normale Snipers (se nedenfor).
  • Persistent Payer – Fungerer ligesom en normal Payer, men fungerer i slutningen af hver tur, indtil Bonus Trail-funktionen er afsluttet.
  • Persistent Two-Knife – Fungerer ligesom en normal Two-Knife, men fungerer i slutningen af hver tur ved at målrette præcis ét felt pr. tur, indtil Bonus Trail-funktionen er afsluttet.
  • At lande på et Gyldent lastbilsfelt tildeler enten en af de tre vedvarende funktioner, eller funktionen Collect All.
  • Højst én vedvarende handling af hver type kan tildeles gennem lastbilerne.
  • De tilsvarende normale varianter kan opgradere deres vedvarende modstykker:
  • Sniper vil øge multiplikatoren af Persistent Sniper med 2.
  • Den viste værdi, der udledes af en Payer, føjes til den aktuelle værdi af en aktiv Persistent Payer.
  • Den viste værdi, der udledes af en Two-Knife, føjes til den aktuelle værdi af en aktiv Persistent Two-Knife.
  • Flere aktive vedvarende funktioner opstår i modsat rækkefølge af, hvordan de blev udløst, den nyeste aktiveres først.
  • Hvert normal felt har et loft på 1.000.
  • Bonus Trail-funktionen har et loft på 50.000 gange referenceindsatsen. Hvis dette beløb eller mere indsamles, afsluttes Bonus Trail-funktionen, og spilleren tildeles 50.000 gange referenceindsatsstørrelsen.

Super Bonus Trail

• Super Bonus Trail-funktionen fungerer på samme måde som den normale Bonus Trail-funktion, men Sølvlastbilen i den fjerde position erstattes af en Gylden lastbil.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

Vis historik

Seneste opdatering: 24-08-2022