Melon Madness Deluxe

Hovedspilskærm

Spillets formål:

Melon Madness Deluxe er en jackpot-automat med 5 hjul, 30 linjer og et gratis spil bonusspil. Når 3 eller flere scatter klokke-symboler ses på hjulene, skal spilleren vælge et scatter klokke-symbol, som vil afsløre et antal gratis spil og en multiplikator. Gratis spil bonusspil kan ikke genudløses under gratis spil.

Gevinstoversigt

mmd4

Gevinstlinjer

Spilinformation:

• Spillet spilles med 30 variable linjer.
  • Start spillet ved at klikke på SPIL med den valgte INDSATS og det valgte antal LINJER.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje og lægges til øvrige linjegevinster.
  • Kun den højeste gevinstkombination, med mindst et symbol der ikke er et Wild symbol, udbetales på hver linje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter-gevinster (repræsenteret af Klokke-symbolet) ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinster.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre, undtagen scatter-symboler som betaler hvor som helst.
  • På vinderlinjen vil de vindende symboler animeres og vinderlinjen bliver farvet, og de resterende bliver gråtonede.
  • Ticker-meddelelser vises nederst på spilskærmen.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATS": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats på alle 30 linjer. Du kan hæved indsatsen ved at klikke på mmd5 til højre for "INDSATS" eller sænke den ved at klikke på line decrease button til venstre. Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Du skal selv klikke på for at indbetale.
  • Valg af "LINJER": 30 linjer er valgt som standard. Du kan fravælge linjer ved at klikke på line decrease button til venstre for "LINJER" eller forøge antallet af valgte linjer ved at klikke på line decrease button til højre.
  • MAKS. INDSATS: Klik på for at spille med maks. indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Antallet af valgte linjer ganges med indsatsen pr. linje. Den samlede indsats, vises under måleren "INDSATS" nederst på spilskærmen.
  • Gevinstoversigt: Du kan få vist gevinstoversigten ved at klikke på Hjælp nederst på skærmen ved "INDSATS"-måleren eller ved at klikke på i button nederst på skærmen ved linje måleren. De viste gevinster i gevinstoversigten er for en enhedsindsats og vises som multiplikatorer. For at finde den effektive udbetaling pr. linje, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på tilbage knap på skærmbilledet med gevinstoversigten. Hvis du klikker på Hjælp åbnes spillereglerne og gevinstoversigten, hvor du kan læse spillereglerne.
  • Spil: Klik på SPIL spil knap for at starte hjulene. Når hjulene stopper, udbetales alle vinderkombinationer på valgte linjer, samt eventuelle scatter gevinster, i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster angives med farvede gevinstlinjer med animerede symboler og i tilfælde af en scatter gevinst, med animerede symboler. Det samlede vinderbeløb vises nederst på skærmen ved GEVINST.
  • Lydstyrke: lyd afspiller spillets musik. Klik på lyd for at slå lyden fra mmd14.
  • KREDITTER: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO", dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIL: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
    • Spil til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spil til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
      • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
      • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
      • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
    • Spil til bonusspillet udløses: Spillet forsætter indtil det næste bonusspil udløses. Autospil stopper hvis The Big One Jackpotten udløses under autospil.

Autospil panel

• Hvis du vil benytte autospil, skal du klikke på "AUTOSPIL" nederst til højre på spilskærmen. På det efterfølgende skærmbillede, skal du vælge de muligheder du vil spille med. Vælg i rullemenuen og klik på "Ok" for at aktivere den valgte muliged og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe autospil og vende tilbage til det normale spil.
  • Når du spiller med flere "AUTOSPIL" muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • Klik på STOP SPIL for at stoppe AUTOSPIL og fortsætte det normale spil.
  • Vær opmærksom på at AUTOSPIL ikke er tilgængeligt i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spil vil være den samme som i det tidligere spil. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats med indsats-bjælken på spilskærmen.
  • Alle vindende symboler animeres udover jackpot placerings animation og baggrund animationer.
  • Det samlede gevinstbeløb vises i GEVINST vinduet nederst til højre på skærmen.
  • Din spilsaldo vises ved siden af SALDO nederst på skærmen.

Browser-knap panelfunktioner:

Hovedspil menuindstillinger

• Klik på "Ansvarligt spil" for at gå til siden om Ansvarligt spil.
  • Klik på "Spilhistorik" for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på "Spilleregler" for at se detaljerede spilleregler i hjemmeside format.
  • Klik på "Indbetal"  for at indbetale på din konto.
  • Klik på "Rigtige penge\For sjov" for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov.
  • "Spilhistorik" kan kun ses for spil med rigtige penge.

Spilleregler:

• Spillere kan spille på 1 til 30 linjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Kun den højeste gevinstkombination, med mindst et symbol der ikke er et Wild symbol, udbetales på hver linje.
  • Når du klikker på "SPIL" starter spillet med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • MAKS. INDSATS vælger 30 linjer og den maksimale møntværdi.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til linjegevinsterne.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre undtagen scatter Klokke-symboler som betaler hvor som helst.
  • 3 eller flere scatter Klokke-symboler hvor som helst på hjulene udløser bonusspillet.
  • Vælg et Klokke-symbol for at se antallet af gratis spil og multiplikatoren.
  • Der kan ikke vindes flere gratis spil under gratis spil.
  • Melon Madness-logoet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Klokke-symbolet.
  • Melon Madness Logo-symbolet findes kun på hjulene 1, 2, 3 og 4.
  • Spillet og spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov.

Gratis spil bonusspil:

• Melon Madness bonusspillet udløses når 3 eller flere scatter Klokke-symboler vises hvor som helst.
  • Når spilleren klikker på et af scatter klokke-symbolerne vil det afsløre et antal gratis spil og en multiplikator.
  • Antallet af gratis spil og multiplikatorer er tilfædige.
  • Der gives maksimalt 25 gratis spil og et multiplikatormaksimum på 10.
  • Der gives maks. 5 gratis spil og et multiplikatormaksimum på 2.
  • Alle gevinster i løbet af gratis spil ganges med den tildelte multiplikator.
  • Bonusrunden med gratis spil kan ikke blive genudløst.
  • Gratis spil spilles på det samme antal linjer og med samme indsats per linje, som i det spil der udløste gratis spil.

Jackpot spil:

Jackpot bonusrunde

• The Big One jackpotten kan udløses når som helst, under normalt spil eller i bonusspillet.
  • Skærmbilledet skifter til et jackpot- skærmbillede. Her vises alle jackpots og deres størrelser i venstre side og et hjul vises i højre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
    • Farven orange repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
    • Farven rød repræsenterer Quick Cash jackpotten.
    • Farven blå repræsenterer Super Cash jackpotten.
    • Farven grøn repræsenterer Mega Cash jackpotten.
    • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIL-knappen vises til højre. Når du klikker på "SPIL" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derfter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot rammes, vises en pop-up-meddelese på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på "OK" i pop-up-meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIL"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" i pop-up-meddelelsen.
  • Du kan se de fem jackpots værdier øverst på hovedskærmen.
  • Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten.
  • Pengene bliver overført til din konto med det samme.
  • Jackpotten kan ikke knækkes under gratis spil.

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 92,89%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 30-05-2019