Anvil and Ore

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 5 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Dette spil indeholder 3125 måder.

Den samlede gevinst per transaktion er begrænset til 5.000x basisindsatsen.

En transaktion er alle de udbetalinger og spil, som der kan opstå som et resultat af en indsats.

Hvis en transaktionsgevinstgrænse nås, tildeles gevinsten og ethvert tilbageværende gevinstbeløb, Rolling Reels, gratis spin, Upsizer og Upsizer Max-mønter frafalder.

Upsizer™-funktion

Denne funktion giver mulighed for at købe yderligere gratis spin-modifikatorer, før gratis spin-funktionen påbegyndes.

Funktionen kan være begrænset eller gøres tilgængelig, imens din indsats overstiger et angivet beløb.

Dette funktion inkorporerer et møntopsamlende Upsizer-spor og en Upsizer-købsmekanisme.

To typer af mønter kan indsamles: Upsizer-mønter og Upsizer Max-mønter.

De indsamlede Upsizer-mønter lander tilfældigt på basisspillets hjul og vil progressivt åbne op for større gratis spin-modifikatorer.

Gratis spin-modifikatorer grupperes til 9 Upsizer-modifikatorniveauer under Upsizer-sporet.

Modifikatorer under den nuværende Upsizer-niveau aktiveres, når gratis spin starter.

Upsizer-niveauerne tildeler de følgende gratis spin-modifikatorer:

Niveau 1 - 6 indledende gratis spin, en 10x gevinstmultiplikatorgrænse.

Niveau 2 - 7 indledende gratis spin, en 10x gevinstmultiplikatorgrænse.

Niveau 3 - 8 indledende gratis spin, en 10x gevinstmultiplikatorgrænse.

Niveau 4 - 8 indledende gratis spin, en 20x gevinstmultiplikatorgrænse.

Niveau 5 - 8 indledende gratis spin, en 20x gevinstmultiplikatorgrænse, 1 garanteret Echo Roll-gevinst.

Niveau 6 - 9 indledende gratis spin, en 20x gevinstmultiplikatorgrænse, 1 garanteret Echo Roll-gevinst.

Niveau 7 - 10 indledende gratis spin, en 20x gevinstmultiplikatorgrænse, 1 garanteret Echo Roll-gevinst.

Niveau 8 - 11 indledende gratis spin, en 20x gevinstmultiplikatorgrænse, 1 garanteret Echo Roll-gevinst.

Niveau 9 - 12 indledende gratis spins, en 50x gevinstmultiplikatorgrænse, 2 garanterede Echo Roll-gevinster.

Antallet af Upsizer-mønter krævet for at løse op for hvert efterfølgende Upsizer-niveau er:

Niveau 1 – 0

Niveau 2 – 10

Niveau 3 – 20

Niveau 4 – 30

Niveau 5 – 40

Niveau 6 – 50

Niveau 7 – 60

Niveau 8 – 75

Niveau 9 – 100

Når Upsizer-niveau 9 er låst op, vil yderligere Upsizer-mønter fortsat blive indsamlet.

Upsizer-mønter

I basisspillet vil Upsizer-mønter tilfældigt lande på hjulene tilknyttet symbolerne.

Upsizer-mønter bliver derefter indsamlet, og den samlede mængde kan ses på Upsizer-sporet.

Antallet af indsamlede Upsizer-mønter er proportionelt med basisindsatsen.

Antallet af indsamlede Upsizer-mønter vist rundes ned til nærmeste hele tal.

Antallet af indsamlede Upsizer-mønter vises som et nummer proportionelt til antallet af mønter krævet for at åbne op for næste Upsizer-niveau.

Antallet af Upsizer-mønter krævet at for at åbne op for næste Upsizer-niveau er fastlagt og skifter ikke.

Gratis spin udløses med 3 scatter-symboler. Hvis der er yderligere scatter-symboler på hjulene, når de udløses, vil hver yderlig scatter tildele 50 Upsizer-mønter.

Når der udløses gratis spin med 3 scatter-symboler, vil de indsamlede Upsizer-mønter, der blev brugt til at åbne op for det nuværende Upsizerniveau, blive reduceret fra indsamlingen af Upsizer-mønter. Alle mønter, der var udover det nuværende niveau, bibeholdes og tilføjes til Upsizermønter vundet fra Upsizer-hjulet.

Upsizer Max-mønter

I basisspillet vil 1 Upsizer Max blive tildelt og indsamlet, når 3 eller flere scatter-symboler lander på hjulene.

Når 5 Upsizer Max-mønter er indsamlet, vil gratis spin blive udløst og vil spilles ud fra højeste Upsizer-niveau, efter enhver gevinst er blevet tildelt.

Ingen Upsizer-mønter bliver fratrukket, når der udløses gratis spin med Upsizer Max-mønter.

Efter gratis spin vil de 5 indsamlede Upsizer Max-mønter blive nulstillet.

Upsizer Køb

Denne funktion giver mulighed for at købe højere Upsizer-niveauer, inden gratis spin starter.

Efter der udløses gratis spin med 3 scatter-symboler, vil tilgængelige Upsizer-niveauer blive præsenteret med deres udregnede købsomkostninger.

Når en modifikator er blevet valgt, dukker der et bekræftelsesvindue op.

Et tryk på "✓" bekræfter dit valg, og Upsizer-niveauet vil blive købt.

Et tryk på "X" vil annullere dit valg.

Et tryk på "Start Gratis Spin"-knappen starter gratis spin-funktionen.

Upsizer-Bonus-købsfunktionen er muligvis ikke tilgængelig i alle regioner.

Funktionen kan være begrænset eller gøres utilgængelig, imens din indsats overstiger et angivet beløb.

Et klik på "?"-knappen viser en dialogboks med beskrivelser af gratis spin-modifikatorerne.

Rolling Reels™-funktion

Funktionen er aktiv i basisspillet og Gratis Spin.

Funktionen udløses efter alle gevinster.

Alle symboler med gevinst fjernes fra hjulene og ethvert tilbageblivende symbol falder ned.

Nye symboler falder herefter ned på hjulene ovenfra og fylder alle tomme pladser.

Hvis nye vinderkombinationer dannes, udløses funktionen igen.

Funktionen fortsætter, indtil der ikke er nogen vinderkombinationer til stede på hjulene.

Scatter-symboler fjernes ikke fra hjulene under Rolling Reels.

Denne funktion indeholder kun et multiplikatorspor i gratis spin.

Multiplikatorsporet er et interval af potentielle gevinstmultiplikator.

Gevinstmultiplikatorerne starter ved 1x.

Gevinstens multiplikatorværdi stiger med 1, når du vinder flere gange i træk.

Multiplikatorsporet nulstilles ikke under Gratis Spin.

Den maksimale mulige gevinstmultiplikator er 10x for Upsizer-niveau 1-3, 20x for Upsizer-niveau 4-8, og 50x for Upsizer-niveau 9.

Echo Roll™-funktion

Funktionen kan udløses i basisspillet og Gratis Spin.

Echo Roll tildeler tilfældigt en ekstra symbolgevinst efter enhver forudgående gevinst.

Echo Roll fylder alle de tomme positioner på hjulene med et tilfældigt valgt symbol for at tildele en garanteret gevinst.

Upsizer-niveau 5-8 tildeler en garanteret Echo Roll-udløser under gratis spin.

Upsizer-niveau 9 tildeler to garanterede Echo Roll-udløsere under gratis spin.

Echo Roll tildeler ikke scatter-symboler.

Gratis spin

I basisspillet udløser 3 scatter-symboler på hjulene gratis spins på det nuværende Upsizer-niveau.

I basisspillet vil ethvert ekstra scatter-symbol, ud over de 3 udløsende scatters, hver især tildele 50 Upsizer-mønter.

Gratis spin-gevinstmultiplikatoren vil øges med 1 efter hver gevinst.

Gratis Spin-gevinstmultiplikatorer lægges sammen og bliver ikke nulstillet sidst i funktionen.

Hver scatter, der lander, giver et ekstra gratis spin.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Gratis spin slutter, når det endelige gevinstbeløb er blevet tildelt.

Upsizer-Hjul

Når gratis spin slutter, vil et gratis Upsizer-hjul blive vist.

Hjulene spinner ved at vælge det.

Hjulet vil stoppe tilfældigt og tildele 10, 20, 30, 40, 50, 65, 80, 100, 125 eller 150 Upsizer-mønter.

Bonus-køb

Bonus-købsfunktionen giver dig mulighed for at købe direkte adgang til gratis spin og Upsizer-hjulet.

Et tryk på den aktive Køb Bonus-knap vil åbne skærmen for valg af købsbonus.

Dialogboksen har to købsmuligheder for at komme til gratis spin:

Mulighed 1 - Tilfældig Upsizer-valg: Et Upsizer-niveau svarende til eller større end det nuværende niveau vil blive tilfældigt tildelt.

Når der købes et tilfældigt Upsizer-niveau, bliver alle indsamlede Upsizer-mønter, der skal bruges for at åbne det nuværende Upsizer-niveau, fratrukket.

Mulighed 2 - Upsizer Max: Gratis spin vil starte på det højeste Upsizer-niveau.

Når du køber Upsizer Max, bliver alle indsamlede Upsizer-mønter, der skal bruges for at åbne Upsizer Max, fratrukket.

Når et valg er truffet, vil den udregnede købspris blive vist.

Et tryk på "✓" vil bekræfte dit valg og gratis spin til starte.

Et tryk på "X"-knappen vil gå tilbage til Upsizer-valg.

Tryk udenfor valg af bonus-købsvalg vil lukke det.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Hvis Upsizer Max koster mindre end det tilfældige Upsizer-valg, bliver det tilfældige valg fjernet.

Funktionen kan være begrænset eller gøres tilgængelig, imens din indsats overstiger et angivet beløb.

Funktionen er måske ikke tilgængelig i alle regioner.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med mådeprisen for 30.

Måderegler

Dette spil indeholder 3125 måder.

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Regler for udbetaling

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler.

Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en mådekombination.

Scatter-symboler

3 eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene i basisspillet udløser gratis spin med gratis Upsizer-hjul.

Dette symbol har ikke en udbetaling.

Antallet af udløsende scatters evalueres til slut efter et kast med Rolling Reels.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Valg af en autospil-indstillinger-knap vil angive antallet af spin og starte autospil

Autospil spiller med det sidste indsats, du valgte, så du skal vælge en indsats-beløb, før du starter autospil.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Autospil-indstillinger

Indstillinger for autospil varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Antal spin: Vælg det antal spin, du vil spille.

Indsats-indstillinger: Angiv beløbet på den indsats, du vil spille.

Indtil stop: Få sessionen til at spille, indtil du vælger at stoppe. Dette har ingen indflydelse på spinresultatet.

Stop, hvis en gevinst overstiger eller er lig med: Stop sessionen overstiger eller er lig med det valgte beløb.

Gevinstgrænse eller Hvis gevinst så mindst: Stop sessionen, hvis gevinsten overstiger eller er lig med det valgte beløb.

Tabsgrænse eller Hvis beløb falder med: Stop sessionen, hvis saldoen reduceres og falder under eller lig med det valgte beløb.

Stop, når alle spin er gennemført: Stop efter spil af det valgte antal spin.

Stop ved enhver gevinst: Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.

Stop hvis jetoner forøges med: Stop sessionen, hvis din saldo forøges og overstiger eller er lig med det valgte beløb.

Stop hvis jetoner reduceres med: Stop sessionen, hvis din saldo reduceres eller falder under eller er lig med det valgte beløb.

Stop ved en funktion: Stopper hvis gratis spin eller en anden bonusfunktion aktiveres.

Indsats-indstillinger

Hurtigt indsats: Viser et udvalg af hurtige indsats-muligheder for at vælge dit samlede betbeløb.

Avanceret: (+) eller (-) Vælger det samlede beløb, du vil satse.

Maks. indsats: Tilgængeligt både som hurtigt indsats og avancerede tilstande, placerer det maksimalt tilladte indsats.

Indsats-indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Spilmenu

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Bank-knap: Viser banksiden.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Startknappen: Afslutter spillet.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,26 %.

TBP i Upsizer™: 96,26 %.

TBP med Bonus-køb: 96,26 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 09-08-2023