Dropz

Spilbeskrivelse

Kom og spil i chokoladefabrikken.

Dropz er en spillemaskine med 6 kolonner gange 6 rækker og faldende symboler, vindermåder, chokoladeblokering, aktiveringssymboler og funktioner samt matching af symbolpar, der giver øgede multiplikatorer og level ups. Rækkerne kan udvides op til 8 rækker.

Level ups føjer rækker til gitteret. Udløs Redropz-bonusspillet for maksimale rækker og større gevinstchancer.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid nederst på infobjælken nederst i spilvisningen i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller horisontalt, og øverst i spillet, når du spiller vertikalt.

Udbetalingslinjer

Dropz har gevinstmåder med 6-8 rækker og 6 kolonner.

Spilfunktioner

Bonusspil

Udløs Redropz-bonusspil ved at samle 3 bonussymboler i spillerunden. Spilleren får 5 Free Drops på det maksimale rækkeniveau på 8 rækker. Alle målere og multiplikatorer er vedholdende over Free Drops, hvilket giver endnu større gevinstchancer.

Knapforklaringer

Spilleregler

Dropz er en spillemaskine med 6 kolonner og 6 rækker og faldende symboler, vindermåder, chokoladeblokering og aktiveringssymboler og funktioner, matching af symbolpar, der giver øgede multiplikatorer og level ups. Rækker kan udvides med op til 8 rækker.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre til højre på tilstødende hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktive gevinstlinje udbetales.

En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen Spin.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Auto Spin. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Kan spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Wild-symboler erstatter alle betalende symboler. En vinderkombination bestående kun af Wild-symboler udbetales med symbolet som højest gevinst.

Spillet starter på niveau 1 med 6 rækker, hvor 3 rækker blokeres af chokolade. Starter med 729 gevinstmåder og stiger for hver eksploderet chokolade og tilføjet række op til maksimalt 262144 gevinstmåder.

En chokolade i en celleposition er en blokering. Det kan indeholde et symbol, som endnu ikke er i spil, men aktiveres, når chokoladen

eksploderer, hvilket udløses af en tilstødende symboleksplosion. En gevinst på et tilstødende Locked Wild-symbol udløser også chokoladeeksplosion.

Efter et symbol-drop udbetales vindende kombinationer. Hvert symbol i en vindende kombination eksploderes og fjernes fra gitteret, bortset fra Locked Wild-symboler. Tilstødende chokolader eksploderes derefter og efterlader en tom celle eller dens bevarede symbol aktiveret. De resterende symboler falder ned, og nye symboler falder ind for at fylde symbolgitteret. Hvis nye vinderkombinationer opstår, gentages denne Avalanche.

Øverst i spillet er der en parmatchning-plade, der viser to symboler af samme farve med en tildelende multiplikator og gevinstmultiplikator ved siden af.

Når symbolerne parmatchning vises ved siden af hinanden på gitteret, parres de og opfylder parmatchning-måleren. De parrede symboler kan stadig være en del af en vindende kombination. Parrede symboler eksploderer og fjernes fra gitteret efter gevinstevalueringen. Symboler over eller under parrede symboler vil også eksplodere og blive fjernet, bortset fra Wild-symboler. Chokolade eksploderer, hvilket aktiverer alle bevarede symboler.

Når parmatchningsmåleren er fuld, føjes den givende multiplikator til gevinstmultiplikatoren. Gevinstmultiplikatoren opdateres før enhver gevinstevaluering og anvendes allerede i samme drop og for alle efterfølgende gevinster. Et nyt sæt parmatchende symboler og givende multiplikator genereres og vises.

Redropz-funktionssymbolet tilføjer 1-2 ekstra drops til det igangværende grundspil eller bonusspil.

Locked Wild-funktionssymbolet er et Wild-symbol, der gælder for 3 gevinster. Det fjernes efter den sidste sejr. Locked Wild-symboler forbliver mellem Redropz, men fjernes ved niveauopgradering.

Spillet har 3 niveauer med voksende antal rækker.

Spillet starter på niveau 1. Det næste niveau låses op ved at aktivere Level Up-symbolet fra chokoladen på det aktuelle niveau. For hvert niveau er antallet af rækker:

  • Niveau 1: 6 rækker med 3 rækker i spil og 3 rækker blokeret af
  • Niveau 2: 7 rækker med 3 rækker i spil og 4 rækker blokeret af
  • Niveau 3: 8 rækker med 3 rækker i spil og 5 rækker blokeret af

Niveauoplåsningen afventer, indtil der ikke er flere gevinster, så aktiveres Level Up med flere rækker og et nyt sæt symboler. Eventuelle multiplikatorer, parmatchende måler og indsamlede bonussymboler forbliver på det nye niveau.

Bonusspillet tildeles med 5 gratis drops ved at samle 3 bonussymboler i normal tilstand.

Bonusspillet afventer, indtil der ikke er flere gevinster og ikke flere ventende Redropz, og starter derefter i overensstemmelse hermed:

  • Brug af række: 8 rækker med 3 rækker i spil og 5 rækker blokeret af
  • Multiplikator og parmatchende måler beholdes fra
  • Chokolade fra det første drop forbliver sticky, og ingen nye chokolader falder ned til de følgende Free
  • Chokolade kan få nye symboler i følgende Free
  • Locked Wild-symboler forbliver mellem Free Drops, indtil de er
  • Bonusspil har ingen

En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås. Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.

Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 94,0 %.

Spillet har en maksimal gevinst på 25 000x indsatsen.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

 

X-iter-regler

Med X-iter-funktionen kan du købe adgang til forskellige spiltyper.

SUPER BONUS:

Køb en spilrunde, der udløser bonusspillet, startende med en gevinstmultiplikator på 10x. Prisen er 500x indsatsen.

BUY BONUS:

Køb en spillerunde, der udløser bonusspillet. Prisen er 100x indsatsen.

LOCKED WILDS:

Køb en spillerunde, hvor 3 Locked Wilds i første omgang falder ind i gitteret. Prisen er 25x indsatsen.

FEATURE CRESCENDO:

Køb en spillerunde med flere funktioner eller "7"-symboler, der falder ind i gitteret. Prisen er 5x indsatsen.

BONUS HUNT:

Køb en spillerunde med flere bonussymboler, hvilket resulterer i mere end dobbelt så stor chance for at udløse bonusspillet. Prisen er 2x indsatsen.

En X-iter-funktion købes ved at trykke på X-iter-knappen, vælge X-iter-typen, der viser prisen i spillerens valuta, og trykke på Spin-knappen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 94,0 %. Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr. Alle spilleregler gælder for X-iter-spil.

Seneste opdatering: 03-10-2022