Joker Drop

SPILLEREGLER

 

Slip kuglen og sats for en chance for at vinde 15 FREE SPINS, mens kuglen hopper rundt over det hele. Med hver gevinst kan hjulene udvide sig til en maksimal højde af syv. Flere symboler - flere chancer for at vinde Aktivér SUPERSTAKE for at få adgang til GENUDLØSER- SYMBOLET under GRATIS SPINS, som GENUDLØSER funktionen, når der landes tre synlige symboler. For at toppe det hele, en fantastisk multiplikator under GRATIS SPINS, som øges ved hver gevinst.

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 93.80%

 

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

Kun en GEVINSTKOMBINATIONS højeste gevinst udbetales. Gevinster på forskellige BETALINGSMÅDER tilføjes.

Udbetalinger er blevet multipliceret ifølge den aktuelle aktive indsats.

GRATIS SPINS spilles i overensstemmelse med gevinstmulighederne og indsatsen i det udløsende spil.

GAMBLE DROP

Når der udløses eller købes GRATIS SPINS, med undtagelse af genudløsning med SUPERSTAKE-funktioner, kan GRATIS SPINS gambles til et MAKSIMUM af 15 GRATIS SPINS. Hvis det udløste antal af GRATIS SPINS er ti (10) eller mere, springes næste GAMBLE over, GRATIS SPINS kan GAMBLES maksimalt tre (3) gange i træk.

GRATIS SPIL

GRATIS SPINS udløses, når alle hjul når op på deres maksimale højde af syv (7) via kontinuerlige gevinster under basis-spillet, eller købt via KØB BONUS.

I takt med at hvert hjul når sin maksimale højde fremhæves det, og STJERNMÅLEREN i venstre side fyldes med (1) bar.

GRATIS SPINS starter med en hjulstørrelse på syv (7) og en gevinstmultiplikator som starter på 2 og som øges med en (1) for hver gevinst.

DIAMANTMÅLER

DIAMANTMÅLEREN fyldes op med det særlige symbol Diamant-indikator i øverste højre hjørne på alle symboler med undtagelse af specielle symboler, som er indsamlet ved synligt at lande dem Symboler med indikatoren dukker tilfældigt op på hjulene, og fem (5) fylder måleren helt op. Så snart måleren er fyldt op, vil de fem (5) diamanter, som opfyldte måleren, lande på hjul 2, 3 og 4 og vil fungere som WILD SMYMBOLER, der vil kunne udløse enhver betalingskombination. Derefter tømmes måleren.

MØNTMÅLER

MØNTMÅLEREN fyldes op med det særlige symbol Krone-indikator i øverste højre hjørne på alle symboler med undtagelse af specielle symboler, som er samlet ved at lande dem synligt. Symboler med indikatoren dukker tilfældigt op på hjulene, og fem (5) fylder måleren helt op. Når måleren er fyldt op, vil MØNTSYMBOLERNE lande på tilfældige positioner på hjulene og afsløre kontantpræmier som MØNTSYMBOLER på et minihjul. Derefter tømmes måleren.

SUPERSTAKE

Super Stake (Super indsats) tilstanden giver en spiller mulighed for at fordoble sin indsats og aktivere en bonus, som byder på ekstra præmier. Dette fordoblede væddemål fordobler ikke betalingstabellen. Den forbliver den samme, som det der gælder for et spil, som ikke er Super Stake. I stedet bruges den ekstra placerede indsats til at betale et indskud til Super Stake-funktionen, som har den samme RTP, som standardspillet.

GENUDLØSNING AF GRATIS SPINS

Hvis SUPERSTAKE var aktiveret, ville SCATTER-SYMBOLERNE blive tilgængelige under GRATIS SPINS.

Når du lander 3 SCATTER-SYMBOLER i visningen i forbindelse med GRATIS SPINS, får du tilbudt en GENUDLØSNING AF 5+ GRATIS SPINS, som ikke kan satses.

MENU

 

GENERELLE INDSTILLINGER

 

 

 

INTROSKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTROSKÆRM er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

SPIN MED MELLEMRUMSTAST (valgfri)

Standardindstilling for SPIN MED MELLEMRUMSTAST er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUMS-tasten.

SPILLELYDE

 

Standardindstillingen for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

 

Standardindstillingen for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL

 

FLYTBAR KLIKFUNKTION

For din komfort kan du vælge hvor SPIN-knappen skal placeres på skærmen.

KLIK HVOR SOM HELST

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik/Tryk hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her.

SPILLEREGLER

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

  INDSTILLINGER FOR INDSATS

 

 

MAKS INDSATS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand,

SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.

Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE:                                   Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELTE GEVINSTGRÆNSE:              Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte

Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

 

KNAPPEN MANUELT SPIN

Klik/tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL-KNAPPEN (valgfri)

Klik/tryk på AUTO SPIL-KNAPPEN for at aktivere indstillingerne for AUTO SPIL.

LYD-KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU-KNAP

Klik/tryk for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

INDSATSINDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SPILLEFUNKTION (valgfri)

 

Hver gang du rammer en vindende kombination, vil SPILLEFUNKTIONEN automatisk blive aktiveret. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe SPILLEFUNKTIONEN over, og fortsætte med at spille grundspillet, eller vælg SPILLEKNAPPEN for at bruge SPILLEFUNKTIONEN.

I SPILLEFUNKTIONEN er der placeret et spillekort med billedsiden nedad på bordet, og du kan satse dine gevinster fra det udløsende spil, ved at gætte på KORTFARVE eller KORT SUIT. Hvis et GRATIS SPIL BONUSGEVINST aktiverer SPILLEFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din samlede BONUSGEVINST

Eventuelle muligheder og resultater:

Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet vises, og et korrekt gæt FORDOBLER (x2) dine gevinster.

Vælg KORT SUIT ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet vises, og et korrekt gæt FIREDOBLER (x4) dine gevinster.

Et forkert gæt vedrørende KORTFARVE eller KORT SUIT vil afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og du vil miste dine samlede gevinster (gevinster fra det udløsende spil, og eventuelle gevinster fra den aktive SPILLEFUNKTION).

Hvis du vinder en SPILLEFUNKTION runde, og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive placeret med billedsiden nedad på bordet, og spillet gentages med din nyligt justerede indsats.

KORTFARVE og KORT SUIT fra hvert spillekort under SPILLEFUNKTIONEN tilføjes til HISTORIK menuen, og gevinster spores på GEVINSTTÆLLEREN på skærmen.

Du kan fortsætte med SPILLEFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, du når det maksimale antal tilladte runder, du når det maksimale antal tilladte gevinstbeløb, eller du klikker/trykker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og inkassere dine gevinster. Du vil derefter returnere til hovedspillet, og de kreditter du har vundet, vil automatisk blive tilføjet til din saldo.

Bemærk: Hvis gevinsten på dit udløsende spil er større end den maksimale grænse for SPILLEFUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret.

SATS-KNAPPEN

Klik/Tryk på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet.

INKASSÉR-KNAPPEN

Klik/Tryk på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassere gevinstbeløbet.

Seneste opdatering: 26-10-2021