Gold Rush Express

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer. Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 20.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 20 gevinstlinjer. Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
 
Spilstyring


Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session. Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats. Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
Lyd: Slår spillyd til.

Valgfunktion Autospil-knap: Vælger automatisk ikoner i Valgfunktionen. Dette har ingen indflydelse på funktionens resultat.


Spilmenu


Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
 
Startknappen: Afslutter spillet.

Bank-knap: Viser banksiden.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb. Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb. Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Wild-symboler

Guldfeberekspres-symboler er Wild-symboler.

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Guldfeberekspres-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Bonus-, Myldreekspres-, Klokke- og Gyldent tog-symboler. Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.

Myldreekspres-funktion

Klokke- og Gyldent tog-symboler forekommer kun på hjul 5.
 
Når et Klokke- eller Gyldent tog-symbol lander på hjul 5, og mindst et Myldreekspres-symbol også lander på samme spin, bliver Myldreekspres- funktionen udløst.

Når et Klokkesymbol lander, vil alle Myldreekspres-symbolpræmier på skærmen blive tildelt.

Når et Gyldent tog-symbol lander, vil alle Myldreekspres-symbolpræmier på skærmen blive indsamlet til det gyldne tog over hjulene. Gyldent tog tildeler den samlede sum til spilleren op til 10 gange.

Myldreekspres-symboler forekommer kun på hjul 1, 2, 3 og 4.

Når Myldreekspres-funktionen udløses, tildeler alle Myldreekspres-symboler en Tog-minifunktion, som afgøre gevinstens samlede præmieværdi. Farven på toget i minifunktionen svarer til farven på det udløsende Myldreekspres-symbol.
Hver farvede togvogn indsamler en kontantpræmie til det udløsende Myldreeksprestog-symbol. Den sidste farvede togvogn kan tildele en multiplikator eller den tilsvarende farvede jackpot.

Gratis spin

Bonussymboler optræder på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.

3 bonussymboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion. 10 gratis spin tildeles.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Myldreekspres-funktionen udløses oftere under gratis spin.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Valgfunktion

Sidst i hvert spin i basisspillet kan guldklump-symboler tilfældigt udløse Valg-funktionen. Match 3 ikoner for at vinde den pågældende pris.
Valgfunktionen kan kun udløses efter et spin i basisspil, som ikke udløste gratis spin eller en Myldreekspres-funktion. Valgfunktionen kan ikke udløses i gratis spin.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.
Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.
 
Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt. Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
TBP: 96,45 %.

Seneste opdatering: 20-06-2023