Ghost Busters

igtghostbusters

GHOSTBUSTERS™


Indledning
Tag med Slimer til en verden af de paranormale udbetalinger

Få mange gevinster med fire spøgelsesagtige Mysteriefunktioner

Skyd spøgelser for gevinster og multiplikatorer i Ballroom Busters-bonussen

Høstpræmierne når skumfidus-wilds dækker hjulene i Stay Puft-bonussenSådan spiller du
GHOSTBUSTERS™ indeholder 30 betalingslinjer, 4 mysteriefunktioner og 2 spændende bonusser for kun 50 mønter.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere møntværdien. Klik på højre pil (+) for at øge møntværdien.

30 LINJER + FUNKTIONER
Aktiver 30 betalingslinjer plus alle de bonusfunktionere til en fast indsats på 50 mønter.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og for at indsende din indsats.Auto-spin
Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle møntværdi. Når den ønskede møntværdi er blevet valgt, skal du trykke på AUTO-SPIN og vælge hvor mange spil, der skal spilles. Auto-spin bliver ved med at spille det specificerede antal spil, indtil du klikker på STOP -knappen, bonussens udløser eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilængeligt i godkendte jurisdiktioner.Mysteriefunktioner
Enhver af de følgende fire mysteriefunktioner kan udløses efter hvilken som helst resultat på basishjulene med undtagelse for resultater, der udløser en bonus. Gevinster udbetales udelukkende på baggrund af den endelige hjulvisning.

Kontantgevinst
Slimer laver en sjov gag og giver en vilkårlig gevinst.

Multiplikator
Slimer laver en sjov gag og vælger enten en 2X eller 5X multiplikator, som multiplicerer alle linjegevinster i det aktuelle resultat.

Wild-hjul
Mellem et og tre hjul bliver slimet til og gjort helt Wild.

Ekstra wild-symboler
Et til fire hjul starter med at blive gjort wild. Alle hjulpositioner, der deler et hjørne eller kant med disse indledende wild-symbole kan også blive gjort wild.Ballroom Busters-bonus
Ballroom Busters-bonussen udløses ved at få to bonussymboler, hvor som helst på det andet og tredje hjul, og et Slimer Bonus-symbol hvor som helst på det fjerde hjul.

Brug 5 protonskud til at forsøge at afsløre nogle af de 6 spøgelser, der skjuler sig bag fremhævede objekter i balsalen. Tryk på et fremhævet objekt for at affyre et protonskud mod det. Hvis et spøgelse skjuler sig på den fremhævede plads, vinder du en gevinst. Denne gevinst kan blive multipliceret med en speciel gevinstmultiplikator på 2X til 5X. Hvis et spøgelse ikke skjuler sig på den valgte plads, skal du trykke på et andet fremhævet objekt for at prøve igen.

Bonusrunden afsluttes, når alle 5 protonskud er blevet affyret og den samlede bonusgevinst udbetales.

Bonusværdierne er baseret på møntværdien i et spil, der udløste bonussen.Stay Puft-bonus
Stay Puft -bonussen udløses ved at få to bonussymboler, hvor som helst på det andet og tredje hjul, og et Stay Puft-symbol hvor som helst på det fjerde hjul.

Vind 8 gratis spins. Gratis spins spilles på 40 linjer - 10 flere end i basisspillet!

Efter ethvert gratis spin kan skumfiduser ramme en eller flere hjulpositioner og forvandle dem til låste Wild-symboler. Disse Wild-symboler bliver på hjulene under de resterende gratis spins. Gevinster udbetales udelukkende på baggrund af den endelige hjulvisning. Efter ethvert gratis spin kan Gevinstmåleren åbne sig og indtage en skumfidus. Dette udbetaler en vilkårlig gevinst i tillæg til eventuelle linjegevinster.

Der anvendes andre hjul under de gratis spins. Møntværdien i bonusrunden svarer til møntværdien på det hjulspin, der udløste bonussen. Bonusrunden afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage, og bonusrunden kan ikke udløses igen. Låste wild-symboler forsvinder, når bonusrunden afsluttes.Valgmuligheder
Grafikkvalitet
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafik, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.Regler og yderligere oplysninger
Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende ruller, begyndende med rullen længst til venstre.

Kun den højeste vinder betales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med møntværdi på den vindende linje.

Kun den højeste scatterbetalingsbelønning betales. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Samtidige gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes. Scatterbelønninger er uafhængige af betalingslinjebelønninger og føjes også til det samlede betalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spins-bonusrunden plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstloftet er nået i en bonusrunde, afsluttes bonusrunde øjeblikkeligt, uanset om du stadig har flere spins.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller afventende varemærker, der tilhører IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. Copyright © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Ghostbusters: TM & ©2012 Columbia Pictures Industries Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

"GHOSTBUSTERS"
AF RAY PARKER, JR.
© 1984 EMI GOLDEN TORCH MUSIC CORP. OG RAYDIOLA MUSIC
ALLE RETTIGHEDER KONTROLLERES I FÆLLESSKAB AF EMI GOLDEN TORCH MUSIC CORP OG RAYDIOLA MUSIC UNDTAGEN GLOBALE SYNDIKERINGSRETTIGHEDER, UDELUKKENDE KONTROLLERES AF EMI GOLDEN TORCH MUSIC CORP. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES. BESKYTTET AF COPYRIGHT GLOBALT. BRUGT MED TILLADELSE.

"GHOSTBUSTERS"
SKREVET OG UDFØRT AF RAY PARKER JR.
UDLÅNT AF COLUMBIA PICTURES INDUSTRIES, INC.
UNDER LICENS FRA SONY PICTURES MUSIC GROUP

"GHOSTBUSTERS"-SOUNDTRACK
AF ELMER BERNSTEIN
© 1984 EMI GOLDEN TORCH MUSIC CORP.
ALLE RETTIGHEDER KONTROLLERES OG ADMINISTRERES AF EMI GOLDEN TORCH MUSIC CORP. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES. BESKYTTET AF COPYRIGHT GLOBALT. BRUGT MED TILLADELSE.

"LIBRARY AND TITLE"
KOMPONERET OG UDFØRT AF ELMER BERNSTEIN
UDLÅNT AF COLUMBIA PICTURES INDUSTRIES, INC.
UNDER LICENS FRA SONY PICTURES MUSIC GROUP

"CLEANIN' UP THE TOWN"
AF BRIAN O' NEAL OG KEVIN O' NEAL
© 984 EMI GOLDEN TORCH MUSIC CORP. OG RAYDIOLA MUSIC
ALLE RETTIGHEDER KONTROLLERES OG ADMINISTRERES AF EMI GOLDEN TORCH MUSIC CORP. ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES. BESKYTTET AF COPYRIGHT GLOBALT. BRUGT MED TILLADELSE.

"CLEANIN' UP THE TOWN"
SKREVET AF KEVIN O' NEAL OG BRIAN O' NEAL
UDFØRT AF THE BUS BOYS
UDLÅNT AF COLUMBIA PICTURES INDUSTRIES, INC. AND ARISTA RECORDS, INC.
UNDER LICENS FRA SONY PICTURES MUSIC GROUP

Sidst opdateret 7. august 2012

Seneste opdatering: 10-05-2017