Big Foot

Spillets mål:

Big Foot er en femhjuls spilleautomat med 20 betalingslinier og en bonusrunde med gratis spil. Bonusrunden med gratis spil udløses når 3 eller flere spredte fodspor-symboler ses på hjulene. Klik på et par øjne i skoven. Du har tre forsøg til at finde Big Foot. Hvis du finder ham i første forsøg vinder du 20 gratis spil. Hvis du finder ham i andet forsøg vinder du 15 gratis spil. Hvis du finder ham i tredje forsøg vinder du 10 gratis spil.

Når du finder Big Foot vil han afsløre multiplikatorer i størrelserne x10, x8 eller x4. Alle gevinster i løbet af runden med gratis spil og med Big Foot i kombinationen ganges med den viste multiplikator. Bonusrunden kan blive genudløst i løbet af de gratis spil når 3 eller flere spredte fodspor-symboler ses på hjulene. De ekstra spil spilles med samme antal gratis spil og multiplikator som det spil der oprindeligt udløste bonusrunden.

Big Foot findes kun på hjul 2, 3 og 4 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte fodspor-symbol.

Spilleinformation

• Du kan satse på op til 20 linier. Betalingslinierne vises under afsnittet om betalingslinier på skærmbilledet med gevinstoversigten (hjælp).

Sådan spiller du:

• Valg af "LINIER": De 20 linier er automatisk valgt som standard når du åbner spillet. Du kan øge eller reducere antallet af linier ved at klikke på henholdsvis "+" eller "-" under "LINIER" på spilleskærmen.button available under the 'LINES' indicator on the game screen respectively. De valgte linier lyser op, mens de ikke-valgte linier forbliver mørke. Du kan også vælge/fravælge linier ved at klikke på et linienummer ud for en linie.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats på EUR 0,25 pr. linie for alle 20 linier, hvilket giver en samlet indsats på EUR 5,00. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linie ved at klikke på henholdsvis "+" eller "'-"-knapperne under "INDSATS". Hvis din spilsaldo ryger under den samlede indsats bliver indsats og linier ikke justeret til den næste mulige indsats. Du vil derimod se et pop-op vindue hvor du kan overføre flere midler. Hvis du ikke har penge på din konto vil indskudsmuligheden dukke op.
  • Maks. indsats Hvis du vil spille med 20 linier og EUR 10,00 i indsats pr. linie, skal du klikke på "MAKS. INDSATS". Hvis du ikke har nok midler på din saldo får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Antallet af valgte linier ganges med "Indsats pr. linie" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst på skærmbilledet.
  • "REGLER": Du kan se spillereglerne ved at klikke på "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på spilleskærmen og derefter på "REGLER" på skærmbilledet med gevinstoversigten. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL" i skærmbilledet med "REGLER".
  • "GEVINSTOVERSIGT": For at se gevinstoversigten skal du klikke på "GEVINSTOVERSIGT" i skærmbilledet med spilleregler. For at beregne gevinstbeløbet, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linie. Bemærk at du skal gange den respektive præmie med den samlede indsats for at beregne udbetalingen for de spredte symboler. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL".
  • Spin: Når hjulene stopper, udbetales enhver vindende kombination på de valgte linier og enhver spredt gevinst i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster vises ved at deres betalingslinier lyser op og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af en spredt gevinst, ved at deres symboler bliver levende. Det samlede gevinstbeløb vises i bunden af hjulene som en besked og "GEVINST"-feltet opdateres med det vundne beløb. De individuelle liniegevinster vises til venstre eller højre for hjulene for hver enkelt vinderlinie.
  • Gentag indsats/skift indsats: Hvis du allerede har valgt en indsats, vil den valgte indsats automatisk blive anvendt til det efterfølgende spin. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats igen. For at skifte din indsats skal du klikke på “-“ eller “+” knapperne ved siden af 'BET' eller 'LINES' som nævnt ovenfor.
  • Kreditter: Din tilbageværende spillesaldo efter en indsats ses under "CREDIT".
  • Din aktuelle spillesaldo er summen af beløbene vist under "CREDIT" og "TOTAL BET".
  • "AUTO-SPIN": Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". Der er følgende muligheder:
    • Antal spin: Spillet kører automatisk det antal spin, som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge et vilkårligt antal spil og spille indtil din saldo ryger uden den samlede indsats.
    • Spin til gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det beløb som du valgte i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde eller -spil udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusrunde eller -spil udløses.
    • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil saldoen er større end eller lig med det valgte beløb. Husk at din "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil saldoen er mindre end eller lig med det valgte beløb. Husk at din "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst én af de andre muligheder under auto-spin for at spille hurtigere.
  • To make use of the autospin feature, click on the 'AUTO SPIN' button in the bottom left of the game screen. When the autospin window opens, check the boxes next to the option(s) you'd like to play with. Select from the drop-down menu where applicable. Click on 'START' to activate the selected options and start the spins. Click on 'CANCEL' to return to the game screen.
  • You can deactivate 'AUTO SPIN' by clicking on the 'STOP SPIN' button. If spin is in progress, 'AUTO SPIN' will be stopped after completing the current spin. Otherwise 'AUTO SPIN' is stopped immediately.
  • When playing with multiple 'AUTO SPIN' options, the condition that is satisfied first will take precedence over the others, and the remaining selected conditions will be ignored. You can then choose to either select the same set of options again, or choose new option(s), and proceed with the 'AUTO SPIN'.
  • Please note: The 'AUTOSPIN’ option is not available in play money mode.
  • Click on 'GAME LOGS' to view the logs of the games you've played.
  • Click on 'VERSION' to view the current version number of the game.
  • Click on 'REBUY' to buy more credits into the game from your Danske Spil account.
  • Click on 'EXIT GAME' to leave the game and return to the Lobby.
  • The game rules are identical in both real money and play money modes.

Spilleregler:

• Spil 1 til 20 linier
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
  • Betalingsliniegevinster ganges med indsatsen pr. betalingslinie
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinie-gevinster.
  • Kun højeste gevinst på de valgte betalingslinier kommer til udbetaling
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinier lægges sammen
  • Alle gevinster sker på de valgte linier, undtagen spredt fodspor-symbolet, som giver gevinst når det ses på hjulet
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen det spredte fodspor-symbol, som gælder i begge retninger når det ses på hjulene
  • Big Foot findes kun på hjul 2, 3 og 4 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte fodspor-symbol.

Free Games funktion:

• En runde med gratis spil udløses når 3 eller flere spredte fodspor-symboler ses på hjulene
  • Klik på et par øjne i skoven. Du har tre forsøg til at finde Big Foot
  • Hvis du finder ham i første forsøg vinder du 20 gratis spil Hvis du finder ham i andet forsøg vinder du 15 gratis spil
  • Hvis du finder ham i tredje forsøg vinder du 10 gratis spil
  • Når du finder Big Foot vil han afsløre multiplikatorer i størrelserne x10, x8 eller x4
  • Alle gevinster i løbet af runden med gratis spil og med Big Foot i kombinationen ganges med den viste multiplikator
  • Bonusrunden kan blive genudløst i løbet af de gratis spil når 3 eller flere spredte fodspor-symboler ses på hjulene. De ekstra spil spilles med samme antal gratis spil og multiplikator som det spil der oprindeligt udløste bonusrunden
  • Alle gratis spil spilles på de samme linier og med indsatsen for det udløsende spil.

Paytable:

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 93.31%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, spiller softwaren automatisk spillet færdig for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget ind igen. Hvis der stadig er problemer, skal du kontakte vores 24/7 kundeservice.

Hvis du mister forbindelsen efter en bonusrunde er udløst eller midt i selve bonusrunden, vil programmet automatisk starte bonusrunden eller, hvis bonusrunden var påbegyndt, fortsætte fra det sted hvor du mistede forbindelsen. Når du har afsluttet en bonusomgang, kan du genoptage det samme spil eller vælge et andet.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 06-07-2022